Uitstapjes vlakbij Koffie- en Theehuys De...

Cross over de Veluwe op een elektrische chopper

vaassen, Gelderland  -  Stap op een stoere elektrische chopper van E-scooter Vaassen en verken de Veluwe tot in de kleinste hoekjes. De e-chopper is geruisloos en mag overal komen waar gewone scooters niet welkom zijn!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Vaassen Historie

vaassen, Gelderland (0.17km)  -  Bewoners uit Vaassen en omgeving kunnen de historie van hun woonplaats en haar industrieën opsnuiven in Museum Vaassen Historie.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Toer met een retro scooter over de Veluwe

epe, Gelderland (0.17km)  -  Toeren over de prachtige Veluwe, genieten van de natuur en misschien wel een smakelijke picknickmand voor onderweg. De stijlvolle retro scooters van Retro scooter verhuur Veluwe maken het iedereen gemakkelijk!

geopend op afspraak of bel +31 (0)578 62 39 92 

Kasteel Cannenburch

vaassen, Gelderland (0.55km)  -  Beleef de geschiedenis in Kasteel Cannenburch, dat in de zestiende eeuw werd gekocht door de legendarische Gelderse veldheer Marten van Rossem.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Actie: Snel tickets bestellen

Zwembad De Koekoek

vaassen, Gelderland (0.85km)  -  Stralend zonnetje? Geniet van waterpret in het water-, speel- en sportpark. Of vlucht bij minder mooi weer naar het overdekte zwembad binnen.

elke dag geopend 

Silverstar Ballooning

vaassen, Gelderland (1.03km)  -  Vaar mee op de wind met een ballonvaart van Silverstar Ballooning.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober 

Fasna Ballooning

vaassen, Gelderland (1.13km)  -  Fasna Ballooning organiseert ballonvluchten in het midden en oosten van Nederland. Zweef bijvoorbeeld over de Veluwe of bekijk de kronkelende rivier de IJssel vanuit het mandje onder de luchtballon!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 51 72 90 10 

Dagje vissen? Dat kan bij Forellenkwekerij 't Smallert

emst, Gelderland (2.48km)  -  Wie weet er een vis aan de haak te slaan bij de forellenvijvers van Forellenkwekerij 't Smallert? Daar kun je vissen bij vier visvijvers en tussendoor iets eten en drinken bij het restaurant.

elke dag geopend 

Wellnessresort Veluwse Bron

emst, Gelderland (2.81km)  -  De Veluwse Bron is het grootste wellnessresort van Nederland. Geniet hier onder andere van een Oosters badhuis, een gletsjergrot en een zwembad van natuursteen.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Kievitsveld

emst, Gelderland (2.83km)  -  Recreatiegebied Kievitsveld wordt ook wel het 'best bewaarde geheim van de Veluwe' genoemd. Op het strand kunnen gasten heerlijk zonnen na een verfrissende duik in het meer.

elke dag geopend 

Burnside Cablepark

emst, Gelderland (3.04km)  -  Heerlijk sporten op het water bij Sideburn Cablepark. Kom naar Emst voor een fantastische ervaring en leef je uit tijdens een middagje waterskiën of wakeboarden.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, 15:00 uur 

Klompenpad Schaverensepad

emst, Gelderland (3.25km)  -  Wandel op je dooie gemakje tien schitterende kilometers door de Emsterenk over het Klompenpad Schraverensepad. Ontdek het buitengebied van het Gelderse Emst, met zijn akkers, landgoederen en uitgestrekte bossen.

elke dag geopend 

Volg een leuke workshop bij Happy You in Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.85km)  -  Bij Happy You in Apeldoorn kun je terecht voor een leuke en leerzame make-up-workshop of creatief middagje. Kom snel langs voor een gezellige middag met je vriendinnen of collega's!

elke dag geopend 

Stalhouderij het Zwarte Paard

emst, Gelderland (4.46km)  -  Eén van de leukste manieren om een gebied te verkennen is te paard! Ontdek het Wissels Veen en de Tongerense hei met Stalhouderij het Zwarte Paard in Emst.

elke dag geopend 

Heggies Speelschuur

emst, Gelderland (4.84km)  -  Heggies Speelschuur is een gezellige, knusse binnenspeeltuin met ook veel buitenspeelmogelijkheden. Zowel bij goed weer als bij slecht weer is Heggies dus het juiste adres! Kom je ook spelen?

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

De Koperen Ezel

epe, Gelderland (5.01km)  -  De grootste attractie van kinderboerderij De Koperen Ezel zijn toch wel de vijftig lieve ezels, waar je een wandeling mee mag maken. Daarnaast is er een binnen- en een buitenspeeltuin en een eetcafé.

elke dag geopend 

Veluws Museum Hagedoorns Plaatse

epe, Gelderland (5.44km)  -  Het Veluws Museum Hagendoorns Plaatse in Epe is gevestigd in een boerderij. Het museum heeft wisselende tentoonstellingen, bijvoorbeeld over klederdracht.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Paleisconcerten Paleis Het Loo

apeldoorn, Gelderland (6.18km)  -  Op de laatste zaterdagavond van iedere maand is het genieten op Paleis Het Loo. Begaafde muzikanten geven het bijzondere gebouw een eigen klank.

soms geopend op zondag en zaterdag 

Kroondomein Het Loo

apeldoorn, Gelderland (6.26km)  -  De oranjes gingen je voor! Verken Kroondomein Het Loo met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. De prachtige natuur en rijke cultuurhistorie zorgen voor een heerlijk dagje weg.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Koffie- en Theehuys De Korenmolen