Uitstapjes vlakbij OERRR Speelnatuur Kardinge

-in the spotlights-

Klimcentrum Bjoeks

groningen, Groningen (0.29km)  -  Ga de uitdaging aan in Klimcentrum Bjoeks! Bedwing steile, overhangende en loodrechte klimwanden variërend van 8 tot 18 meter hoog. Wie durft?

Dierenweide Het Boegbeeld

groningen, Groningen (0.35km)  -  Dierenweide Het Boegbeeld in Groningen is zowel bij mooi weer als slecht weer een feest. Bezoek de dieren en ontdek welk bijzonder kunstje het varken Eva kan!

Snowlimits Skicentrum

groningen, Groningen (0.37km)  -  Bereid je voor op een ervaren wintersportvakantie! Of ga gewoon lekker in Nederland wintersporten. Snowlimits Ski- en snowboardcentrum stoomt je klaar voor het koude sneeuwlandschap.

Speelparadijs Ballorig Groningen

groningen, Groningen (0.41km)  -  Ongestoord spelen bij Ballorig is niet alleen heel leuk, maar ook heel goed voor kinderen. Kinderen tot en met twaalf jaar werken hier spelenderwijs aan hun evenwichtsgevoel en motoriek.

-in the spotlights-

Pitch&Putt Golf Groningen

groningen, Groningen (0.58km)  -  Pitch&Putt Golf Groningen ligt in het Recreatiegebied Kardinge. Pitch &Putt golf is ideaal voor de beginnende golfer. Je speelt op een kleine 18-holes golfbaan. Op steenworp afstand van deze baan ligt de stad Groningen.

Natuurgebied Kardinge

groningen, Groningen (0.63km)  -  Vlak bij de stad Groningen geniet je zomaar van de natuur in recreatiegebied Kardinge. Hier ligt de Kardingerplas en je kunt er wandelen, hardlopen, picknicken en nog veel meer.

Speelnatuur Le Roy

groningen, Groningen (1.04km)  -  Le Roy Groningen is een prachtig natuurgebied waar je kunt graven, rennen, bouwen en klimmen. De natuur heeft een aantal jaar haar gang kunnen gaan en dat heeft gezorgd voor een prachtige plek om activiteiten te organiseren.

Outdoor International

groningen, Groningen (1.38km)  -  Zin in een actief dagje uit? Outdoor International zorgt voor een actief dagje weg op diverse locaties in Groningen en Drenthe. Zowel binnen als buiten zijn er spectaculaire activiteiten voor groepen en particulieren.

Gropo Bouldergym

groningen, Groningen (1.38km)  -  Bij Gropo Bouldergym in Groningen kan je gewoon naar binnenlopen en klimmen. Zo makkelijk of moeilijk als je zelf wilt, maar altijd spectaculair! En na afloop even gezellig wat drinken.

Zeven-sloten-tegelijk-pad

noorderhoogebrug, Groningen (2.59km)  -  Balanceer over slingertouwen, trek jezelf naar de overkant op een pondje en overwin obstakels bij Beleefpad Zeven-sloten-tegelijk-pad in Groningen

Rijk Natuurmuseum & excursies Klaas Nanninga

groningen, Groningen (2.93km)  -  Ontdek zeer bijzondere wondertjes der natuur in het Rijk Natuurmuseum van Klaas Nanninga. De verzameling komt uit alle windstreken: struisvogelskelet, morphovlinder en herculuskever. Natuurgids Nanninga verzorgt ook excursies rond het Lauwersmeer.

Schoolkerk Garmerwolde

garmerwolde, Groningen (3.02km)  -  De Schoolkerk in Garmerwolde is van buiten al een plaatje met zijn bijzondere, losstaande toren. Binnen loop je onder prachtige muurschilderingen en in de toren kun je de expositie Feest! bezoeken. Bovenin heb je een prachtig uitzicht.

Target Lasergame

groningen, Groningen (3.1km)  -  Sta op de middenstip in de arena van Target Lasergame en vecht als een echte soldaat. Zonder kogels, maar met een laserstraal! Dit spannende spel in het donker is leuk voor jong en oud!

Pannekoekschip Groningen

groningen, Groningen (3.16km)  -  Zeeman of landrot, iedereen houdt van pannenkoeken. Bij Pannekoekschip in Groningen geniet elke liefhebber van ambachtelijk gebakken pannenkoeken in een zeemanssfeertje.

BOEL Groningen

groningen, Groningen (3.21km)  -  Lekkere hapjes, goede drankjes en een heleboel jeu de boules. BOEL Groningen is een gezellige jeu de boulesbar aan de rand van het Noorderplantsoen.

Plaza Danza

groningen, Groningen (3.23km)  -  Gooi die voetjes maar van de vloer! Bij deze Groningse dansschool heb je de danspassen zo onder de knie.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van OERRR Speelnatuur Kardinge