Uitstapjes vlakbij OERRR Speelnatuur Kardinge

Klimcentrum Bjoeks

groningen, Groningen (0.29km)  -  Ga de uitdaging aan in Klimcentrum Bjoeks! Bedwing steile, overhangende en loodrechte klimwanden variërend van 8 tot 18 meter hoog. Wie durft?

Snowlimits Skicentrum

groningen, Groningen (0.37km)  -  Bereid je voor op een ervaren wintersportvakantie! Of ga gewoon lekker in Nederland wintersporten. Snowlimits Ski- en snowboardcentrum stoomt je klaar voor het koude sneeuwlandschap.

Pitch&Putt Golf Groningen

groningen, Groningen (0.58km)  -  Pitch&Putt Golf Groningen ligt in het Recreatiegebied Kardinge. Pitch &Putt golf is ideaal voor de beginnende golfer. Je speelt op een kleine 18-holes golfbaan. Op steenworp afstand van deze baan ligt de stad Groningen.

Natuurgebied Kardinge

groningen, Groningen (0.63km)  -  Vlak bij de stad Groningen geniet je zomaar van de natuur in recreatiegebied Kardinge. Hier ligt de Kardingerplas en je kunt er wandelen, hardlopen, picknicken en nog veel meer.

Speelnatuur Le Roy

groningen, Groningen (1.04km)  -  Le Roy Groningen is een prachtig natuurgebied waar je kunt graven, rennen, bouwen en klimmen. De natuur heeft een aantal jaar haar gang kunnen gaan en dat heeft gezorgd voor een prachtige plek om activiteiten te organiseren.

Outdoor International

groningen, Groningen (1.38km)  -  Zin in een actief dagje uit? Outdoor International zorgt voor een actief dagje weg op diverse locaties in Groningen en Drenthe. Zowel binnen als buiten zijn er spectaculaire activiteiten voor groepen en particulieren.

Gropo Bouldergym

groningen, Groningen (1.38km)  -  Bij Gropo Bouldergym in Groningen kan je gewoon naar binnenlopen en klimmen. Zo makkelijk of moeilijk als je zelf wilt, maar altijd spectaculair! En na afloop even gezellig wat drinken.

Rijk Natuurmuseum & excursies Klaas Nanninga

groningen, Groningen (2.93km)  -  Ontdek zeer bijzondere wondertjes der natuur in het Rijk Natuurmuseum van Klaas Nanninga. De verzameling komt uit alle windstreken: struisvogelskelet, morphovlinder en herculuskever. Natuurgids Nanninga verzorgt ook excursies rond het Lauwersmeer.

Schoolkerk Garmerwolde

garmerwolde, Groningen (3.02km)  -  De Schoolkerk in Garmerwolde is van buiten al een plaatje met zijn bijzondere, losstaande toren. Binnen loop je onder prachtige muurschilderingen en in de toren kun je de expositie Feest! bezoeken. Bovenin heb je een prachtig uitzicht.

Target Lasergame

groningen, Groningen (3.1km)  -  Sta op de middenstip in de arena van Target Lasergame en vecht als een echte soldaat. Zonder kogels, maar met een laserstraal! Dit spannende spel in het donker is leuk voor jong en oud!

Pannekoekschip Groningen

groningen, Groningen (3.16km)  -  Zeeman of landrot, iedereen houdt van pannenkoeken. Bij Pannekoekschip in Groningen geniet elke liefhebber van ambachtelijk gebakken pannenkoeken in een zeemanssfeertje.

BOEL Groningen

groningen, Groningen (3.21km)  -  Lekkere hapjes, goede drankjes en een heleboel jeu de boules. BOEL Groningen is een gezellige jeu de boulesbar aan de rand van het Noorderplantsoen.

Martinikerk

groningen, Groningen (3.24km)  -  De Martinikerk, een markante publiekstrekker in het centrum van Groningen. Bekijk de bouwstijlen uit verschillende eeuwen of beleef een orgeldemonstratie.

Kattencafé Op z'n Kop

groningen, Groningen (3.28km)  -  Een kopje koffie met extra melk graag: kom ook naar Kattencafé Op z'n Kop in Groningen! De katten in het café komen uit het asiel en hebben in het café een huisje gevonden.

Poolcafé Streetlife

groningen, Groningen (3.28km)  -  Drink een drankje aan de bar, kom tot rust in de loungehoek of daag elkaar uit voor een potje pool. Bij Poolcafé Streetlife is altijd een plekje voor je vrij!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van OERRR Speelnatuur Kardinge