Uitstapjes vlakbij Tuinbeurs Nederland

Aquarena Emmen

emmen, Drenthe (1.9km)  -  Plons of duik het water in bij Zwembad Aquarena! Lekker baantjes trekken in het wedstrijdbad of van de razendsnelle glijbaan.

Museum Collectie Brands

nieuw dordrecht, Drenthe (3.08km)  -  In Museum Collectie Brands kom je de meest uiteenlopende voorwerpen tegen. Van unieke eeuwenoude stukken tot meer alledaagse gebruiksvoorwerpen. Alle voorwerpen brengen een verhaal met zich mee.

Atelier Helderrood

emmen, Drenthe (3.34km)  -  Bij Atelier Helderrood bewonder en maak je zelf kunstwerken. Illustraties, schilderijen en land-art: landschapskunst. Een creatief uitje, ook geschikt voor teambuilding!

Centrum Beeldende Kunst Emmen

emmen, Drenthe (3.52km)  -  Neem eens een kijkje in het Centrum Beeldende Kunst Emmen. In De Fabriek heeft het Centrum drie verschillende expositieruimtes waar steeds wisselende tentoonstellingen worden gehouden.

Kinepolis Emmen

emmen, Drenthe (4.07km)  -  Met vrouwen- en mannenavonden en de leukste films zorgt Kinepolis Emmen voor onvergetelijke avondjes uit. Geniet van het spektakel dat van het witte doek afspat!

Zwembad Geert Vos Bad

erica, Drenthe (4.98km)  -  Kom met het hele gezin een dagje zwemmen bij openluchtzwembad Geert Vos Bad in Erica. Glijd met z'n allen van de familieglijbaan of speel een potje volleybal. Trek de zwemkleding aan en genieten maar!

Openluchtmuseum Veenpark

barger-compascuum, Drenthe (6.63km)  -  De bakker, de kruidenier en de turfsteker kunnen nog elke dag in het Veenpark ontmoet worden. In dit veengebied lijkt de tijd stil te staan!

Van Gogh Huis Drenthe

veenoord, Drenthe (7.21km)  -  Het is alsof Vincent van Gogh zo terug kan keren in het huis in Nieuw Amsterdam/Veenoord. Op deze plek, waar de schilder twee maanden woonde, is nu het Van Gogh Huis ingericht. Neem een kijkje in zijn leefwereld!

Sportlandgoed

zwartemeer, Drenthe (7.89km)  -  Op Sportlandgoed in het Drentse Zwartemeer kunnen groepen een sportieve dag beleven. Er zijn mogelijkheden voor paintballen, archery tag, survival en diverse andere indoor en outdoor activiteiten.

Kinderpret bij Ermerstrand

erm, Drenthe (8.48km)  -  Kinderen vermaken zich prima op het mooiste strand van Drenthe. Een heerlijke plek voor een kinderfeestje. En als het geen lekker weer is, is er binnen altijd nog de indoor speeltuin DOL-FIJN!

Griendtsveenpark

schoonebeek, Drenthe (8.53km)  -  Schapen, herten, lama's en ganzen: aai ze allemaal tijdens een rustgevende wandeling in het Griendtsveenpark in Drenthe.

Zwembad Emmer-Compascuum

emmer-compascuum, Drenthe (8.57km)  -  Kom bij mooi weer naar het milieuvriendelijke Zwembad Emmer-Compascuum en neem een duik in het heerlijke water! Op de bubbelbank is het heerlijk lekker bijkomen.

Industrieel Smalspoor Museum

erica, Drenthe (9.31km)  -  Het Industrieel Smalspoor Museum is een klein en levendig museum rondom alles wat met treinen te maken heeft. Maak een ritje terug in de tijd over een grotendeels origineel spoor, richting de oude turfstrooiselfabriek.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Tuinbeurs Nederland