Uitstapjes vlakbij Indoor Adventure Minigolf

Sauna Cantarel

oudkarspel, Noord-Holland (3.21km)  -  De landelijke gelegen sauna Cantarel combineert de Grieks-Romeinse badcultuur met het saunagenot uit Scandinavië. Dat betekent ontspannen in een Turks stoombad en bubbelen in de hotwhirlpool.

Van Blanckendaell Park

tuitjenhorn, Noord-Holland (5.62km)  -  Het Van Blanckendaell Park is een gevarieerd uitje. Het omvat een dierentuin, boerderij, museum en een speeltuin. Duik in de dolle beestenboel of bekijk de historische landbouwwerktuigen in het museum.

Regionaal Museum 1940-1945

schagen, Noord-Holland (6.04km)  -  Wat betekende de Tweede Wereldoorlog voor de kop van Noord-Holland en vooral het gebied rondom Schagen? Bekijk het in Regionaal Museum 1940-1945, te vinden in een oude kasteeltoren.

Museum Slag van de Somme 1914-1918

schagen, Noord-Holland (6.04km)  -  Museum Slag van de Somme 1914-1918 is het enige museum in Nederland dat zich puur richt op de Eerste Wereldoorlog. Bezoek de vroegere kasteeltoren, bewonder wapens en uniformen uit de oorlog en leer meer over de felle strijd.

De Geus Events

broek op langedijk, Noord-Holland (6.87km)  -  Bowlen, lekker eten, boogschieten, workshops, feesten: bij De Geus Events in Broek op Langedijk kan het allemaal!

De Bolle Buik

heerhugowaard, Noord-Holland (7.43km)  -  Honger gekregen na een potje midgetgolfen of spelen in de Oudhollandse speeltuin? Dan gaat een lekkere belegde pannenkoek er altijd in! Gelukkig kan het allemaal bij De Bolle Buik in Heerhugowaard!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Indoor Adventure Minigolf