Uitstapjes vlakbij Lekker aan de Linge / Kano.nl

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt

beesd, Gelderland (0.9km)  -  Midden in het hart van de Betuwe ligt landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Een heerlijke plek om een wandeling of fietstocht te maken door natuur en historie.

elke dag geopend 

Theetuin de Wensput

beesd, Gelderland (1.25km)  -  In de mooie Betuwe, vlak aan het natuurgebied aan de Linge, vinden fietsers, wandelaars en andere gasten Theetuin de Wensput. Aan deze locatie wil je niet voorbij gaan en al helemaal niet aan de verse gebakjes, broodjes, potten thee en kopjes...

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 16:30 uur 

Pannenkoekenhuis De Stapelbakker

beesd, Gelderland (1.36km)  -  Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt in het Gelderse Beesd is het bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker genieten van de heerlijkste biologische pannenkoeken.

elke dag geopend 

Fruitbedrijf de Hoenderik

tricht, Gelderland (2.75km)  -  Een bezoekje aan Fruitbedrijf de Hoenderik is een fijn uitstapje wanneer je de schitterende Betuwe bezoekt. Pluk je eigen fruit, pers je eigen appelsap en nog veel meer!

open op vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Boerengolf Enspijk

enspijk, Gelderland (2.95km)  -  Speel een potje boerengolf, maak een tocht met de huifkar of geniet van een spelletje jeu des boules. De familie van Asch maakt er samen met jou een gezellige dag van.

elke dag geopend 

Uilen- en dierenpark De Paay

beesd, Gelderland (3.34km)  -  Uilen- en dierenpark De Paay is een kleinschalig dierenpark, waar bezoekers dichtbij de dieren kunnen komen. Favoriet zijn de uilen, die in het speciale Uilenbos zijn ondergebracht.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Melkveebedrijf Hakkert: dagje op de boerderij

tricht, Gelderland (4.95km)  -  Beleef een leuke dag op de boerderij bij Melkveebedrijf Hakkert. Tussen de koeien is hier alle ruimte voor een kinderfeestje, teambuilding of vergadering.

elke dag geopend 

Escaperoom Betuwe: bevrijd de valkenier en red het dorp Tricht!

tricht, Gelderland (5.25km)  -  Houd je van puzzelen én van de nodige spanning? Bij Escaperoom Betuwe zijn echte thrill seekers aan het juiste adres. Ontsnap uit een mysterieuze kamer vol schrikeffecten en bevrijd de goede heks!

elke dag geopend 

Openbare speelplekken in Geldermalsen

geldermalsen, Gelderland (5.59km)  -  Geldermalsen heeft een handige website met een overzicht van alle openbare speelplekken in haar plaats.

elke dag geopend 

De Klauterclub

geldermalsen, Gelderland (5.99km)  -  Klimmende kleuters en voetballende jongens. Op de twee speelvelden van De Klauterclub is van alles te doen!

elke dag geopend 

Fort bij Asperen

acquoy, Gelderland (6.21km)  -  Natuur en cultuur gaan hand in hand bij Fort bij Asperen. Culturele manifestaties en de natuurlijke omgeving van de Linge vormen een mooie combinatie.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Lekker aan de Linge / Kano.nl