Uitstapjes vlakbij Lekker aan de Linge / Kano.nl

Theetuin de Wensput

beesd, Gelderland (1.25km)  -  In de Betuwe, vlak aan het natuurgebied aan de Linge, vind je Theetuin de Wensput. Deze prachtige plek is perfect om van de natuur te genieten. En ook nog eens onder het genot van verse gebakjes, broodjes, potten thee en kopjes koffie. Heerlijk!

Fruitbedrijf de Hoenderik

tricht, Gelderland (2.75km)  -  Een bezoekje aan Fruitbedrijf de Hoenderik is een fijn uitstapje wanneer je de schitterende Betuwe bezoekt. Pluk je eigen fruit, pers je eigen appelsap en nog veel meer!

Boerengolf Enspijk

enspijk, Gelderland (2.95km)  -  Speel een potje boerengolf, maak een tocht met de huifkar of geniet van een spelletje jeu des boules. De familie van Asch maakt er samen met jou een gezellige dag van.

Uilen- en dierenpark De Paay

beesd, Gelderland (3.34km)  -  Uilen- en dierenpark De Paay is een kleinschalig dierenpark, waar bezoekers dicht bij de dieren kunnen komen. Favoriet zijn de uilen, die in het speciale Uilenbos zijn ondergebracht.

Dazzling Cocktails

geldermalsen, Gelderland (4.76km)  -  Leer alle kneepjes van het cocktailvak bij Dazzling Cocktails. In twee uur tijd leer je alles over mixen en shaken. Wil je alcoholvrije cocktails? Boek dan een workshop Happy Drinks. Deze mixen worden bereid met groente en fruit.

De Klauterclub

geldermalsen, Gelderland (5.99km)  -  Van klimmende kleuters tot voetballende jongens. Op de twee speelvelden van De Klauterclub is van alles te doen!

Fort bij Asperen

acquoy, Gelderland (6.21km)  -  Natuur en cultuur gaan hand in hand bij Fort bij Asperen. Culturele manifestaties en de natuurlijke omgeving van de Linge vormen een mooie combinatie.

RSGA Design Museum

culemborg, Gelderland (6.49km)  -  In de oude zagerij van de meubelfabriek van RSGA Design vind je het RSGA Design Museum. Hier bewonder je bijzondere designstoelen van uiteenlopende Nederlandse ontwerpers én unieke Rietveldmeubels.

Museum van het Kaartspel & Bridge Museum

leerdam, Utrecht (7.84km)  -  In het Museum van het Kaartspel ontdek je allemaal speciale, bijzondere, vreemde en onverwachte voorwerpen die te maken hebben met kaartspelen. Van het koelbloedige Poker tot het nobele Bridge. Zeep, koffie, servies, kleding, postzegels... Zelfs...

Grote Kerk Leerdam

leerdam, Utrecht (8.11km)  -  Fier staat hij in midden in het centrum van Leerdam: de imposante Grote Kerk van Leerdam. Soms geopend in de zomer, maar ook van buiten al de moeite waard.

Leerdam Tour app

leerdam, Utrecht (8.14km)  -  Leer de mooiste plekken in Leerdam kennen met de Leerdam Tour app. Ontdek de ''verborgen” geschiedenis van Leerdam via audio en Augmented Reality.

Het Hofje van Mevrouw van Aerden

leerdam, Utrecht (8.15km)  -  Geniet van schilderijen van Hollandse meesters uit de zeventiende eeuw, verzameld door Pieter van Aerden. De omgeving waarin de schilderijen hangen is minstens zo interessant: het achtiende eeuwse Hofje van Mevrouw van Aerden aan de Linge.

Elisabeth Weeshuis Museum

culemborg, Gelderland (8.15km)  -  Tot 1952 woonden er nog weeskinderen, nu wordt het gebuikt als museum: het Elisabeth Weeshuis. Ga terug in de Culemborgse historie en ontdek alles over de wezenzorg. De geschiedenis leeft hier nog steeds.

Werk aan het Spoel

culemborg, Gelderland (8.35km)  -  De cultuur spat er vanaf bij Werk aan de Spoel in Culemborg! Op deze plek ontmoeten mensen elkaar. Geniet van talloze toffe workshops en bewonder bijzonder kunstuitingen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Lekker aan de Linge / Kano.nl