Uitstapjes vlakbij Cornelis Schuytstraat

Levend Paardenmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.62km)  -  In een prachtig neoclassicistisch gebouw in hartje Amsterdam vind je het Levend Paardenmuseum. Ga terug in de tijd in de Hollandsche Manege - de oudste rijschool van Nederland - en leer alles over het paardrijden van vroeger.

Van Gogh Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.75km)  -  In het Van Gogh Museum hangen meer dan 200 schilderijen van de bekende kunstenaar Vincent van Gogh. Bekijk de beroemde meesterwerken.

MiniMarkt

amsterdam, Noord-Holland (0.79km)  -  Shoppen in Amsterdam? Neem een kijkje bij MiniMarkt, een klein warenhuis met tijdloze kinderkleding, decoraties en veel speelgoed

Rembrandts Amsterdam Experience

amsterdam, Noord-Holland (1.13km)  -  Neem plaats in het Amsterdamse leven van meesterschilder Rebrandt van Rijn: Rembrandts Amsterdam Experience aan het Leidseplein. Een digitale voorstelling vol videoprojecties en special effects!

Paradiso Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.14km)  -  Paradiso Amsterdam hoeft bijna geen verdere aanduiding. Iedereen kent dit poppodium en clubhuis dat ook wel dé poptempel van Nederland wordt genoemd. Het is gevestigd in een voormalig kerkgebouw van De Vrije Gemeente van Amsterdam.

Theater Bellevue

amsterdam, Noord-Holland (1.17km)  -  Geniet bij Theater Bellevue in hartje Amsterdam van een heerlijke avond vol cultuur en vermaak met een ruime keuze van voorstellingen en optredens.

DeLaMar Theater

amsterdam, Noord-Holland (1.19km)  -  Het DeLaMar Theater kent een lange geschiedenis, al vanaf 1947. Wim Sonneveld stond hier vaak op de planken. Nu is het theater helemaal vernieuwd en heeft het een divers aanbod voor liefhebbers van onder andere theater, musicals en cabaret.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Cornelis Schuytstraat