1

Uitstapjes vlakbij DagjeDenBosch

Bezoek DagjeDenBosch.com

den bosch, Noord-Brabant  -  Maak een rondvaart op de betoverende Binnendieze en ontdek de mooiste plekjes van Den Bosch. Vaar onder gebouwen door en passeer de smalle Kruisbroedershekel. Pas op dat je je hoofd niet stoot!

Grand Café Silva Ducis

den bosch, Noord-Brabant (0.07km)  -  Silva Ducis is een gezellig café aan het bekendste plein van Den Bosch, de Parade. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is dit café dé bestemming om tot rust te komen en te genieten van lekker eten!

-in the spotlights-

Café CinQ

den bosch, Noord-Brabant (0.08km)  -  Aan de Bossche Parade bevindt zich Café CinQ. In een stijlvol interieur met een inspirerende LED-verlichting is er ruimte voor eten en feesten.

Galerie InDruk

den bosch, Noord-Brabant (0.09km)  -  Galerie InDruk is al ruim twintig jaar gevestigd in de Lange Putstraat tussen het Noordbrabants Museum en de Sint-Jan. Ze biedt een podium aan verschillende bekende en onbekende kunstenaars.

Theater aan de Parade

den bosch, Noord-Brabant (0.12km)  -  Geniet van creativiteit in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Alle grote musicals en theatershows staan hier op de planken. Er is ook een rondleiding door het theater mogelijk.

Het Noordbrabants Museum

den bosch, Noord-Brabant (0.18km)  -  Het Noordbrabants Museum koestert de groten van Brabant, de cultuur en de geschiedenis. Ontdek de hoogtepunten van de Brabantse geschiedenis, bewonder originele werken van Van Gogh en geniet van het werk van Jan Sluijters, meester van het Hollands...

Café De Smidse

den bosch, Noord-Brabant (0.19km)  -  Feestgangers verzamelen zich elke stapavond in Café De Smidse. Het café bestaat als sinds 1974 en is door de jaren heen een begrip geworden in Den Bosch.

Sint-Janskathedraal Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.19km)  -  De eyecatcher van Den Bosch is de Sint-Janskathedraals. De bouw startte in 1220 en de kathedraal heeft in de tussentijd een hoop historie overleefd. Een must see tijdens een dagje Den Bosch!

-in the spotlights-

Zwanenbroedershuis

den bosch, Noord-Brabant (0.27km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis van het Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in het Zwanenbroedershuis in Den Bosch. Van eeuwenoude muziekboeken tot de drinkbeker van Willem van Oranje.

Jeroen Bosch Tuin

den bosch, Noord-Brabant (0.36km)  -  Geniet van de stilte in het groen van de Jeroen Bosch Tuin. Dit kleine stadspark heeft een speeltuintje, bankjes en een grasveld waar je kunt picknicken. Ook kun je genieten van de kunst die er wordt geëxposeerd.

De Dobbelsteen Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.41km)  -  Bij De Dobbelsteen wordt shoppen voor ieder kind een feest! Bezoek de vrolijke speelgoedwinkel in het centrum van Den Bosch. De winkel ligt vol robuust houten speelgoed, nostalgische spellen en leuke knutseldozen.

Barrique Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.41km)  -  Barrique Den Bosch is dé winkel voor de culinaire levensgenieter: oliën, azijnen, grappa's en likeuren zijn hier te vinden en te proeven!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van DagjeDenBosch


-advertentiepositie-