Uitstapjes vlakbij Stalhouderij Wouter Hazeleger

Nederlands Tegelmuseum

otterlo, Gelderland (1.91km)  -  Tegels, tegels, tegels. Het Nederlands Tegelmuseum ligt vol met deze kunstwerkjes, die vroeger de wanden sierden. Schilder hier ook zelf een tegel!

Exodus Events

otterlo, Gelderland (2.08km)  -  Doe een potje discgolf of neem pijl en boog ter hand. Exodus Events verzorgt familiedagen, bedrijfsuitjes en andere evenementen op maat.

Otterlo Events

otterlo, Gelderland (2.24km)  -  Natuur en evenementen zijn nauw met elkaar verbonden bij Otterlo Events. Op zoek naar een memorabele activiteit met vrienden, familie, teamgenoten of collega's? Dan zit je hier gebakken!

OERRR speelnatuur Mosselse Zand

otterlo, Gelderland (3.02km)  -  Wie durft er stoer in een boom te klimmen? En wie maakt de mooiste hut? Kom geulen graven in het zand en vul ze met water uit de pomp! Kinderen leven zich helemaal uit in OERRR speelbos Mosselse Zand bij Otterlo.

Farm Fields

wekerom, Gelderland (3.7km)  -  Proef de biologische wijn van Eco Fields, een rietgedekte boerderij die ook gebruikt kan worden als ontvangst- en demonstratieruimte. Koop hier verse boerenproducten als vlees en wijn of volg een rondleiding over het bedrijf.

Uitkijktoren De Zandloper

kootwijk, Gelderland (4.47km)  -  Beklim uitkijktoren De Zandloper en ontdek het grootste zandverstuivingsgebied van West-Europa. Ontdek ook hoe de bijzondere toren aan zijn naam is gekomen.

Kootwijkerzand

kootwijk, Gelderland (4.47km)  -  Het Kootwijkerzand voelt buitenlands aan, maar het ligt in Nederland! Maak kennis met een van de grootste zandgebieden van Europa met door de wind gevormde duinen.

Kröller-Müller Museum

otterlo, Gelderland (4.6km)  -  Het Kröller-Müller Museum is een unieke combinatie van kunst, natuur en architectuur. Ontdek de inspirerende kunstcollectie en de op één na grootste Van Gogh-collectie ter wereld in de prachtige omgeving van het Nationale Park de Hoge Veluwe.

Plattelandswinkel et Schuurtje

lunteren, Gelderland (4.89km)  -  Bij plattelandswinkel et Schuurtje kun je gewoon je dagelijkse boodschappen doen. Met het verschil dat je weet waar de producten vandaan komen: uit de streek. Koop eerlijke groente, fruit, melk, boter, vlees en nog veel meer in deze knusse winkel.

Museonder

otterlo, Gelderland (5.26km)  -  Ontdek alles over het leven op de Veluwe in het ondergrondse museum Museonder in Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Wekeromse Zand

wekerom, Gelderland (6.61km)  -  Het Wekeromse Zand is een van de weinige stuifzandgebieden van Nederland. Het gebied is 100 hectare groot en wordt door moeflons en heidekoetjes open gehouden.

Puurveense Molen

kootwijkerbroek, Gelderland (7.35km)  -  Bezoek de Puurveense Molen in Kootwijkerbroek en ontdek de bijzondere levensloop van dit gerestaureerde, nieuwe rijksmonument.

Uitkijktoren Valenberg

otterlo, Gelderland (7.7km)  -  In natuurgebied Planken Wambuis vind je Uitkijkpunt Valenberg. Bij helder weer heb je hier een fantastisch uitzicht op onder andere Radio Kootwijk, Jachthuis Sint Hubertus.

Het Fietscafé

kootwijkerbroek, Gelderland (7.75km)  -  Al trappend en tappend komt het gezellige fietscafé verder. Ideaal voor een vrijgezellenfeest! Voor de vrouwen is er de Ladiesbar.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stalhouderij Wouter Hazeleger