Uitstapjes vlakbij Familieparadijs Eede

De Kreeke - Restaurant en speelparadijs

eede, Zeeland  -  De Kreeke in Eede is geschikt voor het hele gezin. Geniet van het heerlijke eten in het restaurant en voer diverse opdrachten uit in het Victoriadoolhof.

in het weekend geopend 

Restaurant en slakkenkwekerij In den Wijngaard

aardenburg, Zeeland (2.7km)  -  Bij Restaurant In den Wijngaard kun je terecht voor al je feesten en partijen. En neem ook gelijk een kijkje in de slakkenkwekerij; een kweekkas vol escargots.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Archeologisch Museum Aardenburg

aardenburg, Zeeland (3.62km)  -  In het Museum Aardenburg zijn allerlei Romeinse en middeleeuwse archeologische vondsten te zien. Alle vondsten komen uit de bodem bij Aardenburg, waar vroeger een groot fort stond.

's maandags gesloten 

Sint Baafskerk

aardenburg, Zeeland (3.63km)  -  Het oudste gebouw van Aardenburg is de Sint Baafskerk. In groepen kunt u deze prachtige kerk bezichtigen. Maak een reis door de tijd in deze kerk die stamt uit het jaar 959.

vandaag nog gesloten, geopend 19 juli t/m 8 september, van 14:00 uur tot 16:00 uur 

Intratuin Maldegem

maldegem, Oost-Vlaanderen (3.92km)  -  Bloemen, tuinmeubelen, barbecues maar ook vissen en alles voor in je aquarium. Bij Intratuin in het Belgische Maldegem vind je alles voor dier en tuin.

's maandags gesloten 

Stadswandeling door Middelburg in België

maldegem, Oost-Vlaanderen (4.89km)  -  Maldegem was in de middeleeuwen een belangrijke en welvarende stad. Het bezoekerscentrum laat de geschiedenis van deze Belgische stad en de streek mooi zien.

doordeweeks geopend 

Stoomcentrum Maldegem

maldegem, Oost-Vlaanderen (5.65km)  -  Met de stoomtreinen van het Stoomcentrum maak je een prachtige rit door het Meetjesland.

geopend, soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Blondia's Ballooningteam

adegem, België (5.82km)  -  Blondia's ballooning zorgt dat een ballonvaart niet zomaar een 'vlucht' is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ochtendvlucht met champagne-ontbijt?

elke dag geopend 

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

sluis, Zeeland (5.94km)  -  Op struisvogelboerderij Monnikenwerve krijgen toeristen onder meer een rondleiding langs de ruime wei van broedvogels. Neem eens een kijkje bij deze bijzondere vogels!

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Tuinen van Adegem

adegem, België (6.84km)  -  De familie Van Landschoot bezit prachtige tuinen. Fleur je bezoek aan Adegem op!

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Canada War Museum

adegem, België (6.84km)  -  Het Canada War Museum zwaait de Canadese bevrijders uit de Tweede Wereldoorlog alle lof toe. Beleef hun strijd!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Streekcentrum Huysmanhoeve

eeklo, Oost-Vlaanderen (8.22km)  -  In Streekcentrum Huysmanhoeve in Eeklo ontdek je meer over de historie van het Meetjesland. Bezoek het erfgoeddepot in het voormalige woonhuis en de koeienstal. Bekijk oude werktuigen, foto's en documenten.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Toversluis Family Fun Parc

sluis, Zeeland (8.48km)  -  Het overdekte recreatiecentrum ToverSluis Family Fun Parc biedt vermaak voor jong en oud. Geniet van de verschillende attracties en kom gezellig bowlen of lasergamen.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

De Eetboetiek

sluis, Zeeland (9.31km)  -  Restaurant Oud Sluis is in de familie gebleven. Broer Michel Herman heeft het restaurant omgedoopt tot De Eetboetiek. Een restaurant met een eigen lifestyle. Je kunt hier terecht voor een ontbijt, lunch of high tea.

doordeweeks geopend 

Museum Het Belfort in Sluis

sluis, Zeeland (9.51km)  -  In Sluis staat het enige Belfort van Nederland: een middeleeuwse wachttoren met klok. Die in Sluis staat op het raadhuis, nu een museum.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bizarium: museum vol bizarre uitvindingen

sluis, Zeeland (9.7km)  -  Een helm waardoor je haar gaat groeien, een fiets waarmee je vliegt: Bizarium laat allerlei bizarre uitvindingen zien uit de geschiedenis.

geopend, open op zondag, donderdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Familieparadijs Eede