Uitstapjes vlakbij Familieparadijs Eede

Museum Cultuurforum Aardenburg

aardenburg, Zeeland (3.62km)  -  In Museum Cultuurforum Aardenburg zijn allerlei Romeinse en middeleeuwse archeologische vondsten te zien. Alle vondsten komen uit de bodem bij Aardenburg, waar vroeger een groot fort stond.

Intratuin Maldegem

maldegem, Oost-Vlaanderen (3.92km)  -  Bloemen, tuinmeubelen, barbecues maar ook vissen en alles voor in je aquarium. Bij Intratuin in het Belgische Maldegem vind je alles voor dier en tuin.

Stadswandeling door Middelburg in België

maldegem, Oost-Vlaanderen (4.89km)  -  Maldegem was in de middeleeuwen een belangrijke en welvarende stad. Het bezoekerscentrum laat de geschiedenis van deze Belgische stad en de streek mooi zien. Maak en wandeling en duik in het verleden van dit pittoreske dorpje.

Zwembad De Eenhoorn

oostburg, Zeeland (8.23km)  -  Ga lekker zwemmen in De Eenhoorn in Oostburg. Behalve een zwembad heeft dit sportcomplex ook een sporthal, een turnhal, squashbanen en een atletiekbaan.

Golfclub Oostburg

oostburg, Zeeland (8.41km)  -  Welkom bij Golfclub Oostburg, op een van de mooiste golfbanen in de Benelux:! Je speelt hier op een Parkbaan vol bomen, struiken en waterpartijen en pelikanen. Ja, echt, je kunt hier opeens pelikanen tegenkomen.

Toversluis Family Fun Parc

sluis, Zeeland (8.48km)  -  Het overdekte recreatiecentrum ToverSluis Family Fun Parc biedt vermaak voor jong en oud. Geniet van de verschillende attracties en kom gezellig bowlen of lasergamen.

Provinciaal Domein Het Leen

eeklo, Oost-Vlaanderen (10.95km)  -  Verschillende wandelroutes, hengelvijvers en een bosinfocentrum maken Provinciaal Domein Het Leen in Oost-Vlaanderen tot een fijne ontspanningsplek in de natuur.

Museum Het Bolwerk

ijzendijke, Zeeland (12.16km)  -  Het Bolwerk doet zijn naam eer aan. Rondleidingen, video's en presentaties vertellen levendig over de honderden jaren Zeeuwse strijd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Familieparadijs Eede