Uitstapjes vlakbij Familieparadijs Eede

Museum Cultuurforum Aardenburg

aardenburg, Zeeland (3.62km)  -  In Museum Cultuurforum Aardenburg zijn allerlei Romeinse en middeleeuwse archeologische vondsten te zien. Alle vondsten komen uit de bodem bij Aardenburg, waar vroeger een groot fort stond.

Intratuin Maldegem

maldegem, Oost-Vlaanderen (3.92km)  -  Bloemen, tuinmeubelen, barbecues maar ook vissen en alles voor in je aquarium. Bij Intratuin in het Belgische Maldegem vind je alles voor dier en tuin.

Zwembad De Eenhoorn

oostburg, Zeeland (8.23km)  -  Ga lekker zwemmen in De Eenhoorn in Oostburg. Behalve een zwembad heeft dit sportcomplex ook een sporthal, een turnhal, squashbanen en een atletiekbaan.

Golfclub Oostburg

oostburg, Zeeland (8.41km)  -  Welkom bij Golfclub Oostburg, op een van de mooiste golfbanen in de Benelux:! Je speelt hier op een Parkbaan vol bomen, struiken en waterpartijen en pelikanen. Ja, echt, je kunt hier opeens pelikanen tegenkomen.

Toversluis Family Fun Parc

sluis, Zeeland (8.48km)  -  Het overdekte recreatiecentrum ToverSluis Family Fun Parc biedt vermaak voor jong en oud. Geniet van de verschillende attracties en kom gezellig bowlen of lasergamen.

Provinciaal Domein Het Leen

eeklo, Oost-Vlaanderen (10.95km)  -  Verschillende wandelroutes, hengelvijvers en een bosinfocentrum maken Provinciaal Domein Het Leen in Oost-Vlaanderen tot een fijne ontspanningsplek in de natuur.

Museum Het Bolwerk

ijzendijke, Zeeland (12.16km)  -  Het Bolwerk doet zijn naam eer aan. Rondleidingen, video's en presentaties vertellen levendig over de honderden jaren Zeeuwse strijd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Familieparadijs Eede