1

Uitstapjes vlakbij Kasteeltuinen Arcen

-in the spotlights-

Arcen Events

arcen, Limburg (0.76km)  -  Leg de organisatie van evenementen en arrangementen in en rondom Arcen in handen van Arcen Events! Wil je fietsen langs de aspergevelden of bier proeven in de brouwerij van Hertog Jan? Het wordt allemaal voor je geregeld.

Aspergepad

grubbenvorst, Limburg (6.02km)  -  Ontdek het witte goud van Limburg tijdens een wandeltocht door de Limburgse velden. Witte goud? Ja, daarom heet dit ook het Aspergepad!

Het Aardbeienland

horst, Limburg (8.68km)  -  In Het Aardbeienland in het Limburgse dorpje Horst kunnen liefhebbers van aardbeien hun lol op. Verdwaal in het aardbeiensprookjesbos en leer alles over deze heerlijke rode vrucht.

Océ Museum

venlo, Limburg (9.48km)  -  Ontdek de bijzondere historie van familiebedrijf Océ in het Océ Museum in Venlo. Kom erachter hoe de techniek voor het kleuren van boter zich ontwikkelde tot innovatieve printtechnieken.

Museum de Kantfabriek

horst, Limburg (9.62km)  -  De textielindustrie van de vorige eeuw ratelt je tegemoet in Museum de Kantfabriek. Het geratel komt van de machines in een monumentale fabriek. Alles over textiel plus leuke workshops en cursussen.

De Riet Indoor Entertainment

horst, Limburg (9.7km)  -  Verken De Riet Indoor Entertainment en ontdek alle arrangementen die het aanbiedt. De Riet beschikt over een trampolinepark van 1200 vierkante meter met verschillende attracties zoals een Tumbling Lane, Wall Jump Dodgeball area en nog veel meer.

Attractiepark Irrland

Duitsland (9.83km)  -  Net over de grens bij Venray ligt het Duitse pretpark Irrland. Neem oude kleren mee naar dit boerenpretpark, want vies word je vast! In de zomer kun je hier zwemmen en barbecueën.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteeltuinen Arcen


-advertentiepositie-