1

Uitstapjes vlakbij Museum van de 20e Eeuw

Cinema Oostereiland

hoorn, Noord-Holland (0.02km)  -  Een bezoek aan Cinema Oostereiland is direct een toeristische expeditie. Je gaat per watertaxi naar de ingang van dit filmtheater op een eiland voor Hoorn. De bioscoop is eigenzinnig. Het programmeert niet alle films van het moment, maar maakt een...

-aanbevolen door adverteerder-

Suppen in Hoorn en andere plaatsen

hoorn, Noord-Holland (0.28km)  -  Stap op een sup board en peddel door de havens van Hoorn en de grachten in het centrum. Een avontuurlijke manier om Hoorn te verkennen, of een andere plaats in Nederland.

Museumhuis Bonck

hoorn, Noord-Holland (0.49km)  -  Val met de deur in Huis Bonck! Dit huis was eens een koopmanshuis, een linnenweverij en een stadsboerderij. En nu is het een Museumhuis, waar iedereen mag binnenkijken: van de voorkamer tot de binnenkamer en het hangende kantoor.

Streekpad Westfriese Omringdijk

hoorn, Noord-Holland (0.94km)  -  Wandel langs het IJsselmeer, door de polder en door Hanzestadjes over Streekpad Westfriese Omringdijk: een tocht van 150 kilometer door Noord-Holland.

Rondleiding door Hoorn

hoorn, Noord-Holland (0.98km)  -  Leer Hoorn écht kennen tijdens een rondleiding met stadsgids Alette. Ze neemt je mee langs de verborgen parels van Hoorn en weet er van alles over te vertellen.

Schouwburg Het Park

hoorn, Noord-Holland (1.19km)  -  Schouwburg Het Park staat in het centrum van Hoorn met een mooi uitzicht over het Hoornsche Hop. Zin in een theatraal avondje uit? Hier worden verschillende voorstellingen getoond, van muziek tot cabaret!

Vue bioscoop Hoorn

hoorn, Noord-Holland (2.42km)  -  Zak maar achterover in het Westfriese plaatsje Hoorn en geniet van jouw favoriete film. Door de optimale kwaliteit van de filmprojectie van deze Vue bioscoop lijken de films van het doek te spatten.

Kunstijsbaan De Westfries

hoorn, Noord-Holland (2.67km)  -  De Westfries is een gezellige kunstijsbaan waar jong en oud terecht kan voor een sportief dagje uit. Beginners en gevorderden: de hele familie kan mee naar de schaatsbaan!

MAK Blokweer

blokker, Noord-Holland (2.85km)  -  Het natuurpark Blokweer bij Hoorn laat bezoekers kennis maken met de cultuurhistorie en natuur van het gebied. Geniet in dit theater van het landschap!

Westfriese wandelbelevenis plus high tea

schellinkhout, Noord-Holland (4.3km)  -  Geniet van een compleet verzorgde wandelroute in Westfriesland van Wandelen & Slapen. Met een rugzak vol Westfriese lekkernijen, een workshop en een uitgebreide high tea!

Intratuin Hoorn

hoorn, Noord-Holland (4.47km)  -  Intratuin Hoorn is niet alleen dé plek voor plant- en tuininspiratie, maar biedt ook overheerlijke high tea's voor een gezellige ochtend of middag.

Dik Trom Museum

oosthuizen, Noord-Holland (6.41km)  -  Kruip in de grote kast van het Dik Trom Kinderboekenmuseum en lees alle boeken over de beroemde kwajongen Dik Trom.

De Breek

oosthuizen, Noord-Holland (6.88km)  -  In bezoekerscentrum de Breek geniet je van een hapje of een drankje na een dag vol activiteiten rondom het centrum.

Het Koeienhuis

benningbroek, Noord-Holland (8.16km)  -  Vergader in de rustgevende omgeving van Het Koeienhuis, temidden van de Wagyu-runderen. Of neem een kijkje in de winkel, waar zelfs chefkok Ron Blaauw zijn vlees inkoopt!

Pannekoekbakkerij Houtlust

hem, Noord-Holland (9.55km)  -  Al sinds 1996 vind je in Hem Pannekoekbakkerij Houtlust. Smul van heerlijke pannenkoeken en sluit het diner af in de speeltuin.

Natuurspeeltuin De Weijver

hoogwoud, Noord-Holland (11.22km)  -  Ga ravotten in de natuur! Op de grote natuurspeelplaats in Hoogwoud is altijd wat te beleven. Ga langs voor een lekker potje voetbal of een zelfbedachte voorstelling in het Amfitheater.

Boerderij Wennekers

hobrede, Noord-Holland (11.31km)  -  In het veenweidegebied van de Zeevang ligt de biologische vleesveeboerderij van Frank en Els Wennekers. De boer verkoopt vanaf zijn erf biologisch vlees van eigen slacht. Daarnaast organiseert familie Wennekers boeren-buitenactiviteiten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum van de 20e Eeuw