1

Uitstapjes vlakbij Willem Jacob

Target Lasergame

groningen, Groningen (0.19km)  -  Sta op de middenstip in de arena van Target Lasergame en vecht als een echte soldaat. Zonder kogels, maar met een laserstraal! Dit spannende spel in het donker is leuk voor jong en oud!

Brouwerij Martinus Groningen

groningen, Groningen (0.44km)  -  Een bezoekje aan Brouwerij Martinus in Groningen is een hele ervaring. De brouwerij heeft namelijk een brouwcapactiteit van 10.000 liter per maand! Tap een lekker biertje en neem plaats in het proeflokaal.

Pannekoekschip Groningen

groningen, Groningen (0.45km)  -  Zeeman of landrot, iedereen houdt van pannenkoeken. Bij Pannekoekschip in Groningen geniet elke liefhebber van ambachtelijk gebakken pannenkoeken in een zeemanssfeertje.

Poolcafé Streetlife

groningen, Groningen (0.59km)  -  Drink een drankje aan de bar, kom tot rust in de loungehoek of daag elkaar uit voor een potje pool. Bij Poolcafé Streetlife is altijd een plekje voor je vrij!

Buurttuin Oosterpoort

groningen, Groningen (0.7km)  -  Heerlijk groen is het in de buurttuin Oosterpoort in Groningen. Ontdek deze ecologische tuin die een heerlijke speelplek is voor kinderen. Maar er is ook genoeg ruimte om tot rust te komen.

-in the spotlights-

Forum Groningen

groningen, Groningen (0.73km)  -  Aan de Nieuwe Markt verrijst tussen de oude pandjes een enorm gebouw vol kunst en cultuur. Stap binnen in de hoge, open ruimte en pak een roltrap naar je bestemming. Van bijzondere films en exposities tot het fraaie uitzicht vanaf het dak.

Museum Storyworld

groningen, Groningen (0.73km)  -  Hoe komen strips tot stand? En animaties en games? Je komt erachter in Storyworld: van de eerste potloodlijn tot de fraaie eindresultaten.

Martinikerk

groningen, Groningen (0.81km)  -  De Martinikerk, een markante publiekstrekker in het centrum van Groningen. Bekijk de bouwstijlen uit verschillende eeuwen of beleef een orgeldemonstratie.

Pure Groningen

groningen, Groningen (0.89km)  -  Pauze tijdens een shopsessie? Bijkletsen met een vriendin? Leuke date? Pure is de ideale locatie. Donuts, koffie, shakes: hier staat van alles op het menu voor de gezonde (en soms minder gezonde) zoetekauw.

Detectivedinner

groningen, Groningen (0.93km)  -  Beleef het spannendste diner ooit met het Detectivedinner. Eén van de tafelgenoten is de moordenaar..., maar wie? Wie krijgt nog een hap door zijn keel?

Ariola Groningen

groningen, Groningen (0.98km)  -  Ariola is al twee keer uitgeroepen tot leukste winkel van Nederland. Wandel dit gezellige kruidenierswinkeltje binnen en waan je even in Italië.

Grand café en nachtclub Huize Maas

groningen, Groningen (1.01km)  -  In Huize Maas kun je in grand café Kleintje Maas lekker eten voor een vriendelijke prijs. Het eetcafé heeft al een lange geschiedenis van gastvrijheid. 's Nachts vier je in Huize Maas een feestje: dan is het een nachtclub.

Groninger Museum

groningen, Groningen (1.02km)  -  Een iconische blikvanger in hartje Groningen: het Groninger Museum. Dit bijzondere gebouw vind je op een kunstmatig eiland, tegenover het Centraal Station.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Willem Jacob


-advertentiepositie-