Uitstapjes vlakbij De Queeste

Zwembad Berghuizerbad

wapenveld, Gelderland (1.43km)  -  In het Berghuizerbad in Wapenveld kun je heerlijk zwemmen, spelen of sporten. Met een aangename temperatuur van 27 graden is het 25-meterbad prima om baantjes in te trekken. Er is ook een recreatiebad.

Heerderstrand

heerde, Gelderland (2km)  -  Ga voor een heerlijk zomers dagje naar het Heerderstrand! Op het strand, dat bekend staat om zijn zuivere water, is van alles te beleven. Kom wandelen of kanoën met vrienden of met de kids!

Pitch&Putt Heerde

heerde, Gelderland (2.11km)  -  Pitch&Putt Golf in Heerde is toegankelijk voor mensen zonder golfervaring. Met een negen of achttienholesbaan is er genoeg variatie! Wil je een keer wat anders, kies dan voor ook foot- of bosfootgolf.

Villa Jacoba

heerde, Gelderland (2.37km)  -  Bij de Heerder Historische Vereniging spat de nostalgie er vanaf. De monumentale Villa Jacoba huisvest deze actieve vereniging met liefde voor de historie van Heerde.

Wandelen op Landgoed Bonenburgh

heerde, Gelderland (2.44km)  -  Voor een fijne plek om te wandelen, kun je prima een middagje vertoeven op Landgoed Bonenburgh. Ook vind je er meer dan honderd soorten vogels, waaronder de zwarte zwaan en de ijsvogel. Een waar walhalla dus ook voor vogelspotters.

Nederlands Zuivelmuseum

wapenveld, Gelderland (3.29km)  -  Leer alles over melk in het Nederlands Zuivelmuseum in Wapenveld. Op het voormalige melkveebedrijf Erve IJzerman duik je in de historie én in het heden van zuivel.

Molen De Vlijt

wapenveld, Gelderland (4.06km)  -  Molen De Vlijt is in 1984 opgericht door de bewoners van Wapenveld. Zijn voorganger was in 1980 in vlammen opgegaan. Dit 24 meter hoge gebouw is nu een pronkstuk in Wapenveld.

Poppenspe(e)lmuseum

vorchten, Gelderland (5.7km)  -  Het Poppenspe(e)lmuseum laat de geschiedenis van het poppentheater zien door middel van foto's, schilderijen, boekjes en natuurlijk echte poppenkasten.

Watermolen Hattem

hattem, Gelderland (6.38km)  -  De witte watermolen in Hattem functioneerde vroeger als korenmolen en later om elektriciteit mee op te wekken. Hij verkeert in goede staat. Ontdek het molenaarsleven hier!

RCN de Jagerstee

epe, Gelderland (7.45km)  -  Midden op de Veluwe, bij het gezellige plaatsje Epe, bevindt zich vakantiepark RCN de Jagerstee. De perfecte plek om vakantie te vieren met het hele gezin.

Kinderboerderij Wijhe

wijhe, Overijssel (7.48km)  -  Bij de kinderboerderij in Wijhe is het leuk voor jong en oud. Aai de konijntjes, bezoek de geitjes en bewonder de vogels in de volière. De boerderij zelf is geschilderd in vrolijke kleuren.

Epe on Ice

epe, Gelderland (7.61km)  -  Epe on Ice is een klein overdekte ijsbaan in het centrum van het dorp. Geniet van een rondje op de schaatsen of swing in de disco!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Queeste