Uitstapjes vlakbij De Bastei

Nationaal Fietsmuseum Velorama

nijmegen, Gelderland (0.05km)  -  Sinds 1981 laat Nationaal Fietsmuseum Velorama de geschiedenis van de fiets zien. In het museum aan de Waalkade zie je diverse historische exemplaren.

elke dag geopend 

Rijksmonument Het Valkhof

nijmegen, Gelderland (0.07km)  -  De Barbossa-ruïne in het Valkhofpark in Nijmegen stamt uit 1155 en is daarmee een van de oudste burchten van Nederland. De Barbarossa-ruïne en de Sint Nicolaaskapel vormen samen met Het Valkhof een rijksmonument.

elke dag geopend 

Rocking the Company: muzikale teambuilding

nijmegen, Gelderland (0.1km)  -  Bij Rocking the Company volg je een workshop muziek maken, ook als je niet muzikaal bent. Neem allemaal een instrument bij de hand en vorm een liveband!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 21 31 80 73 

Infocentrum WO2 Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.16km)  -  Informatie en beleving gaan hand in hand in het Infocentrum WO2 Nijmegen. Je ziet de tanks op je afkomen en beleeft de oorlog intensief in een zes minuten durende film. In dit minimuseum ontdek je alles over Nijmegen in oorlogstijd.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.24km)  -  't Hoogstraatje bevindt zich op een unieke locatie. Kom pannenkoeken eten in een belangrijk middeleeuws pand, vroeger bewoond door de rentmeester van Reinoud II, hertog van Gelre. Leuk in combinatie met een wandeling door de mooie stad Nijmegen.

elke dag geopend 

Speur naar de leukste plekjes met Nijmegen City Trail

nijmegen, Gelderland (0.25km)  -  Met de Nijmegen City Trail van Qula ga je met je smartphone op zoek naar twintig verborgen plekken in de stad! Voer raadsels, puzzels en opdrachten uit voor zoveel mogelijk punten.

elke dag geopend 

Gebroeders van Lymborch huis

nijmegen, Gelderland (0.25km)  -  Bezoek het Gebroeders van Lymborch huis en ontdek de schilderkunst van de middeleeuwen door de kunstwerken van de broers Herman, Paul en Johan Maelwael van Lymborch.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag 

Museum Het Valkhof: in de voetsporen van keizers en Romeinse...

nijmegen, Gelderland (0.28km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Bezoek Museum Het Valkhof en ontdek de geschiedenis van Nijmegen. Het museum ligt in het hart van de oude stad en biedt drie vaste collecties: archeologie, oude kunst en moderne kunst.

's maandags gesloten 

Vergaderen in Museum Het Valkhof

nijmegen, Gelderland (0.28km)  -  Huur Museum Het Valkhof af voor een vergadering of zakelijk evenement op een bijzondere locatie. Ook is het mogelijk om gasten te ontvangen in het museumcafé of in de aula.

geopend op afspraak of bel +31 (0)24 - 36 08 805 

Historisch Stadhuis Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.33km)  -  In Nijmegen staat het Historisch Stadhuis, het oudste gedeelte van het gebouw dateert van het jaar 1553!

doordeweeks geopend 

Brouwerij de Hemel

nijmegen, Gelderland (0.34km)  -  In Brouwerij De Hemel ontdek je alles over de geschiedenis van bier en mag je zelf ook het bijzondere bier van De Hemel proeven.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Brouw je eigen bier bij Proefbrouwerij het Vaghevuur

nijmegen, Gelderland (0.34km)  -  Het vuur knettert onder de grote ketels in Proefbrouwerij het Vaghevuur. Alles staat klaar om een stevig potje bier te brouwen. Iedereen mag hier zelf aan de slag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 23 77 41 97 

Bondswandeling van Nijmegen naar Plasmolen en terug

nijmegen, Gelderland (0.39km)  -  Wandel door de betoverende bossen en natuurgebieden rond Nijmegen. Volg beekjes tussen de heuvels en beklim de Sint Jansberg: hier heb je het gevoel in het buitenland te zijn.

elke dag geopend 

Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

nijmegen, Gelderland (0.44km)  -  Een bezoekje aan Nijmegen is pas compleet als je binnen hebt gekeken bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Een bruisende ode aan Nijmegen en haar historie.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

LUX Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.44km)  -  Film, debat, theater en muziek. Het aanbod van LUX Nijmegen is divers en internationaal. Keus genoeg voor een avondje uit.

elke dag geopend 

Sint Stevenskerk

nijmegen, Gelderland (0.46km)  -  De oudste en grootste kerk van Nijmegen is de Sint Stevenskerk. Beklim de Sint Stevenstoren of geniet van een rondleiding.

vandaag nog gesloten, geopend

Beklimming Sint Stevenstoren Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.46km)  -  Geniet van een prachtig uitzicht over Nijmegen vanaf het topje van de Sint Stevenskerk. Een gids van Gilde Nijmegen neemt bezoekers mee naar boven!

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 november, van 14:00 uur tot 16:00 uur 

Primark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.51km)  -  Voor hip, trendy én betaalbaar ga je shoppen bij Primark Nijmegen. Hier vind je de laatste mode tegen een spotprijsje.

elke dag geopend 

Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal

nijmegen, Gelderland (0.52km)  -  Pannenkoeken, zoveel je lust! Kom lekker onbeperkt eten op de Pannenkoekenboot, die tijdens het eten over de Waal vaart. Geniet van prachtig, steeds wisselend zicht over de Nijmeegse bruggen en natuurgebied de Ooijpolder.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, donderdag en vrijdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Bastei