1

Uitstapjes vlakbij Trammuseum Rotterdam

Galerie Fascino

rotterdam, Zuid-Holland (0.21km)  -  Galerie Fascino, gelegen in Rotterdam, is een veelzijdige galerie. Er worden sieraden, schilderijen, maar ook glaswerk en keramiek getoond. Het zijn zowel eigen werken als werk van andere kunstenaars.

-aanbevolen door adverteerder-

Escape room Lab Madness

rotterdam, Zuid-Holland (0.24km)  -  Je beste vriendin ging gisteren naar het lab van professor Dr. H. CI en kwam niet meer terug. Jij gaat polshoogte nemen, want waarom verdwijnen er patiënten uit het lab?

Citygames Fundustry

rotterdam, Zuid-Holland (0.24km)  -  Een dagje stad is ongekend spannend met de citygames van Fundustry. Hunter of voortvluchtige? Het wordt hoe dan ook een zenuwslopende klopjacht door het centrum van de stad.

Rotterdams Radio Museum

rotterdam, Zuid-Holland (0.42km)  -  Benieuwd naar de geschiedenis van radio en televisie? Breng dan eens een bezoek aan het Rotterdams Radio Museum.

Dok 99 Bowling Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.44km)  -  Dok 99 is van alle markten thuis. Eerst lekker grillen, dan bowlen en daarna nog een drankje aan de bar! Er zijn arrangementen voor alle leeftijden.

De Wilgenring

rotterdam, Zuid-Holland (0.94km)  -  Zwembad De Wilgenring in Rotterdam is een mooi zwembad met drie baden. Er is waterplezier voor zowel volwassenen als kinderen te vinden!

Galerie Puur

rotterdam, Zuid-Holland (1.23km)  -  Fan van moderne sieraden? Of zelf een sieraad uit edelmetaal ontwerpen en maken? Ga dan naar Galerie Puur!

Ontdekhoek - Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.32km)  -  Ook benieuwd hoe je aardappelchips of heerlijk ruikende zeepjes kan maken? Ga aan de slag in de Ontdekhoek! Hier staat een ruimte klaar vol proefjes.

Museum Stoomdepot

rotterdam, Zuid-Holland (1.6km)  -  Snuif de geur op van kolen en stoom! Kom naar Museum Stoomdepot in Rotterdam. Het museum bevindt zich in een echte ouderwetse locomotievenloods. Geniet van oude treinstellen en van monteurs die hier dagelijks aan het werk zijn.

Houweling Telecommuseum

rotterdam, Zuid-Holland (1.71km)  -  De volledige telecomgeschiedenis van Rotterdam is te zien in dit museum. De voorwerpen zijn niet alleen om te bekijken, maar ook om aan te raken of om mee te spelen.

Klimpark Fun Forest Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.73km)  -  Kom naar het Kralingse Bos in Rotterdam en tokkel van de ene boom naar de andere bij Klimpark Fun Forest in een prachtige natuurlijke omgeving.

Het Van Maanenbad

rotterdam, Zuid-Holland (1.91km)  -  Midden in Rotterdam Noord vind je het Van Maanenbad. Vooral het buitenbad is spectaculair: een mooie rustige plek midden in de drukke stad.

Hofplein Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.91km)  -  Jeugdtheater Hofplein Rotterdam is een theater waar kinderen en tieners hun weg vinden in het theater. Dé plek voor voorstellingen, workshops en cursussen op het gebied van theater, zang en dans.

Stadsarchief Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.95km)  -  Snuffel rond in de studiezalen van het Stadsarchief Rotterdam en ontdek de rijke collectie en geschiedenis van de stad.

Theater 't Kapelletje

rotterdam, Zuid-Holland (1.97km)  -  In het voormalige kapelletje van het Emmahuis bevindt zich Theater 't Kapelletje. Hier zijn leuke voorstellingen te zien van amateurs en professionals.

UrbanGuides

rotterdam, Zuid-Holland (2.19km)  -  UrbanGuides is je gids in Rotterdam en organiseert tours langs alle architectonische hoogtepunten van de stad Rotterdam. Ga met de benenwagen, de fiets of de bus door deze bruisende en moderne stad.

Luchtsingel Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.21km)  -  De Luchtsingel verbindt het centrum van Rotterdam met Rotterdam Noord. De houten voetgangersbrug van 390 meter lang is bijna niet te missen vanaf de straat. Loop over de gele vloer naar een bijzonder stukje Rotterdam.

Oostelijk Zwembad

rotterdam, Zuid-Holland (2.3km)  -  Zwemmen in het oudste zwembad van Rotterdam? Het kan in het Oostelijk Zwembad in Rotterdam.

De Groene Passage

rotterdam, Zuid-Holland (2.32km)  -  Spaar het milieu en winkel in de Groene Passage in Rotterdam. Van Wereldwinkel tot biologische supermarkt!

Ontrafel het mysterie van Rotterdam met Escape the City

rotterdam, Zuid-Holland (2.43km)  -  Weten jullie een kist met gevaarlijke geheimen te vinden? Speur naar clous in Rotterdam en los dit mysterie zo snel mogelijk op, want meer mensen zijn op jacht naar de kist! Je onderzoek brengt je naar de interessantste plekjes van Rotterdam.

Graffitiworkshop

rotterdam, Zuid-Holland (2.47km)  -  Middenin de nacht met een bivakmuts én graffitispuit naar een lege muur sluipen is verleden tijd! Ga met je vrienden legaal graffiti spuiten, gewoon overdag.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Trammuseum Rotterdam