1

Forelvisserij Maurik

maurik, Gelderland (1.49km)  -  Vissen is de ultieme vorm van ontspanning en dat is precies wat je vindt bij Forelvisserij Maurik. Vang je forel vis voor het avondeten!

Landgoed Zuylestein

leersum, Utrecht (3.55km)  -  Landgoed Zuylestein brengt iedereen terug naar de tijd van prinsen en prinsessen. Het landhuis ligt in een prachtig historisch park.

Tabaksteeltmuseum Amerongen

amerongen, Utrecht (4.11km)  -  Een tabakspijp, daar zie je tegenwoordig niemand meer mee lopen. Maar vroeger was dat een heel gewoon gezicht. Ontdek de historie van tabak en hoe het gemaakt wordt in het Tabaksteeltmuseum Amerongen.

Janssen Pannenkoekenhuis

leersum, Utrecht (4.31km)  -  Op het sfeervolle kerkplein van Leersum bevindt zich Janssen Pannenkoekenhuis. In de omgeving zijn veel leuke wandel- en fietsroutes te doen.

't Pannekoekhuis Sturms

elst, Utrecht (4.69km)  -  Tachtig soorten pannekoeken en een groot bos: dat is een ideale combinatie. Maak eerst een flinke boswandeling en geniet daarna van een ambachtelijk bereide pannekoek!

Uitkijktoren Uilentoren

leersum, Utrecht (5.03km)  -  Kom een dagje de uitkijktoren Uilentoren in Leersum beklimmen en ontdek de mysterie van het historische Landgoed Lombok!

Kasteel Duurstede

wijk bij duurstede, Utrecht (5.09km)  -  Kasteel Duurstede is één van de oudste middeleeuwse kasteelruïnes van Nederland. Het kasteel ligt op een kasteeleiland, compleet met ophaalbrug en slotgracht.

Bosbad Leersum

leersum, Utrecht (5.13km)  -  Bij mooi weer geniet je van het water en de zon bij Bosbad Leersum, een openluchtzwembad met drie baden, een glijbaan en een zonneweide.

De Kaap

zoelen, Gelderland (5.27km)  -  Bezoek De Kaap in Zoelen en ontdek leuke events, teambuildingsessies en actieve uitjes voor vrienden of collega's.

Forellenvisvijvers De Kamphoeve

ommeren, Gelderland (5.48km)  -  Kom forellen vissen bij Forellenvisvijvers De Kamphoeve‎. Hier, in het hart van de Betuwe, vind je ruime en goedgevulde visvijvers. Hengelen maar!

Wipeout (bekend van tv!)

zoelen, Gelderland (5.84km)  -  Ken je Wipeout nog van televisie? Probeer het nu zelf ook en ga de hilarische uitdagingen aan, op het land en in het water!

Streekmuseum Baron van Brakell

ommeren, Gelderland (6.6km)  -  In het Streekmuseum beland je midden op een negentiende-eeuws dorpsplein. Klop aan bij de bakker, klompenmaker, schoenmaker en wandel binnen in een echte drukkerij!

Het Kersenmuseum

cothen, Utrecht (6.63km)  -  In het hart van de Kromme Rijnstreek vind je Het Kersenmuseum. Ontdek hier alles over de eeuwenoude kersenteelt en speel het veilingspel! Kom jij als beste bieder uit de bus?

De Kersenhut

cothen, Utrecht (6.63km)  -  Verstopt midden in een kersenboomgaard in Cothen ligt landwinkel de Kersenhut. Haal hier heerlijke streekproducten, of blijf iets langer hangen en kies voor een relaxte High-tea of lekkere Lunch.

Wandeltocht Leersumse Plassen

leersum, Utrecht (6.64km)  -  Kies voor een van de vele wandeltochten die om de Leersumse Plassen, door bosgebied en over heide voeren. Struin door het stuifzand of bezoek een observatiehut.

Paragliding Holland

wateringen, Zuid-Holland (7.05km)  -  Ga paragliden bij Paragliding Holland en voel de vrijheid onder de voeten! Leuk voor jong en oud. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Parkhuys Rosarium

doorn, Utrecht (8.59km)  -  Bij Parkhuys Rosarium in Doorn is er naast lekker eten en drinken genoeg te doen voor jong en oud. Zo zijn er onder andere skelters en trampolines. Ook is er een midgetgolfbaan.

Bowling Centrum Tiel

tiel, Gelderland (8.62km)  -  Beleef een knus partijtje bowling bij Bowling Centrum Tiel. Na afloop kun je in het restaurant steengrillen of bollejappen. Speel ook GlowGolf bij dit bowlingcentrum. Een spannend spelletje minigolf op verlichte banen.

Molen Prins van Oranje

buren, Gelderland (8.76km)  -  Trots pronkt de Molen Prins van Oranje op de Molenwal in het pittoreske Buren. Deze molen is al eeuwenoud en er wordt nog steeds meel gemalen, wat je kunt kopen in de molenwinkel.

Sauna de Heuvelrug

veenendaal, Utrecht (8.83km)  -  Droom heerlijk weg en geniet van rust en ontspanning bij Sauna de Heuvelrug. Een Hamam ritueel, de kruidentempel of de prachtige ligweides: heerlijke momenten voor jezelf.

Sauna de Heuvelrug

veenendaal, Utrecht (8.83km)  -  Centraal in Nederland te midden van de Utrechtse Heuvelrug ligt Sauna de Heuvelrug. Een sauna die de gemoedelijke sfeer in haar activiteiten wil overbrengen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van MultiGolf Maurik