1

Uitstapjes vlakbij Melkveehouderij Hoeve Draafsel

Landgoed De Velhorst

lochem, Gelderland (1.55km)  -  Geniet van een prachtige tuinhistorie bij Landgoed De Velhorst. Bewonder idyllische boerderijen, houtwallen, boomgaarden en prachtige bloemen.

Haarbroekse Vijvertuin

harfsen, Gelderland (2.8km)  -  Wandel langs de idyllische vijvers van de Haarbroekse Vijvertuin en los de spreekwoorden en gezegden op die worden uitgebeeld met kunstvoorwerpen. Nuttig in de theeschenkerij een kopje koffie of thee met een krentenwegge.

Ballonvaren in Nederland

laren, Noord-Holland (3.44km)  -  Een luchtballonvaart is een droom van vele mensen. A3 Ballon maakt dit mogelijk op locaties in heel het land.

Zwembad De Berkel

almen, Gelderland (3.64km)  -  Geniet van het verkoelende water in zwembad De Berkel of ontdek de mooie omgeving van Almen en huur een kano of waterfiets.

De lucht in met BAS Ballonvaarten

laren, Gelderland (3.78km)  -  Ballonvaren over Nederland, een onvergetelijk avontuur! Het is zelfs mogelijk om een nachtelijke ballonvaart te maken, waarbij je de zon ziet opkomen.

Ontdek de Achterhoek met Unieke Uitjes

laren, Gelderland (3.81km)  -  Er zijn weinig plekken in Nederland waar het zo fijn is om rond te toeren als in de Achterhoek. Huur onder andere fietsen, elektrische scooters of een kano voor een fijn dagje uit!

Wijnmakerij De Braoke

laren, Gelderland (3.97km)  -  Maak een dagje op Wijnmakerij De Braoke compleet met bijvoorbeeld steppen, kanovaren, raften of mountainbiken. Geniet daarna in het proeflokaal van een lekker glaasje wijn.

Pinetum De Belten

vorden, Gelderland (4.57km)  -  Pinetum de Belten is de plek waar duizend verschillende soorten coniferen bij elkaar zijn gebracht. Ontdek deze indrukwekkende verzameling tijdens een mooie wandeling.

Openluchtzwembad Leussinkbad

laren, Gelderland (4.82km)  -  Op warme dagen biedt het water van Openluchtzwembad Leussinkbad heerlijke verkoeling. En in de ligweide kun je ontspannen genieten van de zon!

Zwembad In de Dennen

vorden, Gelderland (5.94km)  -  Zoef van de grote rode glijbaan en geniet van de prachtige natuur van Gelderland. Zwembad In de Dennen is een heerlijk uitje voor zomerse dagen.

Intratuin Lochem

lochem, Gelderland (5.94km)  -  De vele demonstraties en activiteiten maakt winkelen bij Intratuin Lochem nòg leuker.

Wijngaard Kranenburg

vorden, Gelderland (6.58km)  -  Vlakbij achtkastelendorp Vorden ligt de 1,5 hectare grote Wijngaard Kranenburg, waar op milieuvriendelijke wijze druiven worden verbouwd.

Kasteel Vorden

vorden, Gelderland (7.41km)  -  Als eregast in een kasteel, dat kan in Vorden! Alle vertrekken van Kasteel Vorden zijn ingericht met antieke schilderijen, porselein en meubilair. Eet en slaap hier in koninklijke sferen.

Boerderij Klein-Graffel - Excursies op de boerderij

warnsveld, Gelderland (7.68km)  -  Geen flauw benul van het boerenleven? Stap dan eens in de stal van Rundveehouderij Klein-Graffel en kom als een echte boer of boerin weer thuis. Je ziet hoe de melkrobot werkt en krijgt uitleg over het wel en wee van de koeien.

Tuinen van de Wiersse

vorden, Gelderland (7.83km)  -  Geniet van de prachtige natuur tijdens een bezoek aan de Tuinen Van De Wiersse. Varens, bollen, heemplanten en vijvers maken de tuinen tot een pareltje.

Beleefboerderij De kleine Carrousel

laren, Gelderland (8.04km)  -  Het is een gekakel van van jewelste op Beleefboerderij De kleine Carrousel, waar meer dan honderd dieren wonen. Met een kinderboerderij en speelweide vermaken kinderen én dieren zich hier uitstekend! Er is ook een lunchroom op de boerderij.

Landgoed Hackfort

vorden, Gelderland (8.69km)  -  Bezoek Landgoed Hackfort met zijn watermolen, imposante eikenlanen, bolle akkers, kronkelende zandweggetjes en historische kasteelmoestuin. Hier worden groenten, fruit en bloemen geteeld zoals van oudsher in kasteeltuinen gebeurde.

Landgoed Het Haveke

eefde, Gelderland (8.73km)  -  Landgoed het Haveke is een prachtig herenhuis omringd door een prachtig park in Engelse landschapsstijl. Kom langs voor een overnachting of wandeling.

Camping 't Boshuis

vierakker, Gelderland (9.32km)  -  In de rustieke omgeving van Vierakker is het boerenbedje gespreid voor iedereen die zoekt naar het boerenleven. Overnacht bij de boerderij, pluk zelf fruit en wandel met een ezel.

De Overtuin

warnsveld, Gelderland (9.4km)  -  Bekijk de mooiste kunstwerken in de galerie, de meest bijzondere bomen in de tuin en neem een kijkje bij de oude boerderij. Alles in Engelse landschapsstijl!

Zwembad De Boskoele

gorssel, Gelderland (9.93km)  -  Zwembad De Boskoele is een eenvoudig buitenbad, met een ruime zonneweide. Heerlijk om 's zomers verkoeling te zoeken in dit openluchtzwembad!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Melkveehouderij Hoeve Draafsel