Uitstapjes vlakbij Stedelijk Museum Kampen

De Nieuwe Toren

kampen, Overijssel (0.05km)  -  Beklim de Nieuwe Toren en geniet van een schitterend uitzicht over de stad Kampen.

geopend op afspraak of bel + 31 (0)38 303 16 21 

Movie Unlimited Kampen

kampen, Overijssel (0.09km)  -  Movie Unlimited Kampen is de leukste servicebioscoop in Nederland! Naast films zijn er leuke specials en arrangementen voor iedereen.

elke dag geopend 

Ikonenmuseum

kampen, Overijssel (0.1km)  -  Een oud klooster van de Minderbroeders in Kampen huisvest het Ikonenmuseum. Bezoek het museum en geniet van deze Oosters-orthodoxe kunst.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Sigarenfabriek De Olifant

kampen, Overijssel (0.11km)  -  De geur van tabak komt je tegemoet als je sigarenfabriek De Olifant binnenstapt. Hier krijg je een uniek kijkje in de sigarenindustrie van de stad Kampen.

geopend op afspraak of bel  

Filmhuis Kampen

kampen, Overijssel (0.17km)  -  Filmhuis Kampen biedt een programma met films die prikkelen en stof tot nadenken geven. Hier zie je vooral cult- en arthouse films die meestal niet uit de koker zijn van de Hollywood filmindustrie. Origineel, gedurfd en soms omstreden!

open op vrijdag en zaterdag 

Stadsgehoorzaal Kampen Filmhuis

kampen, Overijssel (0.17km)  -  In de Stadsgehoorzaal in Kampen verzorgt Ons Theater voorstellingen van beginnende én bekende artiesten. Het theater kent veel afwisseling in genres. Er zijn familievoorstellingen, cabaret, toneel, dans, klassiek en speciale optredens.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Het Speelgoedkabinet

kampen, Overijssel (0.24km)  -  Tijden veranderen en speelgoed verandert mee. Waarmee speelden kinderen in 1950? Ontdek het in het Speelgoedkabinet!

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 332 28 95 

Kleinste huisje van Kampen

kampen, Overijssel (0.25km)  -  'Klein maar fijn', luidt het gezegde. En zo is het maar net. In het kleinste huisje van Kampen komt de historie tot leven met spullen uit 'grootmoeders tijd'.

geopend op afspraak of bel  

Boottochten De Veerman van Kampen

kampen, Overijssel (0.28km)  -  Salonboten De Veerman van Kampen en Het Hendrikje bevaren de IJssel in de omgeving Kampen. De Veerman van Kampen is ook te huur als partyboot of vergaderruimte.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 82 40 44 98 

Hanzestadswandeling Kampen

kampen, Overijssel (0.35km)  -  Wandel door de oude Hanzestad Kampen en proef de nostalgie. Kies uit drie routes met elk hun unieke wandeltocht.

elke dag geopend 

Bovenkerk

kampen, Overijssel (0.48km)  -  Bewonder de Bovenkerk in het historische centrum van Kampen. Een indrukwekkend gebouw met een bijzondere geschiedenis!

open op vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij Cantecleer

kampen, Overijssel (0.58km)  -  Bak zelf pannenkoeken, knuffel met boerderijdieren en help met hooien. Bij Kinderboerderij Cantecleer in het stadscentrum van Kampen ben je niet zomaar uitgekeken!

's zondags gesloten 

Kamper Koggewerf

kampen, Overijssel (0.63km)  -  De Kamper Koggewerf ademt historie. Hier vind je het oudste varende schip van Nederland: de Kamper Kogge. Kom eens kijken op de werf, in de oude vissershuisjes of luister naar de verhalen van de Sprooksprekers.

elke dag geopend 

Zwembad De Steur

kampen, Overijssel (0.75km)  -  Zwembad De Steur in Kampen is geschikt voor jong en oud. Met onder andere kruidenbaden, een glijbaan en een wildwaterkreek. Bij mooi weer gaat het dak open!

elke dag geopend 

Molen D'Olde Zwarver

kampen, Overijssel (1.73km)  -  Altijd al eens een molen van binnen willen bekijken? Kom dan op bezoek bij Molen d'Olde Zwarver en leer alles over de werking van deze molen.

open op zaterdag 

Escaperoom Kampen

kampen, Overijssel (1.8km)  -  Escaperoom Kampen laat je het mysterie van de monniksorde oplossen. Een heuse monnik geeft je instructies en daarna moeten jullie zelf aan de slag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 303 16 21 

Orgelbouw Kaat en Tijhuis Orgelmakers

kampen, Overijssel (2.08km)  -  Bij het bedrijf van Kaat en Tijhuis in Kampen is alles te ontdekken over orgels en orgelbouw. Het bedrijf is toonaangevend ambachtelijk sinds 1950. Wil je een keer rondkijken tussen de orgels, maak dan een afspraak.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 333 3797 

Eventmate voor sportieve groepsevenementen

ijsselmuiden, Overijssel (2.3km)  -  Speel het spannende spel De Moordzaak in het centrum van Kampen of Zwolle, of laat je meeslepen op de Bataviawerf in Lelystad met Batavia's Goudjacht.

geopend op afspraak of bel (06) 28 14 13 94 

Rondvaart Kampen

ijsselmuiden, Overijssel (2.3km)  -  Bekijk de historische Hanzestad Kampen vanaf het water! Rondvaart Kampen laat de prachtige omgeving zien tijdens een gezellige rondvaart.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Boerderijwinkel Kwekerij Vahl

ijsselmuiden, Overijssel (2.39km)  -  Kom voor vers geoogste groenten en streekproducten naar de boerderijwinkel van Kwekerij Vahl.

's zondags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stedelijk Museum Kampen