Uitstapjes vlakbij Recreatiecentrum De Wâldsang

Speeltuin Flippies Pretpaleis

bakkeveen, Friesland (0.89km)  -  Spartel in de ballenbak, zoef van de glijbaan of spring op de trampoline! Bij Flippies Pretpaleis is het altijd feest: alles kan én mag!

gesloten, open van  28 maart t/m 30 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Recreatiecentrum Dundelle

bakkeveen, Friesland (1.03km)  -  Geniet van heerlijk zwemmen in de buitenlucht bij Openluchtzwembad Dúndelle. Vooral de diepe springkuil met springplanken is een echte aanrader.

gesloten, open van  16 mei t/m 16 september 

Oude Bos

bakkeveen, Friesland (2.22km)  -  Het Oude Bos is een prachtig en groot bos dat van Bakkeveen tot Wijnjewoude loopt. Je hebt er eindeloos veel routes voor wandelaars, ruiters en fietsers. De Freulevijver in het bos is een geliefde plek.

elke dag geopend 

Hondenzwembad 't Natte Neuzenbad

waskemeer, Friesland (4.24km)  -  't Natte Neuzenbad in Waskemeer is een zwembad waar honden meer dan welkom zijn. Het zwembad is overdekt, waardoor je hond ook in de winter een frisse duik kan nemen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Haarsterbos

marum, Groningen (6.28km)  -  Haarsterbos

elke dag geopend 

Trimunt

marum, Groningen (6.39km)  -  Een bekend bos in Marum en omstreken: de Trimunt. Wandel hier over rolstoelvriendelijke paden en geniet van de natuur. Wie weet spot je wel een eekhoorn, specht of das!

elke dag geopend 

Openluchtzwembad Wotterwille

marum, Groningen (6.58km)  -  Survivallen of discozwemmen: openluchtzwembad Wotterwille maakt van een dagje zwemmen echt iets speciaals.

gesloten, open van  9 mei t/m 13 september, van 07:00 uur tot 19:30 uur 

Wellnessresort de Waterlelie

zevenhuizen, Groningen (6.96km)  -  Wellnessresort de Waterlelie biedt verschillende beauty-arrangementen. Een massage in combinatie met een saunabezoek bijvoorbeeld. Heerlijk genieten!

elke dag geopend 

Landgoed Coendersborg

nuis, Groningen (7.74km)  -  Een prachtige bezienswaardigheid in een bosrijk gebied: Landgoed Coendersborg in Nuis. Een aantal maanden per jaar kun je het historisch erfgoed vanbinnen bekijken met een rondleiding door de zeventiende-eeuwse stijlkamers.

gesloten, open van  1 mei t/m 1 november, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Coendersbos

nuis, Groningen (7.74km)  -  Het Coendersbos is het bos rondom buitenplaats en landgoed Coendersborg in Nuis. Een mooi wandelgebied in het Westerkwartier en een rijke plek vol historie en mooie natuur.

elke dag geopend 

Speelbos Sparjebird

hemrik, Friesland (8.38km)  -  Een verfrissende waterpomp, drie spannende touwbruggen en alle ruimte om te rennen en te spelen. In Speelbos Sparjebird kun je alle kanten op!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiecentrum De Wâldsang