Uitstapjes vlakbij Camping Tjeukemeer

Speelbos Joure

joure, Friesland (5.21km)  -  Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

Posthuis Theater

heerenveen, Friesland (9.16km)  -  Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.

Jumpstyle Heerenveen

heerenveen, Friesland (9.36km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij indoor trampolinepark Jumpstyle Heerenveen en ontdek de mix van entertainment en sport bij de verschillende activiteiten.

Skischool Swing

heerenveen, Friesland (10.02km)  -  Echte Oostenrijks gediplomeerde skileraren leren bij Skischool Swing de fijne kneepjes van skiën en snowboarden. En dat allemaal binnen!

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (10.43km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

Duikmuseum Lemmer

lemmer, Friesland (11.52km)  -  Alles willen weten over duiken, maar toch liever niet nat worden? Dan is het Duikmuseum in Lemmer echt een aanrader! Van modern tot heel erg ouderwets: elke duikersoutfit is hier te zien!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Tjeukemeer