1

Natuurgebied Kleine Meer

ossendrecht, Noord-Brabant (0.69km)  -  Geniet van de volledige rust in Natuurgebied Kleine Meer in Ossendrecht. Luister naar de geluiden van een kwakende rugstreeppad of naar het gezang van de vogels.

Natuurpoort De Volksabdij

ossendrecht, Noord-Brabant (0.82km)  -  De Brabantse Wal is een prachtig en veelzijdig natuurgebied. Natuurpoort De Volksabdij vormt een praktisch startpunt voor een wandeltocht.

Molen Johanna Huijbergen

huijbergen, Noord-Brabant (2.92km)  -  Molen Johanna is in 1862 gebouwd en is nog steeds in gebruik. Neem een kijkje en ontdek hoe meel wordt gemalen.

Bezoekerscentrum De Kraaijenberg

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.94km)  -  Ontdek de Brabantse Wal en het natuurgebied de Markiezaat vanuit bezoekerscentrum de Kraaijenberg. Het centrum zelf heeft regelmatig wisselende exposities over de planten en dieren die leven in de Markiezaat, een zoetwater-moerasgebied.

Groepsaccommodatie Molenzicht

bergen op zoom, Noord-Brabant (7.06km)  -  Groepsaccommodatie Molenzicht in Bergen op Zoom is door haar unieke ligging een heerlijk verblijf voor families en grote groepen. Er is plaats voor 28 personen.

Klimbos Brabantse Wal

bergen op zoom, Noord-Brabant (8.11km)  -  Je kunt de boom in bij Klimbos Brabantse wal! Met negen parcoursen van verschillende niveau's is er in de bossen bij Bergen op Zoom genoeg te kiezen.

Arboretum Kalmthout

kalmthout, België (8.74km)  -  Een van de grootste plantenverzamelingen van het Europese vasteland is te vinden in Arboretum Kalmthout. Een droom van een tuin!

Zwembad De Schelp

bergen op zoom, Noord-Brabant (8.94km)  -  In Zwembad De Schelp is voor elke zwemmer wat te beleven. Neem een duik in het wedstrijdbad of ontspan in het instructiebad, recreatiebad of peuterbad.

Ego Indoor Ski

bergen op zoom, Noord-Brabant (9.44km)  -  Haal de Alpen dicht bij huis tijdens een middagje skiën op Nederlandse bodem! Ga trainen op de draaiende pistes van Ego Indoor Ski.

Stadhuis Bergen op Zoom

bergen op zoom, Noord-Brabant (9.63km)  -  Prachtige rood-witte luiken, fraaie beelden, een torentje en een bordestrap: het stadhuis van Bergen op Zoom is een plaatje. En in de zomer kun je ook binnen kijken.

Theater De Maagd

bergen op zoom, Noord-Brabant (9.67km)  -  Bezoek een van de meer dan honderd voorstellingen dit seizoen in Theater De Maagd! Het theater in Bergen op Zoom was vroeger een kerk - en dat kan je merken.

De Gulden Cop

bergen op zoom, Noord-Brabant (9.77km)  -  De Gulden Cop is een cadeau- en kunstwinkel in het centrum van Bergen op Zoom. Vrijwel alles is handgemaakt: glas in lood, tiffany, decoratie en nog veel meer.

Secondbuy merkkleding

bergen op zoom, Noord-Brabant (9.77km)  -  Bij Secondbuy vind je kleding, schoenen, tassen en accessoires van echte fashion merken en verschillende ontwerpers. Tweedehands, met stijl.

Quist Boeken

bergen op zoom, Noord-Brabant (9.78km)  -  Quist Boeken is een boekhandel gerund door boekenfans. Je kunt er lekker rondsnuffelen voor het perfecte boek, in een gezellige sfeer.

Stadspaleis Het Markiezenhof

bergen op zoom, Noord-Brabant (9.82km)  -  In het prachtige stadspaleis Het Markiezenhof ga je terug naar de tijd van de invloedrijkste edelen van Nederland. Wandel door de stijlkamers, de mooie tuinen en zet de draaimolens aan! Het paleis zit vol schatten.

Speuren op stadspaleis Het Markiezenhof

bergen op zoom, Noord-Brabant (9.85km)  -  Verkleed je als ridder, prins of prinses en maak een ontdekkingstocht door stadspaleis Het Markiezenhof. Zoek de schatkisten, neem blokjes mee voor de puzzelopdracht en ga op ontdekking bij de kermis.

Escaperoom Escape The Gate

bergen op zoom, Noord-Brabant (9.88km)  -  Ontsnap uit de Gevangenpoort van Bergen op Zoom! Weet jij de dikke muren en zware, houten traliedeur te verslaan?

De Gevangenpoort

bergen op zoom, Noord-Brabant (9.88km)  -  In de Gevangenpoort van Bergen op Zoom ontdek je hoe gevangenen hier vroeger leefden.

Suske en Wiske Museum

kalmthout, België (10.55km)  -  In de voormalige villa van Willy Vandersteen huist nu een museum over zijn wereldberoemde geesteskinderen Suske en Wiske. In dit speciale kindermuseum geen saaie rondleiding, maar een heuse Striptoer.

SkyShark Experience

SkyShark Experience

€ 10,- korting per ticket Adrenalinekick gegarandeerd! Ga zitten in de buik van de haai en schiet door het water als een kanonskogel. Tijd voor bizarre capriolen! Draai, spring en duik door het water in de SkyShark.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Familyland bungalowpark