Uitstapjes vlakbij Recreatiepark d'n Mastendol

Buitenspeeltuin D'n Boom

rijen, Noord-Brabant  -  Lekker op avontuur in deze unieke natuurspeeltuin, waar meer te doen is dan rond hossen in de bekende gekleurde speeltoestellen. Samen met de drie dieren Dora Das, Victor de Vos en Evert de Eekhoorn beleven kinderen spannende klauteravonturen.

Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen

rijen, Noord-Brabant (0.41km)  -  Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen heeft alles in huis over luchtvaarthistorisch cultuurgoed. De spullen in de collecties vertellen het verhaal van de vliegbasis en hoe dit past binnen de ontwikkeling van de Nederlandse civiele en militaire...

Kids-indoor Haasje Over

dorst, Noord-Brabant (3.22km)  -  Kinderen ravotten naar hartenlust bij speeltuin Haasje Over. De kinderen roetsjen van één van de vijf glijbanen of springen op de trampoline. De boerderij is een terugkerend thema in veel speeltoestellen.

Kinepolis Breda

breda, Noord-Brabant (5.01km)  -  De stoelen en leuningen van Kinepolis Breda zijn extra breed. Zo wordt een avondje filmkijken in de bioscoop wel heel ontspannend.

Zwembad De Vennen

dongen, Noord-Brabant (5.05km)  -  Laat je meevoeren met de stroomversnelling of ga de uitdaging aan met de lange glijbaan. De Vennen is een leuk zwembad voor het hele gezin!

Speelboerderij De Vossenberg

gilze, Noord-Brabant (5.88km)  -  Speelboerderij De Vossenberg zet kinderen in beweging. Op deze verbouwde boerderij kunnen kinderen, weer of geen weer, lekker klauteren, schommelen, springen dansen of glijden. Met bijzondere speeltoestellen als trampolines, een voetbalkooi en een...

High in the sky met Sky ballonvaarten

tilburg, Noord-Brabant (6.88km)  -  Sky Ballonvaarten neemt haar gasten mee aan boord en laat ze genieten op grote hoogte. Laat de drukke aarde even voor wat het is en ervaar de rust in hoge sferen. Voel je vrij als een vogel, zwevend op de wind, naar een nog onbekende bestemming.

Speelgoedmuseum Op Stelten

oosterhout, Noord-Brabant (7.16km)  -  Van poppenhuizen en trapauto's tot kermisattracties en Vliegende Hollanders. Speelgoedmuseum Op Stelten beschikt over een ruime collectie oud speelgoed. Ga terug in de tijd!

Recreatieboerderij en camping Pukkemuk

dongen, Noord-Brabant (7.36km)  -  Met een binnen- en buitenspeeltuin, een dierenpark en pannenkoeken biedt recreatieboerderij Pukkemuk het hele pakket voor een dagje weg. Niemand wil meer naar huis, en dat komt mooi uit: je kunt blijven overnachten op de boerencamping.

Natuurspeelplek Chaam

chaam, Noord-Brabant (7.45km)  -  Kabouter Pimmetje Puntmuts woont in speelbos Chaam. Ga samen met hem op avontuur op het speciale kabouterpad. Of klim in bomen en spring slootje op de natuurspeelplek.

Bowling en Bistro Merlijn

oosterhout, Noord-Brabant (7.52km)  -  De wereld is magisch bij Merlijn. Kom bowlen en kies daarna uit maar liefst 85 verschillende bistrogerechtjes. Deze zogenaamde Magic Bites kun je onbeperkt eten voor een vaste prijs. Voor of na de maaltijd speel je een potje bowling op de baan.

Kinderboerderij MEK

oosterhout, Noord-Brabant (7.54km)  -  Bij Kinderboerderij MEK in het Brabantse Oosterhout genieten kinderen niet alleen van het contact met de dieren, maar ook van de geuren in de kruidentuin, het kabouterbos en het doolhof.

Theater de Bussel

oosterhout, Noord-Brabant (7.73km)  -  Neem plaats in de Grote of Kleine Zaal en verzet je gedachten tijdens een voorstelling in het gezellige Theater de Bussel. Dit theater in het centrum van Oosterhout huisvest ook een bibliotheek en de VVV.

Concerten Sacramentskerk

breda, Noord-Brabant (8.21km)  -  De Sacramentskerk is een centrum voor podiumkunsten en spiritualiteit. Iedere zondag komt de Rooms-katholieke samen, maar de kerk is ook een vaste repetitie- en concertruimte voor verschillende koren.

Bowling en Partycentrum Breda

breda, Noord-Brabant (8.29km)  -  Probeer een strike te gooien op de bowlingbanen van Bowling Breda. Ga daarna onbeperkt steengrillen. Bowlen op de maat van de muziek? Kom dan discobowlen. Het bowling en partycentrum is al vijftig jaar een begrip in de Brabantse stad. Gegarandeerd...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiepark d'n Mastendol