Uitstapjes vlakbij Euro Camping

Saré - Thermen & Beauty

deurningen, Overijssel (0.41km)  -  Kom tot rust bij saunacomplex Saré, midden in de prachtige omgeving van Oldenzaal. Geniet van de rozensauna of het relaxbad.

elke dag geopend 

Beleef buiten bij Outdoor Challenge Park

oldenzaal, Overijssel (0.87km)  -  Kom je uitleven bij Outdoor Challenge Park in Oldenzaal! Voor survivalavonturen hoef je niet naar het buitenland!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Gotcha Outdoor Lasergames Oldenzaal

oldenzaal, Overijssel (0.89km)  -  Op zoek naar een idee voor een leuk groepsuitje? Kom lasergamen in Oldenzaal. Een spannend spel midden in de bossen, op het terrein van recreatiegebied Het Hulsbeek.

geopend op afspraak of bel +31 (0)900 12 34 682 

Klimbos Avatarz

deurningen, Overijssel (0.94km)  -  Ga opzoek naar adrenaline bij klimbos Avatarz in Deurningen. Klim, klauter en spring naar grote hoogtes langs de verschillende routes door het park. Maar liefst 110 hindernissen en 15 ziplines staan voor je klaar om te trotseren.

elke dag geopend 

Recreatiepark Het Hulsbeek

oldenzaal, Overijssel (1.42km)  -  In Recreatiepark Het Hulsbeek geniet je van de natuur op allerlei manier. Kom zwemmen, surfen, wandelen, karten, vissen of watersporten.

elke dag geopend 

Kartbaan Oldenzaal

oldenzaal, Overijssel (1.61km)  -  Op recreatiepark Hulsbeek ligt Kartbaan Oldenzaal, een heerlijke buitenbaan voor jong en oud.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kaamps Zuivelboerderij

deurningen, Overijssel (2.78km)  -  Bekijk het hele proces van gras tot kaas op Kaamps Zuivelboerderij. Altijd al willen weten hoe het er op een melkveebedrijf aan toe gaat? Dan ben je hier op het juiste adres.

elke dag geopend 

Ballonvaren met Rien Jurg Promotions

hengelo, Overijssel (2.91km)  -  Bekijk Nederland eens vanuit de lucht! Stap in en vaar mee met een luchtballon van Rien Jurg Promotions!

elke dag geopend 

Historisch Museum het Palthe Huis

oldenzaal, Overijssel (3.78km)  -  Bezoek museum het Palthe Huis en neem een kijkje in het leven van de familie Palthe.

's maandags gesloten 

Museum De Pelgrim

oldenzaal, Overijssel (3.84km)  -  Beelden en beeldjes, kazuifels en sieraden: bekijk de unieke collectie voorwerpen uit de katholieke kerk in Museum De Pelgrim.

geopend op afspraak of bel +31 (0)541 53 77 33 

Museum De Hofnar

oldenzaal, Overijssel (3.84km)  -  Narren, prinsen en prinsessen. De geschiedenis van jarenlang carnaval in Oldenzaal is bewaard in Museum De Hofnar.

lang weekend (vr za zo) 

Mountainbiken, vlotbouwen en boogschieten in Oldenzaal

oldenzaal, Overijssel (3.95km)  -  Kajakken in de branding van de Noordzee, survivallen in de Ardennen of boogschieten in recreatiegebied de Delftse Hout! Buffel Buitensport is expert op het gebied van sportieve uitjes in de buitenlucht.

elke dag geopend 

Stadstheater De Bond

oldenzaal, Overijssel (3.97km)  -  In het stadstheater De Bond is veel te zien. Geniet van alle podiumkunsten in dit culturele centrum van Oldenzaal.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag en zaterdag 

Hamam Het Oosten

hengelo, Overijssel (5.08km)  -  Waan je in het Oosten, in de gezellige hamam Het Oosten! In dit Turkse badhuis kun je terecht voor heerlijke behandelingen en lekker eten.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

't Klauterwoud van Hof Espelo

enschede, Overijssel (5.47km)  -  Ben jij de koning van het Klauterwoud? Ben jij de grote klimkampioen? Ontdek het in 't Klauterwoud bij Hof Espelo.

elke dag geopend 

Zwembad Twentebad

hengelo, Overijssel (5.68km)  -  Kom tot rust in de Turkse stoomcabine of leef je uit tijdens een ritje op één van de spectaculaire glijbanen. Twentebad weet wat leuk is!

elke dag geopend 

Uitkijktoren Het Weusthag

hengelo, Overijssel (5.73km)  -  Beklim Uitkijktoren Het Weusthag en ontdek het prachtige uitzicht over het groene stadspark Weusthag en Hengelo.

elke dag geopend 

De Weerselose Markt

weerselo, Overijssel (6.29km)  -  De Weerselose Markt is eigenlijk een vaste vrijmarkt, waar iedereen zijn spullen, nieuw of tweedehands, mag verkopen. De markt trekt ieder weekend duizenden bezoekers. De markt is deel overdekt en deels buiten.

open op zaterdag - soms geopend op zondag 

Kinderboerderij 't Weusthag

hengelo, Overijssel (6.37km)  -  Kinderboerderij 't Weusthag in Hengelo leert kinderen spelenderwijs over de natuur. In het bezoekerscentrum zijn verschillende tentoonstellingen te zien.

doordeweeks geopend 

Pannenkoekhoes De Stroper

de lutte, Overijssel (6.67km)  -  Ruik jij de geur van pannenkoeken al? De Stroper bakt de lekkerste pannenkoeken in zijn Pannenkoekhoes en laat iedereen genieten van de ambachtelijke creaties.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag