Uitstapjes vlakbij SEA LIFE Scheveningen

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.02km)  -  Dompel je onder in een wereld vol LEGO® in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Spot bekende plekken én bouw zoveel je kunt!

elke dag geopend 

Crazy Pianos Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.17km)  -  Bij Crazy Pianos in Scheveningen geniet je van een hapje en een drankje, onder een nog groter genot: livemuziek!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Beelden aan Zee - aan het strand van Scheveningen

den haag, Zuid-Holland (0.18km)  -  Als een parel in het zand van Scheveningen staat museum Beelden aan Zee in de duinen. Bewonder hier prachtige kunstwerken, van onder andere koningin Beatrix en haar gezin.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Loungen met tapas of een barbecue op het strand

scheveningen, Zuid-Holland (0.2km)  -  Nippend aan een tropische cocktail of smullend van een lekkere clubsandwich vliegt een zomerse dag voorbij bij Beach Club El Niño. Of een zomeravond bij het haardvuur!

geopend, elke dag geopend 

Solbeach

scheveningen, Zuid-Holland (0.22km)  -  Geniet van een hapje en een drankje bij Solbeach in Scheveningen. Gewoon lekker luieren op het terras of een visje roosteren op de barbecue. Het kan allemaal bij Solbeach!

geopend, elke dag geopend 

Pathé Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.3km)  -  Waai lekker uit op het strand van Scheveningen en eindig de dag met een avondje film kijken in Pathé Scheveningen. Een compleet dagje weg!

elke dag geopend 

Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.31km)  -  Voor veel Nederlanders het leukste dagje weg: een dagje Scheveningen! Lekker winkelen langs de kust, over de beroemde pier lopen of naar het Circustheater.

elke dag geopend 

AFAS Circustheater

den haag, Zuid-Holland (0.31km)  -  Bekend door de grote musicalproducties van Stage Entertainment, Joop van den Ende en Albert Verlinde: het AFAS Circustheater in Scheveningen. Voor een bijzonder avondje uit!

elke dag geopend 

Le Marie Marché

den haag, Zuid-Holland (0.38km)  -  Le Marie Marché is een markt die wordt gehouden op diverse plekken in hartje Den Haag. Snuffel naar lekkernijen en lifestyleproducten en voel je als God in Frankrijk tussen gezellige kraampjes. Toegang is gratis.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

GlowGolf Scheveningen

den haag, Zuid-Holland (0.42km)  -  Een hole-in-one slaan in het donker? In de spannende blacklight onderwaterwereld van Glowgolf Scheveningen kan het!

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bowling Scheveningen

den haag, Zuid-Holland (0.42km)  -  Combineer een dag aan zee met een uurtje bowlen in de Palace Promenade, het leukste shoppingcenter van Scheveningen.

elke dag geopend 

Funland Scheveningen

den haag, Zuid-Holland (0.43km)  -  Kom gamen bij Funland aan de boulevard van Scheveningen. In de Palace Promenade speel je dance games, air hockey en old school Rambo spelletjes.

elke dag geopend 

De Pier Pannenkoeken

scheveningen, Zuid-Holland (0.46km)  -  Pannenkoeken eten met uitzicht op de Noordzee en met een van de mooiste stranden van Nederland aan je voeten. Je vindt De Pier Pannenkoeken op het uiterste puntje van De Pier, boven zee.

elke dag geopend 

De Pier Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.47km)  -  De Scheveningse Pier is hét centrum van een dagje Scheveningen of een bezoekje aan het strand.

elke dag geopend 

Zipline op De Pier

scheveningen, Zuid-Holland (0.47km)  -  Sjees aan de zipline op De Pier helemaal vanaf de bungeejumptoren, over het bovendek, naar het begin van De Pier!

elke dag geopend 

Muzee Scheveningen

den haag, Zuid-Holland (0.52km)  -  De zee geeft en de zee neemt, luidt een bekende uitdrukking. Wat de zee genomen en gegeven heeft, zie je in Muzee Scheveningen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Skyview de Pier

scheveningen, Zuid-Holland (0.56km)  -  Het reuzenrad op de Scheveningse Pier is niet te missen. De attractie is vijftig meter hoog en geeft een geweldig uitzicht over de zee, het strand en de skyline van Den Haag.

elke dag geopend 

Zwembad De Blinkerd

den haag, Zuid-Holland (0.72km)  -  Spring in het water van Zwembad De Blinkerd voor een verfrissende duik, zwemles of een les aquajogging.

elke dag geopend 

Uw Winkeltje in Scheveningen

den haag, Zuid-Holland (0.86km)  -  Net als Marktplaats, maar dan in het echt. In Uw Winkeltje in Scheveningen verkopen mensen hun spullen door. Elke dag is het aanbod anders. Kom langs en snuffel rond.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag