Recreatiegebied Mookerplas

plasmolen, Limburg (3.33km)  -  Recreatiegebied De Mookerplas is een verademing voor watersportliefhebbers. Kanoën, roeien, zeilen, surfen: het kan hier allemaal!

Stadswandeling door Gennep

gennep, Limburg (3.53km)  -  Ontdek te voet de rijke geschiedenis van het charmante Limburgse Gennep. Wandel langs kunstwerken en plof onderweg neer op een terrasje.

Museum Het Petershuis

gennep, Limburg (3.53km)  -  Museum Het Petershuis beschikt over een collectie van archeologische en hedendaagse voorwerpen uit de regio. Het museum vormt een belangrijk onderdeel van de historie van Gennep.

Pannekoekenbakker Plasmolen

plasmolen, Limburg (4.19km)  -  Kom naar Limburg en geniet van een van de 250 verschillende pannenkoeken bij de Pannekoekenbakker in Plasmolen. Ook biedt de Pannekoekenbakker arrangementen aan. Leuk voor een familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Bowling Plasmolen

plasmolen, Limburg (4.25km)  -  Bij Bowling Plasmolen beleef je een onvergetelijke tijd terwijl je de kegels van de baan rolt.

Golfhuisje Plasmolen

plasmolen, Limburg (4.26km)  -  Elke baan van midgetgolfbaan 't Golfhuisje heeft een minimale lengte van 12 meter. Hier kun je lekker actief bezig zijn met de hele familie! En voor- of achteraf lekker genieten in de brasserie!

Pannenkoekenrestaurant Den Tol Plasmolen

plasmolen, Limburg (4.33km)  -  Zin in een simpele pannenkoek met suiker of ga je voor een gevulde pannenkoek met zalm, sla en mosterd-dillesaus? Bij pannenkoekenrestaurant Den Tol in Plasmolen kan het allemaal!

Eethuis De Diepen

milsbeek, Limburg (4.97km)  -  Sluit een fiets- of wandeltocht af met een overheerlijke pannenkoek bij eethuis De Diepen in het Limburgse Milsbeek en beleef het sentiment van vroeger met een oud-Hollands spel.

Kasteelmuseum Julie Postel

boxmeer, Noord-Brabant (6.05km)  -  Vroeger was het een ziekenhuis, nu een museum en kasteel in één. Kasteelmuseum Julie Postel laat oude tijden herleven!

Gezinscamping De Breyenburg

ledeacker, Noord-Brabant (7.19km)  -  Recreatiecentrum De Breyenburg is een gezinscamping in het Brabantse Ledeacker, een landelijk dorpje grenzend aan de Staatsbossen. Gastvrijheid, ontspanning, gezelligheid en natuur staan hier voorop.

Wijnhoeve de Colonjes

groesbeek, Gelderland (7.74km)  -  Altijd al eens willen weten hoe biologische wijn wordt gemaakt? Tijdens een rondleiding op wijnhoeve de Colonjes in Groesbeek kom je alles te weten!

Nederlands Wijnbouwcentrum

groesbeek, Gelderland (7.74km)  -  Leer alles over wijn, volg een interessante workshop en proef echte Groesbeekse wijnen in het Nederlands Wijnbouwcentrum!

Boerengolf De Horst

groesbeek, Gelderland (8.29km)  -  Trek die boerenkiel maar uit de kast en de klompen uit het stof. Zet je beste Hollandse boerenbeentje voor en ga boerengolven tussen de koeien!

Imkerij Immenhof

heumen, Gelderland (8.5km)  -  Bij Imkerij Immenhof is alle informatie te vinden over de honingbij. Naast de informatie van het bezoekerscentrum, worden er ook lezingen gegeven. Pas op dat je niet (aan)gestoken wordt!

Camping Hengeland

afferden, Limburg (8.78km)  -  Vakantie met kinderen? Voor kids is er bij Camping Hengeland in het Limburgse Afferden genoeg te doen. Er is een zwembad, speeltuin en in het hoogseizoen een recreatieteam.

Pitch&Putt Golf Molenhoek

molenhoek, Limburg (8.94km)  -  Pitch&Putt Molenhoek is voor Nederlandse begrippen een erg 'buitenlandse baan'. Dat komt door de hoogteverschillen van het Limburgse heuvelland. Dat maakt het golfen extra uitdagend!

Rivierduinenroute

afferden, Limburg (9.63km)  -  Heide, water, bijzondere dieren en planten. Beleef de Limburgse natuur tijdens de Rivierduinenroute.

Ateliermuseum Jac Maris

heumen, Gelderland (9.73km)  -  In Ateliermuseum Jac Maris is te zien hoe beeldhouwer Jac Maris woonde en werkte. Bij het museum hoort ook een beeldentuin.

Oorlogsmuseum Overloon

Oorlogsmuseum Overloon

korting + gratis consumptie Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Guesthouse De Heide