Uitstapjes vlakbij Walibi Zakelijk

IJsboerderij Bonestroo

doornspijk, Gelderland (3.51km)  -  Het lekkerste ijs is te vinden bij IJsboerderij Bonestroo. Lik je vingers af bij dit ambachtelijk gemaakte ijs! De boer neemt je mee de boerderij op. Je mag zelfs bij het koeien melken kijken.

Beleeftuin Drakensteyn

biddinghuizen, Flevoland (3.95km)  -  Voor ieder is wat wils in de kleurrijke beleeftuin Drakensteyn! Laat je betoveren door de verschillende mogelijkheden als voel- en luisterroutes, knuffel met de dieren in het dierenrijk of laat je gaan in het speelparadijs.

Hanneke's Pluktuin

biddinghuizen, Flevoland (4.69km)  -  In de uitgestrekte polder bloeien vanaf het voorjaar tot in het najaar de mooiste bloemen in Hanneke's Pluktuin. Kom en geniet van de bloemenpracht en pluk zelf een mooi boeket voor thuis. In het voorjaar kun je ook tulpen plukken!

Surfoever Hoge Bijssel

nunspeet, Gelderland (4.71km)  -  Surfoever Hoge Bijssel in Nunspeet is speciaal ingericht voor surfers. De bezoeker kan daarentegen in het recreatiegebied ook naar hartenlust wandelen. Toegang is gratis!

Vischpoort Elburg

elburg, Gelderland (5.05km)  -  Als bescherming van de bevolking en als baken in de nacht. De Vischpoort in Elburg torent al eeuwenlang trots boven het mooie vestingstadje uit. Te bezoeken door groepen.

Museumsmederij De Hoefhamer

elburg, Gelderland (5.06km)  -  Bijna was Museumsmederij De Hoefhamer verloren gegaan, maar gelukkig is de oude smederij in ere hersteld. Iedereen kan hier het oude ambacht in vol bedrijf bewonderen. En misschien zelf een cursus smeden volgen.

Bottermuseum en werf

elburg, Gelderland (5.1km)  -  Met de traditionele botters bevoeren de Elburger vissers de Zuiderzee. En nog steeds liggen deze schepen in de haven van Elburg, waar het Bottermuseum met de museumwerf een inkijkje geven in deze levendige historie.

Bijbelverhalen in zand

elburg, Gelderland (5.16km)  -  Het verhaal van Jozef in de put, de geboorte en kruisiging van Jezus en de toren van Babel. Zomaar wat Bijbelverhalen die je tegenkomt in een enorme loods in Elburg, uitgebeeld in zand.

Ontdek Verhalenmuseum Sjoel Elburg

elburg, Gelderland (5.32km)  -  Maak kennis met twaalf Joodse families uit Elburg en leef hun leven! In Sjoel Elburg ontdek je de bijzondere verhalen van een kleine, Joodse gemeente die tot aan de Tweede Wereldoorlog in Elburg was.

Dorhout Mees

biddinghuizen, Flevoland (6.27km)  -  Zin om iets actiefs doen met je familie, vrienden of collega's? Dan kan Dorhout Mees wel eens dé plek zijn!

Zandverstuiving De Haere

't harde, Gelderland (6.88km)  -  Rol door het zand van stuifzandgebied De Haere, of laat je betoveren door de bijzondere natuur. Wees wel voorzichtig, want die bijzondere natuur is ook erg kwetsbaar.

Noord-Veluws Museum

nunspeet, Gelderland (6.92km)  -  Het Noord-Veluws Museum brengt kunst bijeen van kunstenaars die actief waren op de Noord-Veluwe. Veel stedelingen trokken in de loop van de negentiende eeuw naar de Veluwe om te genieten van de ongerepte natuur.

Ampies Berg

't harde, Gelderland (7.14km)  -  Tijdens een reis naar Oostenrijk werd Ampie Bouw verliefd... op de bergen en de natuur. Weer thuis besloot hij samen met zijn vrouw een Alpen-tuin aan te leggen. Bewonder deze bijzondere tuin Ampies Berg; met bloemen, planten, vijvers en zelfs...

Culinaire stadswandeling door Elburg

oosterwolde, Gelderland (7.19km)  -  Tijdens de Culinaire wandeling maak je een wandeling door historisch Elburg, afgewisseld met een heerlijk diner waarbij je voor-, hoofd- en nagerecht krijgt in verschillende restaurants onderweg. Eet smakelijk!

Groepsaccommodatie 't Campvelt

doornspijk, Gelderland (7.48km)  -  Groepsaccommodatie 't Campvelt is perfect voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes en familiedagen. Kom een dagje teambuilden bij Groepsaccommodatie 't Campvelt.

Bezoekerscentrum Nunspeet

nunspeet, Gelderland (7.5km)  -  De Veluwe is een prachtig stukje Nederland! Ontdek de mooie natuur met het hele gezin vanaf bezoekerscentrum Nunspeet. In het centrum is een expositie over de natuur van de Veluwe, een mooie start voor je tocht.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Walibi Zakelijk