1

Uitstapjes vlakbij Tijdelijk Gesloten - Museum...

Stadstheater De Bond

oldenzaal, Overijssel (0.36km)  -  In het stadstheater De Bond is veel te zien. Geniet van alle podiumkunsten in dit culturele centrum van Oldenzaal.

Kartbaan Oldenzaal

oldenzaal, Overijssel (2.24km)  -  Op recreatiepark Hulsbeek ligt Kartbaan Oldenzaal, een heerlijke buitenbaan voor jong en oud.

Recreatiepark Het Hulsbeek

oldenzaal, Overijssel (2.44km)  -  In Recreatiepark Het Hulsbeek geniet je van de natuur. Ga zwemmen, surfen, wandelen, karten, vissen of watersporten!

Pannenkoekhoes De Stroper

de lutte, Overijssel (2.83km)  -  Ruik jij de geur van pannenkoeken al? De Stroper bakt de lekkerste pannenkoeken in zijn Pannenkoekhoes en laat iedereen genieten van de ambachtelijke creaties.

Gotcha Outdoor Lasergames Oldenzaal

oldenzaal, Overijssel (3.08km)  -  Op zoek naar een idee voor een leuk groepsuitje? Kom lasergamen in Oldenzaal! Een spannend spel midden in de bossen, op het terrein van recreatiegebied Het Hulsbeek.

Klimbos Avatarz

deurningen, Overijssel (3.15km)  -  Ga opzoek naar adrenaline bij klimbos Avatarz in Deurningen. Klim, klauter en spring naar grote hoogtes langs de verschillende routes door het park. Maar liefst 110 hindernissen en 15 ziplines staan voor je klaar om te trotseren.

Saré - Thermen & Beauty

deurningen, Overijssel (3.51km)  -  Kom tot rust bij saunacomplex Saré, midden in de prachtige omgeving van Oldenzaal. Geniet van de rozensauna of het relaxbad.

Huifkarverhuur De Luts

de lutte, Overijssel (3.93km)  -  Geniet van een mooie tocht door de omgeving van De Lutte en maak er een toffe dag van met een aansluitend arrangement.

Arboretum Poort Bulten

de lutte, Overijssel (4.09km)  -  Wandel door het historische bomenpark en zoek naar kikkervisjes in het poelenlandschap. In Arboretum Poort Bulten heeft elk jaargetijde iets bijzonders. Leuk: door het arboretum heen staan ook kunstwerken verstopt.

Kinderboerderij De Wollewei

losser, Overijssel (4.61km)  -  Op kinderboerderij De Wollewei zijn pony's, schapen, geiten, varkens, konijnen, vogels en koeien te bewonderen. Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen.

Natuurgebied Duivelshof

de lutte, Overijssel (5.09km)  -  De Duivelshof draagt een duister mysterieus verleden met zich mee. Een toornige landheer sloot zijn pachters op in zijn kelder, wanneer zij niet aan hun verplichtingen konden voldoen.

Natuurgebied Galgenven

enschede, Overijssel (6.18km)  -  Het Galgenven is een natuurgebied dat bestaat uit vele verschillende beken, poelen en vennetjes waar veel planten en dieren zich thuis voelen.

Kaamps Zuivelboerderij

deurningen, Overijssel (6.63km)  -  Bekijk het hele proces van gras tot kaas op Kaamps Zuivelboerderij. Altijd al willen weten hoe het er op een melkveebedrijf aan toe gaat? Dan ben je hier op het juiste adres.

Natuurgebied Lindermaten

enschede, Overijssel (6.78km)  -  Tijdens een wandeling in Natuurgebied Lindermaten sta je oog in oog met verschillende insecten en prachtige vlinders.

Protestantse Gemeente Losser

losser, Overijssel (7.57km)  -  In Losser werd tijdens de Tachtigjarige Oorlog een kerk als schuur vermomd. De protestanten hielden hun dienst in 'De Oude Apotheek', nu een restaurant.

Landgoed Singraven

denekamp, Overijssel (7.69km)  -  Landgoed Singraven biedt tal van mogelijkheden voor het vieren van een feest of bedrijfsevent. Daarnaast is het landgoed geliefd bij kunst- en cultuurliefhebbers, recreanten en natuurgenieters.

De Weerselose Markt

weerselo, Overijssel (8.01km)  -  De Weerselose Markt is eigenlijk een vaste vrijmarkt, waar iedereen zijn spullen, nieuw of tweedehands, mag verkopen. De markt trekt ieder weekend duizenden bezoekers. De markt is deel overdekt en deels buiten.

Museum Natura Docet

denekamp, Overijssel (8.03km)  -  In Museum Natura Docet leren bezoekers van alles over de natuur. Het is het oudste regionale natuurhistorisch museum van Nederland.

Speelpark Hoge Boekel

enschede, Overijssel (8.71km)  -  Kom spelen in speelpark het Hoge Boekel! Een gezellig park voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Spring op de trampolines, vaar rond met een bootje of ga mee met een spannende jeepsafari!

Hamam Het Oosten

hengelo, Overijssel (8.91km)  -  Waan je in het Oosten, in de gezellige hamam Het Oosten! In dit Turkse badhuis kun je terecht voor heerlijke behandelingen en lekker eten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Tijdelijk Gesloten - Museum De Hofnar