Uitstapjes vlakbij Restaurant De Biechtstoel

Pannekoekschip Groningen

groningen, Groningen (0.13km)  -  Zeeman of landrot, iedereen houdt van pannenkoeken. Bij Pannekoekschip in Groningen geniet elke liefhebber van ambachtelijk gebakken pannenkoeken in een zeemanssfeertje.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Target Lasergame

groningen, Groningen (0.14km)  -  Sta op de middenstip in de arena van Target Lasergame en vecht als een echte soldaat. Zonder kogels, maar met een laserstraal! Dit spannende spel in het donker is leuk voor jong en oud!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Brouwerij Martinus Groningen

groningen, Groningen (0.2km)  -  Een bezoekje aan Brouwerij Martinus in Groningen is een hele ervaring. De brouwerij heeft namelijk een brouwcapactiteit van 10.000 liter per maand! Tap een lekker biertje en neem plaats in het proeflokaal.

open op vrijdag en zaterdag 

Bowling- en Partycentrum Groningen

groningen, Groningen (0.3km)  -  Gooi een strike of een spare op één van de bowlingbanen van Bowling- en Partycentrum Groningen!

elke dag geopend 

Zeilen met Willem Jacob

groningen, Groningen (0.32km)  -  Actief zeilen of ontspannen op het Wad? Vaar mee met het varende monument Willem Jacob!

geopend op afspraak of bel +31 (0)50 21 11 863 

Wadlopen naar Rottumeroog

groningen, Groningen (0.37km)  -  Stichting Uithuizer Wad verzorgt wadlooptochten naar Rottumeroog. Een bijzondere ervaring in een prachtig stukje natuurgebied van Nederland!

geopend op afspraak of bel +31 (0)595 43 40 51 

De Oosterpoort Groningen

groningen, Groningen (0.41km)  -  De Oosterpoort is de plaats voor het jaarlijkse Noorderslag muziekfestival. Ook vinden hier allerlei concerten plaats.

doordeweeks geopend 

GRID Grafisch Museum Groningen

groningen, Groningen (0.41km)  -  Heden en verleden van de grafische kunst komen samen in het Grafisch Museum in Groningen.

's maandags gesloten 

The Game Box Groningen

groningen, Groningen (0.41km)  -  Als echte game liefhebber zit je bij The Game Box Groningen aan het goede adres. Probeer de meer dan vijftig verschillende games van zowel vroeger als nu.

elke dag geopend 

De Stadsschouwburg Groningen

groningen, Groningen (0.43km)  -  De stadsschouwburg Groningen is van alle markten thuis: van cabaret tot muziek. Alles is mogelijk voor een uniek avondje uit.

elke dag geopend 

Hanzewandeling Groningen

groningen, Groningen (0.48km)  -  Als je goed oplet, ontdek je al wandelend door de oude Hanzestad Groningen allerlei nieuwtjes.

elke dag geopend 

Martinikerk

groningen, Groningen (0.49km)  -  De Martinikerk, een markante publiekstrekker in het centrum van Groningen. Bekijk de bouwstijlen uit verschillende eeuwen of beleef een orgeldemonstratie.

elke dag geopend 

Palace Groningen

groningen, Groningen (0.5km)  -  Het strand is dichterbij als gedacht in de Kokomo Beach Club, in het hartje van Groningen.

open op donderdag en vrijdag 

Stadswandeling in Groningen

groningen, Groningen (0.52km)  -  Stadsgids Henk Bakker leidt bezoekers rond door Oud-Groningen. Zo ontdek je de stad op een unieke manier.

elke dag geopend 

Woonwinkel Søstrene Grene Groningen

groningen, Groningen (0.52km)  -  Winkels van Søstrene Grene vind je in Spanje, Noorwegen, Zweden en Denemarken, maar ook in Groningen! Bijzondere hebbedingetjes voor in huis waar je blij van wordt.

elke dag geopend 

Forum Groningen

groningen, Groningen (0.55km)  -  Aan de Nieuwe Markt verrijst tussen de oude pandjes een enorm gebouw vol kunst en cultuur. Stap binnen in de hoge, open ruimte en pak een roltrap naar je bestemming. Van bijzondere films en exposities tot het fraaie uitzicht vanaf het dak.

elke dag geopend 

Museum Storyworld

groningen, Groningen (0.55km)  -  Hoe komen strips tot stand? En animaties en games? Je komt erachter in Storyworld: van de eerste potloodlijn tot de fraaie eindresultaten.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Detectivedinner

groningen, Groningen (0.61km)  -  Beleef het spannendste diner ooit met het Detectivedinner. Eén van de tafelgenoten is de moordenaar..., maar wie? Wie krijgt nog een hap door zijn keel?

geopend op afspraak of bel +31 (0)35 712 3234 

Martinitoren Groningen

groningen, Groningen (0.64km)  -  De Martinitoren is de trots van de stad. Beklim de toren en bekijk Groningen van bovenaf.

elke dag geopend 

Vismarkt Groningen

groningen, Groningen (0.7km)  -  Ga naar de markt op de Vismarkt in Groningen! Hier vind je bijna iedere dag een markt met vis, bloemen of antiek: voor ieder wat wils.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant De Biechtstoel