Winkelcentrum De Aarhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.02km)  -  Winkelcentrum De Aarhof in Alphen aan den Rijn heeft voor ieder wat wils. Van kleding tot lunch, het is in dit overdekte winkelcentrum te verkrijgen.

Winkelcentrum De Ridderhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.06km)  -  Ga een gezellig dagje shoppen in Winkelcentrum de Ridderhof. Dit moderne winkelcentrum heeft de vorm van een tent en is van alle markten thuis. Zo vind je er speciaalzaken, eettentjes en kledingwinkels.

Vue Alphen aan de Rijn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.12km)  -  Kijk een film in de knusse bioscoop Vue Alphen aan de Rijn. Met vier zalen is het een klein maar fijne bioscoop, die elke dag open is en beschikt over een heel breed assortiment.

Kinderboerderij Zegersloot

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.12km)  -  De Stichting Alphense kinderboerderijen brengt jong en oud in contact met dieren. Met feesten, shows en wedstrijden brengt de stichting de dieren dichterbij.

Theater Castellum

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.13km)  -  Breng eens een bezoek aan hét culturele centrum van Alphan aan den Rijn: Theater Castellum. Ga naar de bioscoop, bezoek een voorstelling of geniet van een hapje of drankje.

De Pannenkoe

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.17km)  -  In recreatiegebied Zegersloot ligt pannenkoekenboerderij Alphen. Hier kiezen gasten uit maar liefst ruim vijftig verschillende pannenkoeken!

Winkelcentrum Herenhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.9km)  -  Winkelcentrum De Herenhof is al sinds 1988 een vaste stek voor veel inwoners van Alphen aan den Rijn. Het aanbod varieert van modewinkels tot eetgelegenheden. Hier heb je alles bij de hand.

Zwembad De Hoorn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.96km)  -  Verschillende duikplanken en een grote glijbaan maken zwembad De Hoorn een leuk uitje voor het hele gezin. En bij mooi weer neem je een duik in het buitenbad!

Spot duizenden exotische vogels in Avifauna

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (1.98km)  -  Lori's eten uit je hand en zeearenden zweven boven je hoofd in Vogelpark Avifauna. Hier vind je de mooiste en zeldzaamste vogels uit de hele wereld. Maar ook ringstaartmaki's, rode panda's en nog veel meer kleine zoogdieren.

Varen door het Groene Hart - Sloepverhuur

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (2.54km)  -  Geen vaarbewijs, maar toch genieten van een dagje op het water? Huur dan een sloep bij Groene Hart Sloepverhuur en vaar naar de Kagerplassen, Leiden of Alphen aan den Rijn. In het Groene Hart kun je alle kanten op.

Galerie Helga Hofman

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (3.52km)  -  Galerie Helga Hofman bevindt zich in een mooi pand in Alphen aan den Rijn. De galerie biedt kunst aan van verschillende beeldende kunstenaars.

Cultuur Historisch Museum Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (4.06km)  -  Het verleden van het dorpje Ter Aar komt tot leven in Historisch Museum Ter Aar. Van een kruidenierswinkel tot historische houten boten: er is van alles te zien!

Intratuin Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (4.27km)  -  De Intratuin in Ter Aar helpt een ieder om van de tuin een heerlijk plekje te maken. Bloemen, planten, meubelen en ook dieren zijn hier te vinden.

Museum Van Hemessen

woubrugge, Zuid-Holland (4.42km)  -  Ontrafel het mysterie rond het verdwenen dorp Jacobswoude en neem een kijkje in de geschiedenis van de Rijnlandse dorpen Woubrugge en Hoogmade in het Museum van Hemessen.

Suppen in het Groene Hart

aarlanderveen, Zuid-Holland (5.46km)  -  Sup over de Nieuwkoopse Plassen in Nieuwkoop met een sup van Suppen in het Groene Hart. Ook suplessen zijn mogelijk!

Uitje Nieuwkoop

nieuwkoop, Zuid-Holland (5.93km)  -  Zin in een actief uitje met elkaar? Stap dan in zo'n leuk fluisterbootje van Uitje Nieuwkoop en vaar de Nieuwkoopse Plassen op. Wat deze boottochtjes anders maakt dan andere zijn de gave opdrachten die je onderweg tegenkomt.

Botenverhuur en palingrokerij Hoogerwerf

nieuwkoop, Zuid-Holland (6.27km)  -  Vaar over de Nieuwkoopse Plassen. Werp je hengel uit of geniet van de rustieke omgeving. Na de tocht kun je genieten van een broodje Nieuwkoopse paling. Op ambachtelijke wijze gerookt in het visserscafé.

Kaasboerderij De Graaf

bodegraven, Zuid-Holland (6.42km)  -  Geniet op Kaasboerderij De Graaf na een rondleiding van de lekkerste kazen. Daarnaast zijn er verschillende manieren om de omgeving te verkennen.

Openluchtzwembad De Hazelaar

hazerswoude-dorp, Zuid-Holland (6.68km)  -  Openluchtzwembad De Hazelaar is populair bij jong en oud. Neem een verkoelende duik in het water en geniet van de zon op de ligweide.

Kinderboerderij Het Hertenkamp

nieuwkoop, Zuid-Holland (6.79km)  -  Op de kleine kinderboerderij in Nieuwkoop lopen verschillende dieren rond. Geiten, herten, kippen, konijnen: ze hebben ieder hun eigen plekje.

Escape Room The Recruits

Escape Room The Recruits

Boek met korting Waan je James Bond in escaperoom The Recruits en dring binnen in een high-tech locatie van de Russische geheime dienst. Of probeer gestolen informatie te onderscheppen voor die de vijand bereikt. Er is ook een escaperoom voor kinderen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wet 'n Wild