Museum Joure

joure, Friesland (2.9km)  -  Ontdek de geschiedenis van Joure in Museum Joure, gehuisvest in de eerste fabriek waar Douwe Egberts was gevestigd.

Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen

joure, Friesland (3.75km)  -  Ontspannen doe je bij Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen. De laatste aanwinst van het complex is de zoutsteensauna. Ook vinden er heerlijke Finse opgietingsrituelen plaats.

Speelbos Joure

joure, Friesland (4.18km)  -  Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

Puzzelmuseum

joure, Friesland (4.25km)  -  Het Puzzelmuseum in Joure heeft een grote collectie verschillende puzzels. Je kunt zelf ook fanatiek aan de slag.

De Mariahoeve

terherne, Friesland (4.75km)  -  Huur een sloepje of zeilboot van De Mariahoeve en vaar het Sneekermeer op. Overnachten in één van de vijf sfeervolle kamers kan ook.

Tsjerke - trouwen in de kerk

terherne, Friesland (5.15km)  -  Wel in de kerk trouwen, maar niet voor de kerk? De Tsjerke in Terherne is een schattig kerkje waar bruidsparen elkaar het ja-woord geven.

Kameleon Terherne

terherne, Friesland (5.17km)  -  Ontmoet beroemde personages uit de Kameleonserie in het Friese dorp Terherne en beleef een echt Kameleonavontuur!

RCN de Potten

offingawier, Friesland (6.35km)  -  RCN de Potten ligt in het Friese Offingawier, nabij het grootste plassen- en merengebied van West-Europa, waaronder het Sneekermeer.

Dreamflights ballonvaarten

oudehaske, Friesland (6.74km)  -  Dreamflights is een ervaren ballonvaartbedrijf. Opstartlocaties zijn in het noorden van het land. Zie het weidse Friese land voorbij trekken!

Heerlijk in een sloep varen op de Friese meren

oppenhuizen, Friesland (6.83km)  -  Stap in een sloep voor een prachtige rondvaart over de Friese meren. Een ervaren schipper laat je de mooiste plekjes zien. De elektrische sloep is muisstil, zodat je kunt genieten van de rust om je heen.

Teambuilding en bedrijfsuitjes met roofvogels

legemeer, Friesland (7.42km)  -  Een grote roofvogel vliegt met krachtige slagen op je af en landt met zijn grote klauwen op je hand. Ervaar deze intense sensatie met collega's tijdens een roofvogelworkshop op de Valkerij Manege van Birds@Work.

Strand de Ulesprong Tjeukemeer

sint nicolaasga, Friesland (8.96km)  -  Spring in het Tjeukemeer en geniet van de zon op Strand de Ulesprong. Je vindt dit zwemstrandje aan de bovenzijde van het Tjeukemeer.

Zwembad It Rak

sneek, Friesland (9.18km)  -  Ga in Zwembad It Rak na het zwemmen nog wat drinken of fitnessen. Een glijbaan, kleuterbad en whirlpool maken een dagje waterplezier compleet!

Posthuis Theater

heerenveen, Friesland (9.36km)  -  Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.

Weduwe Joustra Beerenburg

sneek, Friesland (9.62km)  -  Een slokje Beerenburg van Weduwe Joustra smaakt het lekkerst in Sneek! Kom eens kijken in het gezellige winkeltje en in de distilleerderij. Daar proef je de traditie van de échte Beerenburg.

Fries Scheepvaartmuseum

sneek, Friesland (9.66km)  -  Prachtige schepen, kanonnen en alles wat met scheepvaart te maken heeft is te vinden in het Fries Scheepvaartmuseum. En boven...daar pronkt het Sneker zilver!

Heerenveen Museum

heerenveen, Friesland (9.69km)  -  In het Heerenveen Museum kunnen bezoekers kennismaken met de cultuur en geschiedenis van de Friese hoofdstad.

Doppio Espresso Sneek

sneek, Friesland (9.71km)  -  Waar nu de hippe koffiezaak Doppio Espresso zit, zat vroeger de oude drukkerij Brandenburgh. Door de combinatie van oud en modern is dit een sfeervolle plek om in Sneek te lunchen of koffie te drinken.

Dagje Sneek

sneek, Friesland (9.88km)  -  Sneek is beroemd vanwege de watersport en de welbekende Sneekweek. Maar dit lieflijke Friese stadje biedt nog veel meer! Van actieve uitstapjes tot culturele hoogstandjes. Een pareltje in het hoge noorden.

Skischool Swing

heerenveen, Friesland (10.13km)  -  Echte Oostenrijks gediplomeerde skileraren leren bij Skischool Swing de fijne kneepjes van skiën en snowboarden. En dat allemaal binnen!

Stadiontour Abe Lenstra Stadion

heerenveen, Friesland (10.34km)  -  Ontdek de verhalen van SC Heerenveen tijdens een stadiontour door Het Abe Lenstra Stadion. Kom op plekken waar je als gewone voetbalsupporter normaal niet komt!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ooievaarsdorp De Graverij