Uitstapjes vlakbij Go Planet Speedworld

-in the spotlights-

Grolsch Brouwerij Tour

enschede, Overijssel  -  Ontdek tijdens de Grolsch Brouwerij Tour alles over bier - en Grolsch in het bijzonder! Tijdens een rondleiding van ongeveer 2,5 uur door de brouwerij leer je alles over onder andere het brouwproces en de geschiedenis van het biermerk.

Vrijhof Culture

enschede, Overijssel  -  Kom een avondje lachen bij een cabaretvoorstelling, beluister muziek van een strijkorkest of volg een interessante lezing. Het Vrijhof Cultuurcentrum biedt een gevarieerd aanbod van voorstellingen, cursussen en exposities speciaal voor studenten....

-in the spotlights-

Speelpark Hoge Boekel

enschede, Overijssel  -  Kom spelen in speelpark het Hoge Boekel! Een gezellig park voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Spring op de trampolines, vaar rond met een bootje of ga mee met een spannende jeepsafari!

Monkey Town Enschede

enschede, Overijssel  -  Wat kun je veel doen bij Monkey Town Enschede! Lekker klimmen, klauteren en glijden van toffe glijbanen, maar ook voetballen in een voetbalkooi. Je kunt hier zelfs lasergamen!

't Verborgen Theater

boekelo, Overijssel  -  In het hart van Boekelo ligt Eetcafé de Buren. Achter het café opent 't Verborgen Theater iedere tweede dinsdag van de maand haar deuren voor nieuw talent. Verschillende bekende en minder bekende cabaretiers, muzikanten, toneel en bandjes...

B&B en theetuin Op 't Oorbeck

enschede, Overijssel  -  De theetuin Op 't Oorbeck en de naastgelegen schuur bieden een schitterend decor als begin- of eindpunt van een wandeltocht of fietsritje door de omgeving van het kleine dorpje Twekkelo, dicht bij Enschede.

Sauna Huize Hölterhof

enschede, Overijssel  -  In een mooi landhuis in Engelse stijl in Enschede is saunacomplex Hölterhof gevestigd. Rust lekker uit op de comfortabele ligbedden of geniet van het zonnetje op het terras.

Intratuin Enschede

enschede, Overijssel  -  Planten, ligbedden, kookboeken en kattenbakkorrels. Intratuin Enschede biedt alles op het gebied van groenvoorziening, huisdieren, tuinieren en lekker eten.

De Grolsch Veste

enschede, Overijssel  -  De Grolsch Veste ligt in hartje Enschede en is de thuishaven van voetbalclub FC Twente. Bezoek een wedstrijd of volg een rondleiding langs plekken die normaal gesproken verborgen blijven voor bezoekers.

Stedentrip Enschede

enschede, Overijssel  -  Enschede kent vele bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het Rijksmuseum Twenthe en diverse parken en musea. Er is een uitgebreid centrum en een gezellige, populaire weekmarkt. Echt een stad van nu.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Go Planet Speedworld