Uitstapjes vlakbij Relaxsauna The White House

-in the spotlights-

Monkey Town Voorthuizen

voorthuizen, Gelderland (0.9km)  -  De naam zegt het al: bij Monkey Town klim en klauter je in het rond als een aap! Spring op de glijbaan, beland in de ballenbak en ren snel verder naar de bouwhoek met super Lego.

Stal Jacobs

voorthuizen, Gelderland (0.91km)  -  Genieten van een heerlijk paarden- of ponyritje door het Veluwse bos? Of samen een paardentaart maken? Het kan bij Stal Jacobs in Voorthuizen!

Binnentuin over God

voorthuizen, Gelderland (1.39km)  -  De vele verhalen die de Bijbel en het christelijk geloof rijk zijn, komen tot leven in de Binnentuin over God op landgoed Pauwenhof.

Wilbrinkbos

voorthuizen, Gelderland (2.54km)  -  Aan een rond 1200 ontstane hessenweg ligt landgoed Zandbergen, met het het Wilbrinkbos. Hier komen natuur en geschiedenis samen, de perfecte plek voor een ontspannen dag in de buitenlucht.

Sauna Drôme Putten

putten, Gelderland (2.66km)  -  Ontspan in Beauty Farm Sauna Drôme op de Veluwe. Deze landelijke beautyfarm heeft de uitstraling van en Finse sauna! Gelegen aan een meertje en omringd door naaldbomen, je waant je zo in het hoge noorden. Kies voor de saunaboot, een unieke ervaring.

-in the spotlights-

Zwembad De Heuvelrand

voorthuizen, Gelderland (2.92km)  -  Bij zwembad de Heuvelrand in Voorthuizen beleven jong en oud een spetterend dagje uit. Vermaak je in het Sprayparc met allerlei waterfonteinen of trek zoveel mogelijk baantjes in het wedstrijdbad.

High tea in een hippe caravan

voorthuizen, Gelderland (3.38km)  -  Verras een vriendin, moeder of zus met een heerlijke high tea op een prachtige locatie! De retro caravan van Miri's High Tea rijdt naar iedere gewenste locatie, waar binnen de lekkerste taartjes en hapjes wachten.

Geitenboerderij De Groote Stroe

stroe, Gelderland (3.39km)  -  Geitenboerderij De Groote Stroe maakt heerlijke biologische boerengeitenkazen. De boer geeft rondleidingen waarbij je een inkijkje krijgt in het proces van kaasmaken. Je kunt ook zelf onder begeleiding aan de slag met kaasmaken.

Biologische Tuinderij de Elzenkamp

voorthuizen, Gelderland (3.53km)  -  In de biologische tuinen van De Elzenkamp krijg je de groente krakend vers van het land. Vrijdag en zaterdag is de Veldwinkel open. Met een abonnement op een groente- of fruittas kun je zelfs elke week een tas vol vitaminen ophalen.

Recreatiegebied Zeumeren

voorthuizen, Gelderland (3.85km)  -  Recreatiegebied Zeumeren is dé plek in de Valleiregio om te genieten van water, zon en strand. Niet alleen met zon, ook met minder mooi weer is er veel te doen.

Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen

voorthuizen, Gelderland (5.12km)  -  Wat het weer ook is, er is altijd wat te beleven in Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen! Vind een weg in het spannende maïsdoolhof en speel in de overdekte speeltuin. Een leuk en betaalbaar uitje met het hele gezin.

De Veluwe Specialist

garderen, Gelderland (5.26km)  -  Op zoek naar een actief en gezellig uitje? Dan ben je bij de Veluwe Specialist aan het goede adres! De Veluwe Specialist biedt met allerlei activiteiten ruime keus voor een uitstapje op de Veluwe.

Dorpspomp Garderen

garderen, Gelderland (5.27km)  -  Voor dorstige fietsers en wandelaars is de fraai gerestaureerde Dorpspomp in Garderen een uitkomst. Zwengelen maar en je hebt topwater van 35 meter onder de grond. Getest en goedgekeurd.

Molen de Hoop in Garderen

garderen, Gelderland (5.29km)  -  Net naast het centrum van Garderen staat korenmolen de Hoop te pronken. Deze molen draait nog steeds. Onderin vind je het Toeristisch Informatie Punt. En als de molenaars er zijn kun je ook de rest bekijken.

Wandelroute De Duintjes

garderen, Gelderland (5.64km)  -  Volg de bordjes van Wandelroute De Duintjes voor een tocht van zo'n 6 kilometer door een bijna sprookjesachtig gebied. vol kronkelige en knoestige bomen en kleine heuveltjes.

Uitkijktoren Bostoren

putten, Gelderland (5.66km)  -  Beklim uitkijktoren de Bostoren in Putten in Gelderland en ontdek het fantastische uitzicht midden in het groene en bosachtige landgoed Schovenhorst

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Relaxsauna The White House