Uitstapjes vlakbij Tsjerke trouwen in de kerk

Kameleon Terherne

terherne, Friesland (0.11km)  -  Ontmoet beroemde personages uit de Kameleonserie in het Friese dorp Terherne en beleef een echt Kameleonavontuur!

vandaag nog gesloten, geopend 30 april t/m 30 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Varend Friesland

terherne, Friesland (0.19km)  -  Varend Friesland organiseert regelmatig tochten door de Friese meren en kleine pittoreske dorpjes. Heerlijk voor een dagje uit met vrienden en familie.

elke dag geopend 

De Mariahoeve

terherne, Friesland (0.4km)  -  Huur een sloepje of zeilboot van De Mariahoeve en vaar het Sneekermeer op. Overnachten in één van de vijf sfeervolle kamers kan ook.

elke dag geopend 

RCN de Potten

offingawier, Friesland (4.66km)  -  RCN de Potten ligt in het Friese Offingawier, nabij het grootste plassen- en merengebied van West-Europa, waaronder het Sneekermeer.

elke dag geopend 

Ooievaarsdorp De Graverij

akmarijp, Friesland (5.15km)  -  Ooievaarsdorp De Graverij is een plek voor ooievaars om te broeden en even tot rust te komen. Bezoekers mogen de statige vogels even van dichtbij bekijken.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 oktober, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Pontjesroute De 8 van Grou

grou, Friesland (6.09km)  -  De fietsroute De 8 van Grou gaat door het merengebied van Midden-Friesland. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden en opstapplekken. Op de route liggen diverse oversteekjes met de pont.

elke dag geopend 

Heerlijk in een sloep varen op de Friese meren

oppenhuizen, Friesland (6.54km)  -  Stap in een sloep voor een prachtige rondvaart over de Friese meren. Een ervaren schipper laat je de mooiste plekjes zien. De elektrische sloep is muisstil, zodat je kunt genieten van de rust om je heen.

elke dag geopend 

Laurentiuskerk Raerd

raerd, Friesland (6.7km)  -  Op 10 september 1815 werd de Laurentiuskerk van Raerd ingewijd. De kerk herbergt prachtig houtsnijwerk, een achttiende-eeuwse herenbank en twee orgels.

geopend op afspraak of bel +31 (0)515 52 12 61 

Museum Hert fan Fryslân

grou, Friesland (6.87km)  -  Wie is Eeltsje Halbertsma en wat is nu eigenlijk skipkesilen? Kom dit te weten bij een bezoek aan museum Hert fan Fryslân in Grou. Je vindt het museum in het voormalige raadhuis.

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 30 november, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Zeilschool Pean - Friese meren

akkrum, Friesland (6.88km)  -  Stap aan boord en verken de uitgestrekte meren en de smalle vaarten in hartje Friesland.

elke dag geopend 

Adelante Kajuitzeiljachtverhuur Sneek

sneek, Friesland (6.93km)  -  Ga lekker de Friese wateren op met de kajuitzeiljachten van Adelante Jachtverhuur! Een gezellig en sportief dagje uit met vrienden of familie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)515 - 43 91 39 

Sail Experience

grou, Friesland (7.95km)  -  Volg een privé-zeilles bij Sail Experience in Leeuwarden of Grou. Binnen de kortste keren ga je zelfstandig met een zeilboot het water op!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Tsjerke trouwen in de kerk