1

Uitstapjes vlakbij Gastenverblijf De Geverikerhof

Sint Hubertusmolen

beek, Limburg (1.47km)  -  Met zijn fraaie standplaats en okergele kast is de Sint Hubertusmolen in het Limburgse Beek een echte blikvanger in het landschap.

open op woensdag - soms geopend op zaterdag 

Streekmuseum Elsloo

elsloo, Limburg (3.26km)  -  Ontdek de veelzijdige geschiedenis van het Limburgse Elsloo in Streekmuseum Elsloo.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Botanische Tuin Elsloo IVN

elsloo, Limburg (3.31km)  -  De botanische tuin in het kasteelpark van Elsloo is een uniek natuurgebied met slingerpaadjes en zeldzame planten, bomen en kruiden.

open op zondag, woensdag 

Marnis Kwekerij

bunde, Limburg (3.34km)  -  Marnis Kwekerij heeft een oppervlakte van maar liefst zevenduizend vierkante meter. De kwekerij beschikt over een assortiment van tuinvarens en siergrassen.

geopend, open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Toren De Reusch

schimmert, Limburg (3.94km)  -  Beklim Toren De Reusch en ontdek alles over de voormalige watertoren dat staat in het Limburgse landschap. Ontdek ook de prachtige omgeving van Schimmert.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Recreatiepark Steinerbos

stein, Limburg (4.82km)  -  In Recreatiepark Steinerbos is een hoop te beleven: van discozwemmen in het zwembad tot rennen en ravotten in het bos. Wil je even lekker ontspannen? Ga dan picknicken op de ligweide!

elke dag geopend 

Privé Spa Marsana

meerssen, Limburg (4.83km)  -  Zin om naar de sauna te gaan, maar niet in al die andere mensen? Spa Marsana is de oplossing! Een privé spa voor stellen of een groep van maximaal tien personen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)43 365 34 10 / +31 (0)6 11 05 47 21 

Kwekerij Bastin

aalbeek, Limburg (5.02km)  -  Heerlijke geuren en de prachtigste kleuren vind je bij Kwekerij Bastin. Koop een pompoen of neem wat lavendel mee naar huis.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad Laco Geleen

geleen, Limburg (5.56km)  -  Kom baantjes trekken of recreatief zwemmen bij sportcentrum Laco Geleen in Limburg. In de zomer kan dit ook lekker buiten.

elke dag geopend 

Schaatsbaan Laco Geleen

geleen, Limburg (5.56km)  -  Op de 400 meter lange ijsbaan in Geleen schaatst de ambitieuze prof met evenveel plezier als de recreatieve schaatser. Kom ook eens langs!

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

Gasterij Kasteel Terborgh

schinnen, Limburg (5.73km)  -  Gasterij Kasteel Terborgh schotelt de gasten heerlijke Limburgse hapjes en drankjes voor. Het restaurant is gevestigd in een prachtig kasteel. Deze sfeervolle locatie is ook te huur voor vergaderingen of feesten.

's maandags gesloten 

Molen van Hunnecum

nuth, Limburg (6.14km)  -  De Molen van Hunnecum uit 1882 heeft een hele reeks eigenaren gehad en is sinds haar bouw regelmatig gerestaureerd.

soms geopend op zaterdag 

Château St. Gerlach

valkenburg, Limburg (6.25km)  -  Geniet van de stijlvolle baroktuinen, een rozenhof, een eigen wijngaard en nog veel meer op Château St. Gerlach. Voor feesten, overnachtingen en zakelijke arrangementen.

elke dag geopend 

Shimano Experience Center

valkenburg, Limburg (6.97km)  -  Sporten is leuk én belangrijk voor iedereen! In het Shimano Experience Center in Valkenburg maak je kennis met drie verschillende takken van (buiten)sport: fietsen, roeien en vissen.

elke dag geopend 

Tour op de solex door de heuvels van Zuid-Limburg

valkenburg, Limburg (7km)  -  Ontdek het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg op een Vespa, solex of e-bike. Of bezoek Maastricht.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag 

Museum Romeinse Katakomben Valkenburg

valkenburg, Limburg (7.1km)  -  Je hoeft niet naar Italië om Romeinse catacomben te zien, het kan ook in Valkenburg! Bewonder de grafkamers van vooraanstaande Romeinen en ontdek de prachtige fresco's.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kasteel Wijnandsrade

wijnandsrade, Limburg (7.15km)  -  In het glooiende landschap van Limburg ligt midden tussen kabbelende beekjes een kasteel met een klein kerkje. Bezoek het betoverende Kasteel Wijnandsrade.

geopend op afspraak of bel +31 (0)45 56 59 100 

Visit Zuid-Limburg Experience Valkenburg

valkenburg, Limburg (7.41km)  -  Start je bezoek aan Valkenburg in de Visit Zuid-Limburg Experience: de oudste VVV van Nederland. Bekijk ook de spannende virtual reality film en maak alvast fotosouvenir als aandenken aan je dagje Valkenburg.

's zondags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Gastenverblijf De Geverikerhof