Uitstapjes vlakbij Groepsuitjes Avontuurfabriek

Blacklight minigolf - 3D Fluorgolf

nieuw-loosdrecht, Noord-Holland  -  Niet bang voor het donker? Speel een spelletje Blacklight minigolf!

geopend op afspraak of bel +31 (0)35 582 8000 

Indoor Paintballcentrum 't Gooi

loosdrecht, Noord-Holland  -  Niet bang voor wat blauwe plekken? Of toch liever een spelletje zonder teveel pijn? Ga dan paintballen of lasergamen bij het paintballcentrum in Loosdrecht! Ga de strijd aan met collega's of vrienden.

elke dag geopend 

Buggyrijden in het Gooi

loosdrecht, Zuid-Holland (0.02km)  -  De zon schijnt op je gezicht en de wind waait door je haren. Maak een ritje in een buggy, zo op de openbare weg, langs de mooiste plekjes van het Gooi. Of probeer eens een ouderwetse Solex!

elke dag geopend 

Speelparadijs Spelekids: non-stop speelplezier

loosdrecht, Noord-Holland (0.02km)  -  Bij Spelekids is iedereen een VIP (Very Important Panda)! Kom hier urenlang glijden, klimmen en draaien. De ouders kunnen ontspannen met een boek of maken gebruik van de gratis wifi.

elke dag geopend 

Ryfas Helicopters

hilversum, Noord-Holland (0.94km)  -  Bekijk de wereld eens van een andere kant, namelijk van boven! Bij Ryfas Helicopters is het naast een rondvlucht mogelijk de helikopter zelf te besturen!

geopend op afspraak of bel +31 (0)35 785 8028 

Kasteel-Museum Sypesteyn

loosdrecht, Noord-Holland (1.32km)  -  Kasteel Sypesteyn is aan het begin van twintigste eeuw gebouwd door jonkheer van Sypesteyn. In het museum bewonderen de bezoekers zijn verzamelingen en familieportretten.

open op zondag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

IJsboerderij Van Herk

loosdrecht, Noord-Holland (1.96km)  -  Ontdek het boerenleven op IJsboerderij Van Herk. In het hooi spelen, dieren verzorgen, tractor rijden: een leuk dagje uit op het platteland, met tussendoor een heerlijk ijsje.

open op zaterdag 

Intratuin Hilversum

kortenhoef, Noord-Holland (2.91km)  -  Winkelen en tuinieren gaan hand in hand bij Intratuin Hilversum in het plaatsje Kortenhoef.

elke dag geopend 

Imkerij en B&B 't Schuurtje

loosdrecht, Noord-Holland (3.31km)  -  Maak even een tussenstop tijdens je fiets- of wandeltocht bij Imkerij 't Schuurtje. Bekijk de kaarsenmakerij, de landwinkel en natuurlijk de bijen.

elke dag geopend 

Zonnestudio Jetset Hilversum

hilversum, Noord-Holland (3.7km)  -  Een lekker bruin kleurtje in de winter? Je krijgt het bij de professionele Zonnestudio Jetset Hilversum.

elke dag geopend 

Museum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (3.72km)  -  In het voormalige raadhuis toont Museum Hilversum een collectie van architectuur, schilderijen en foto's. Buiten is hier net zo belangrijk als binnen.

elke dag geopend 

Stadswandeling door Hilversum

hilversum, Noord-Holland (3.77km)  -  Hilversum heeft een rijke geschiedenis en mooie architectuur. Ontdek deze mediastad tijdens een interessante stadswandeling met een gids.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bowling en Partycentrum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (3.96km)  -  Troef elkaar af op de bowlingbaan: wie gooit de meeste strikes? Bij Bowling & Partycentrum Hilversum kun je met kleine en grote gezelschappen terecht.

's maandags gesloten 

Rex Hilversum - club en restaurant

hilversum, Noord-Holland (4.11km)  -  In een voormalige bioscoop op de bekende straat Groest in Hilversum bevindt zich Rex Hilversum: een club en restaurant in één.

elke dag geopend 

Dudok Architectuur Centrum

hilversum, Noord-Holland (4.16km)  -  Willem Marinus Dudok ontwierp als architect het raadhuis van Hilversum en drukte daarmee zijn stempel op de stad Hilversum. In het Dudok Architectuur Centrum is alles te vinden over zijn leven en werk.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Dille & Kamille Hilversum

hilversum, Noord-Holland (4.17km)  -  Robuuste eenvoud is het handelsmerk van Dille & Kamille. In deze winkel in Hilversum vind je mooie hebbedingetjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen.

elke dag geopend 

MOUT Foodhal & Brouwerijcafé

hilversum, Noord-Holland (4.23km)  -  MOUT Foodhal & Brouwerijcafé is een foodhal vol streetfood en een brouwerij in één. Schuif hier aan de picknicktafels of in de lounges aan voor bites en maaltijden uit allerlei wereldkeukens. Op de bovenverdieping wordt bier van De Gooische...

elke dag geopend 

Rondvaart over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen

loosdrecht, Noord-Holland (4.3km)  -  Een vaartocht door de watertuin van Nederland, de Loosdrechtse Plassen of langs de oevers van de rivier de Vecht. Bij Rederij Loosdrecht wordt het een ware beleving! Met heerlijke lunch of koffie met gebak aan boord.

elke dag geopend 

Biologisch-dynamische Tuinderij Land en Boschzigt

's-graveland, Noord-Holland (4.65km)  -  Land en Boschzigt is de oudste biologisch-dynamische tuinderij in Nederland. De vers van het land geoogste producten zijn te koop in de natuurvoedingswinkel op het terrein.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij De Hertenkamp

hilversum, Noord-Holland (4.72km)  -  Knuffel met de schapen, ravot in het speelkasteel en geniet daarna van een ijsje. Ook mogen er dieren blijven logeren op kinderboerderij De Hertenkamp.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Groepsuitjes Avontuurfabriek