Uitstapjes vlakbij Groepsuitjes Avontuurfabriek

Indoor Paintballcentrum 't Gooi

loosdrecht, Noord-Holland  -  Niet bang voor wat blauwe plekken? Of toch liever een spelletje zonder teveel pijn? Ga dan paintballen of lasergamen bij het paintballcentrum in Loosdrecht! Ga de strijd aan met collega's of vrienden.

Ryfas Helicopters

hilversum, Noord-Holland (0.94km)  -  Bekijk de wereld eens van een andere kant, namelijk van boven! Bij Ryfas Helicopters is het naast een rondvlucht mogelijk de helikopter zelf te besturen!

Kasteel-Museum Sypesteyn

loosdrecht, Noord-Holland (1.32km)  -  Kasteel Sypesteyn is aan het begin van twintigste eeuw gebouwd door jonkheer van Sypesteyn. In het museum bewonderen de bezoekers zijn verzamelingen en familieportretten.

IJsboerderij Van Herk

loosdrecht, Noord-Holland (1.96km)  -  Ontdek het boerenleven op IJsboerderij Van Herk. In het hooi spelen, dieren verzorgen, tractor rijden: een leuk dagje uit op het platteland, met tussendoor een heerlijk ijsje.

Huis Sloëtjes

hilversum, Noord-Holland (2.08km)  -  Stap in binnen het leven van een middenklasse gezin uit de jaren '50 tot en met '80 in Huis Sloëtjes. In deze museumwoning is alles nog precies zoals het vroeger was.

Museum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (3.72km)  -  In het voormalige raadhuis toont Museum Hilversum een collectie van architectuur, schilderijen en foto's. Buiten is hier net zo belangrijk als binnen.

Dudok Architectuur Centrum

hilversum, Noord-Holland (4.16km)  -  Willem Marinus Dudok ontwierp als architect het raadhuis van Hilversum en drukte daarmee zijn stempel op de stad Hilversum. In het Dudok Architectuur Centrum is alles te vinden over zijn leven en werk.

MOUT Foodhal & Brouwerijcafé

hilversum, Noord-Holland (4.23km)  -  MOUT Foodhal & Brouwerijcafé is een foodhal vol streetfood en een brouwerij in één. Schuif hier aan de picknicktafels of in de lounges aan voor bites en maaltijden uit allerlei wereldkeukens. Op de bovenverdieping wordt bier van De Gooische...

Crazy Selfie

hilversum, Noord-Holland (4.42km)  -  Breng een bezoekje aan Crazy Selfie in Hilversum en ontdek Nederlands eerste selfiestudio vol optische illusies en fototechnieken en wonderbaarlijke decors.

Kinderboerderij De Hertenkamp

hilversum, Noord-Holland (4.72km)  -  Knuffel met de schapen, ravot in het speelkasteel en geniet daarna van een ijsje bij kinderboerderij De Hertenkamp! Ook mogen er dieren blijven logeren op kinderboerderij De Hertenkamp.

Fort Kijkuit

kortenhoef, Noord-Holland (4.87km)  -  Fort Kijkuit is een eeuwenoude vesting. Naast dat Natuurmonumenten kantoor houdt op deze bijzondere plek, kun je er heerlijk wandelen en picknicken.

Studio 21

hilversum, Noord-Holland (5.17km)  -  Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je congres, evenement of livestream? Midden op het Mediapark in Hilversum staat de gigantische Studio 21!

Streekmuseum Vredegoed

tienhoven, Utrecht (5.45km)  -  Bezoek Streekmuseum Vredegoed en duik in het verleden van het veengebied. Ga 100 jaar terug in de tijd en ontdek het unieke veengebied te voet, per fiets of fluisterboot.

Ottenhome

kortenhoef, Noord-Holland (5.7km)  -  Ottenhome verhuurt zeilboten, sloepen, roeiboten en kano's voor een dag varen over de Wijde Blik. Leuk voor een actief vrijgezellenfeest of personeelsuitje!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Groepsuitjes Avontuurfabriek