Uitstapjes vlakbij 5th Avenue Club & Lounge

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (0.18km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

The Game Box Arnhem

arnhem, Gelderland (0.19km)  -  Ga naar The Game Box Arnhem voor een ultieme game-ervaring! Speel de gaafste spellen van vroeger én probeer de nieuwste games uit. Met meer dan vijftig spellen ben je hier als gamefanaat aan het goede adres.

Pathé Arnhem

arnhem, Gelderland (0.22km)  -  Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

Primark Arnhem

arnhem, Gelderland (0.28km)  -  Arnhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van een Primark-vestiging. De Primark-winkels staan bekend om hun goedkope, trendy kleding.

Toneelgroep Oostpool

arnhem, Gelderland (0.43km)  -  Al meer dan zestig jaar is toneelgroep Oostpool een begrip in Arnhem. De gevarieerde groep acteurs is gevestigd in hun eigen theaterzaal Huis Oostpool, waar regelmatig voorstellingen worden gegeven.

Eusebiuskerk

arnhem, Gelderland (0.51km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

Musis Arnhem

arnhem, Gelderland (0.61km)  -  Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.

Duivelshuis

arnhem, Gelderland (0.61km)  -  Het Duivelshuis is één van de oudste gebouwen van Arnhem. Een interessante bezienswaardigheid met een rijke geschiedenis.

Stadstheater Arnhem

arnhem, Gelderland (0.63km)  -  In Stadstheater Arnhem staan grote en kleine namen op de planken. Dans, toneel, lezingen, opera: het passeert allemaal de revue in de voormalige Schouwburg Arnhem.

Museum Arnhem

arnhem, Gelderland (0.71km)  -  Kom kunst kijken in Museum Arnhem. Geniet vanuit de beeldentuin van het prachtige uitzicht over de stad en laat je raken door de diverse collectie hedendaagse kunst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 5th Avenue Club & Lounge