Uitstapjes vlakbij Pathé Helmond

EDAH-Museum

helmond, Noord-Brabant (0.74km)  -  Wie kent de Edah nog? In het EDAH-Museum zie je hoe dit kruideniersbedrijf ooit een van de grootste van Nederland werd! En kun je heerlijk rondneuzen in oude levensmiddelenwinkeltjes waar je vroeger boodschappen deed.

We-Jump Helmond

helmond, Noord-Brabant (1.28km)  -  Ontdek We-Jump in Helmond en leef je uit in alle spring area's. Kom lekker vrij springen en verken de Foampit en oefen allerlei trucjes.

Jan Visser Museum

helmond, Noord-Brabant (1.31km)  -  Nieuwsgierig naar het leven van vroeger? Bezoek het Jan Visser Museum en ontdek alles over onder andere het boerenleven en het werk van een smid!

Monkey Town Mierlo

mierlo, Noord-Brabant (3.25km)  -  Ontdek Monkey Town Mierlo, een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Monkey Town Mierlo heeft alles wat je nodig hebt voor een spannende en avontuurlijke dag onder één dak.

Sporthotel HUP

mierlo, Noord-Brabant (3.35km)  -  Voor een compleet dagje sportiviteit bezoek je Sporthotel HUP. Ga fitnessen, bowlen of squashen en kom daarna bij in de sauna. Sluit de dag af met een etentje in het restaurant. En dat alles onder één dak!

Voetbalmuseum Fanatic

mierlo, Noord-Brabant (3.35km)  -  Voetballegendes schonken verzamelaar Jos Lenssen hun schoenen, shirts en trofeeën. De verzameling met unieke items die hij aanlegde is te zien in Voetbalmuseum Fanatic in Mierlo. Gratis toegankelijk voor iedereen!

Dierenrijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.44km)  -  Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Of klim zelf als een aap bij de chimpansees.

Libéma Dierenrijk Zakelijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.66km)  -  Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, is een beregoede locatie voor een zakelijk evenement. Een vergadering, presentatie of workshop tussen de wilde dieren is een belevenis op zich.

Herberghe de Coeckepanne

lierop, Noord-Brabant (6.8km)  -  In de mooie omgeving van het Brabantse Lierop bevindt zich Herberghe de Coeckepanne. Geniet hier van traditionele pannenkoeken in een boerderij van meer dan honderd jaar oud.

Van Gogh Village Museum: ontmoet Vincent!

nuenen, Gerwen en Nederwetten (6.93km)  -  Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh in Van Gogh Village Museum, in het dorp waar de meesterschilder twee jaar woonde en werkte. Alles wat hij vastlegde, is nog steeds te zien. Zie de wereld door zijn ogen, alsof de tijd heeft stilgestaan.

Het Klooster

nuenen, Gerwen en Nederwetten (7.14km)  -  In het centrum van Nuenen staat Het Klooster, een mooi theater dat ook geschikt is voor grote en kleine feesten of zakelijke bijeenkomsten.

Liever Buiten

deurne, Noord-Brabant (7.65km)  -  Iets actiefs doen, maar wel lekker in de frisse buitenlucht? Bij Liever Buiten Outdoor Recreatie in Deurne kun je terecht voor de leukste groepsactiviteiten.

Kasteel Geldrop

geldrop, Noord-Brabant (8.65km)  -  650 jaren strijd maken Kasteel Geldrop tot een prachtig, monumentaal pand. Verschillende bouwstijlen typeren de jarenlange geschiedenis van het kasteel.

Kasteel Kinderboerderij

geldrop, Noord-Brabant (8.77km)  -  De Kasteel Kinderboerderij hoort bij het prachtige kasteel van Geldrop. De boerderij is een echte knuffelboerderij. Bijna alle dieren mogen geknuffeld en geaaid worden. Ook is er een speeltuin aanwezig.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pathé Helmond