Uitstapjes vlakbij Pathé Helmond

Museum Helmond

helmond, Noord-Brabant (0.17km)  -  Museum Helmond is gevestigd in een prachtig middeleeuws kasteel. Neem een duik in de geschiedenis van Helmond!

's maandags gesloten 

Weverijmuseum Geldrop

geldrop, Noord-Brabant (1.07km)  -  In Weverijmuseum Geldrop kun je aan de hand van werkende spinmachines zien hoe het weven in zijn werk gaat.

open op zondag, woensdag, donderdag en zaterdag 

We-Jump Helmond

helmond, Noord-Brabant (1.28km)  -  Ontdek We-Jump in Helmond en leef je uit in alle spring area’s. Kom lekker vrij springen en verken de Foampit en oefen allerlei trucjes.

elke dag geopend 

Jan Visser Museum

helmond, Noord-Brabant (1.31km)  -  Nieuwsgierig naar het leven van vroeger? Bezoek het Jan Visser Museum en ontdek alles over onder andere het boerenleven en het werk van een smid!

gesloten, open van  1 april t/m 1 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Mountainbikeroute Bakelsbos

helmond, Noord-Brabant (2.78km)  -  Niet lang en weinig hoogteverschillen: maar wel een uitdaging! Op mountainbikeroute Bakelsbos heb je al je inzichten en techniek nodig.

elke dag geopend 

Monkey Town Mierlo

mierlo, Noord-Brabant (3.25km)  -  Ontdek Monkey Town Mierlo, een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Monkey Town Mierlo heeft alles wat je nodig hebt voor een spannende en avontuurlijke dag onder één dak.

elke dag geopend 

Sporthotel HUP

mierlo, Noord-Brabant (3.35km)  -  Voor een compleet dagje sportiviteit bezoek je Sporthotel HUP. Ga fitnessen, bowlen of squashen en kom daarna bij in de sauna. Sluit de dag af met een etentje in het restaurant. En dat alles onder één dak!

elke dag geopend 

Voetbalmuseum Fanatic

mierlo, Noord-Brabant (3.35km)  -  Voetballegendes schonken verzamelaar Jos Lenssen hun schoenen, shirts en trofeeën. De verzameling met unieke items die hij aanlegde is te zien in Voetbalmuseum Fanatic in Mierlo. Gratis toegankelijk voor iedereen!

elke dag geopend 

Dierenrijk

nuenen, Noord-Brabant (5.44km)  -  Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Of klim zelf als een aap bij de chimpansees.

elke dag geopend 

Herberg De Brabantse Kluis

aarle-rixtel, Noord-Brabant (5.59km)  -  Koeschilderen, een wandeltocht in de natuur of knuffelen met de kalfjes: alles kan bij Herberg De Brabantse Kluis. Kom langs voor een lunch of diner.

elke dag geopend 

Libéma Dierenrijk Zakelijk

nuenen, Noord-Brabant (5.66km)  -  Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, is een beregoede locatie voor een zakelijk evenement. Een vergadering, presentatie of workshop tussen de wilde dieren is een belevenis op zich.

elke dag geopend 

Sauna Zenter

beek en donk, Noord-Brabant (6.26km)  -  Geniet in alle privacy van de rust en harmonie van een heerlijk saunabad. Bij Sauna Zenter ben je aan het juiste adres!

elke dag geopend 

Outdoor Laarbeek uitjes voor mindervaliden

beek en donk, Noord-Brabant (6.3km)  -  Abseilen met een rolstoel, zweven tussen de bomen en een klauterparcours puur op armkracht. Outdoor Laarbeek is een park vol activiteiten, compleet aangepast voor kinderen en volwassenen met een beperking.

elke dag geopend 

Dorpsboerderij de Weverkeshof

nuenen, Noord-Brabant (6.7km)  -  Dieren knuffelen, wandelen in de bloementuin, spelen in de speelhoek en rondkijken in het Boerderijwinkeltje: bij de Weverkeshof is er genoeg te doen.

elke dag geopend 

Herberghe de Coeckepanne

lierop, Noord-Brabant (6.8km)  -  In de mooie omgeving van het Brabantse Lierop bevindt zich Herberghe de Coeckepanne. Geniet hier van traditionele pannenkoeken in een boerderij van meer dan honderd jaar oud.

elke dag geopend 

Van Gogh Village Nuenen: ontmoet Vincent!

nuenen, Noord-Brabant (6.93km)  -  Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh in Van Gogh Village Nuenen, in het dorp waar de meesterschilder twee jaar woonde en werkte. Alles wat hij vastlegde, is nog steeds te zien. Zie de wereld door zijn ogen, alsof de tijd heeft stilgestaan.

's maandags gesloten 

Van Gogh wandelroute Nuenen

nuenen, Noord-Brabant (6.93km)  -  Vincent van Gogh maakte in Nuenen veel van zijn wereldberoemde werk. Ontdek de omgeving van dit Brabantse dorpje tijdens de Van Gogh wandelroute.

elke dag geopend 

Intratuin Nuenen

nuenen, Noord-Brabant (7.33km)  -  Loop eens een rondje in de Intratuin in Nuenen, met een eigen bloemenshop en een gezellig tuincafé!

elke dag geopend 

Subtropisch Zwemparadijs Prinsenmeer

asten, Noord-Brabant (8.43km)  -  Behoefte aan een dagje vol spettende actie? Leef je uit met de waterkanonnen, de superwaterglijbanen en de supersnelle stoomversnelling van Subtropisch Zwembad Prinsenmeer.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pathé Helmond