Uitstapjes vlakbij Scootertje Gezond

Museum De Roos

geertruidenberg, Noord-Brabant (0.59km)  -  Neem een kijkje in Museum De Roos, gelegen in een van de oudste steden van Nederland: Geertruidenberg. Ontdek de speren, sikkels en bijlen uit de oudheid!

-in the spotlights-

De Kersenhof Raamsdonk

raamsdonk, Noord-Brabant (3.66km)  -  Bij De Kersenhof in Raamsdonk is het heerlijk vertoeven in de zomermaanden. Met een puntzakje verse zoete kersen in de hand kun je met een groep een rondleiding krijgen door de kersenboomgaard. Of ga zitten op het boomgaardterras met een kopje...

-in the spotlights-

Kinderboerderij MEK

oosterhout, Noord-Brabant (5.98km)  -  Bij Kinderboerderij MEK in het Brabantse Oosterhout genieten kinderen niet alleen van het contact met de dieren, maar ook van de geuren in de kruidentuin, het kabouterbos en het doolhof.

Theater de Bussel

oosterhout, Noord-Brabant (6.2km)  -  Neem plaats in de Grote of Kleine Zaal en verzet je gedachten tijdens een voorstelling in het gezellige Theater de Bussel. Dit theater in het centrum van Oosterhout huisvest ook een bibliotheek en de VVV.

Bowling en Bistro Merlijn

oosterhout, Noord-Brabant (6.4km)  -  De wereld is magisch bij Merlijn. Kom bowlen en kies daarna uit maar liefst 85 verschillende bistrogerechtjes. Deze zogenaamde Magic Bites kun je onbeperkt eten voor een vaste prijs. Voor of na de maaltijd speel je een potje bowling op de baan.

Speelgoedmuseum Op Stelten

oosterhout, Noord-Brabant (6.59km)  -  Van poppenhuizen en trapauto's tot kermisattracties en Vliegende Hollanders. Speelgoedmuseum Op Stelten beschikt over een ruime collectie oud speelgoed. Ga terug in de tijd!

Kasteel Dussen

dussen, Noord-Brabant (7.85km)  -  Ervaar de romantiek van de Middeleeuwen en bezoek een rondleiding in Kasteel Dussen. Voor kinderen zijn er in dit kleine kasteeltje uit 1331 speciale rondleidingen.

Zwembad De Vennen

dongen, Noord-Brabant (10.76km)  -  Laat je meevoeren met de stroomversnelling of ga de uitdaging aan met de lange glijbaan. De Vennen is een leuk zwembad voor het hele gezin!

Recreatieboerderij en camping Pukkemuk

dongen, Noord-Brabant (11.51km)  -  Met een binnen- en buitenspeeltuin, een dierenpark en pannenkoeken biedt recreatieboerderij Pukkemuk het hele pakket voor een dagje weg. Niemand wil meer naar huis, en dat komt mooi uit: je kunt blijven overnachten op de boerencamping.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Scootertje Gezond