Uitstapjes vlakbij Laco Sportcentrum Venray

Odapark

venray, Limburg (0.27km)  -  Het Odapark is niet alleen een prachtig natuurpark, er is ook veel kunst te vinden. Leuk voor alle leeftijden!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Luxor Theater Venray

venray, Limburg (0.62km)  -  Luxor Studio in Venray is de plek voor de filmliefhebber. Ideaal voor een kinderpartijtje, een vriendinnenavond of gewoon gezellig uit met het gezin.

elke dag geopend 

Schouwburg Venray

venray, Limburg (0.63km)  -  Musicals, cabaret, wereldmuziek en theaterconcerten. Dat en nog veel meer is te zien in Schouwburg Venray.

doordeweeks geopend 

Intratuin Venray

venray, Limburg (0.99km)  -  Zoek zelf een bloemetje uit bij Intratuin Venray of laat er een bezorgen!

's zondags gesloten 

Restaurant Bowling Venray

oostrum, Limburg (3.52km)  -  Combineer bowlen met een avondje gezellig tafelen bij Restaurant Bowling Venray.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Slapen bij de boer: De Linde

merselo, Limburg (3.85km)  -  Heerlijk wandelen en fietsen door het afwisselende landschap van Noord-Limburg tijdens een groene vakantie op camping De Linde.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 oktober 

Openluchttheater Overloon

overloon, Noord-Brabant (5.3km)  -  Prachtig gelegen in de bossen van het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum vind je het Openluchttheater Overloon. Een plek waar theater tot leven komt!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september 

Wandeling Landgoed Geijsteren

geijsteren, Limburg (5.67km)  -  Geniet van een mooi en stijlvol landgoed. Met deze wandeling over landgoed Geijsteren kom je langs de zestiende-eeuwse Willibrorduskapel en watermolen De Rosmolen. Het landgoed heeft statige bomenlanen en boerderijen met zwart-witte luiken.

elke dag geopend 

Proeverijen en excursies op de Wagyu Farm

veulen, Limburg (6.14km)  -  Ontdek de geheimen van de bijzondere Japanse Wagyu runderen tijdens een bijzondere excursie. Daarna proef je wat van dat heerlijke malse vlees!

open op vrijdag en zaterdag 

ZooParc Overloon

overloon, Noord-Brabant (6.22km)  -  Voel je een echte ontdekkingsreiziger in ZooParc Overloon! Bekijk bekende of zeldzame diersoorten in het heuvelachtige gedeelte waar je gewoon tussen de dieren kunt lopen.

elke dag geopend 

Uitkijktoren De Paardekop

ysselsteyn, Limburg (7.3km)  -  Beklim uitkijktoren De Paardekop en ontdek het hoogste punt van het bosgebied de Peel. Beleef de mooiste vergezichten in Ysselsteyn in Limburg.

elke dag geopend 

Het Aardbeienland

horst, Limburg (8.63km)  -  In Het Aardbeienland in het Limburgse dorpje Horst kunnen liefhebbers van deze rode, vitaminerijke vrucht hun lol op. In het park zijn onder andere een Aardbeienmuseum en een zelfplukveld te vinden.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 2 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Niets is wat het lijkt in het fascinerende Mind Mystery

horst, Limburg (8.76km)  -  Laat je voor de gek houden door je zintuigen in Mind Mystery! Dit fascinerende park zit vol optische illusies en gekmakende puzzels. Ga de uitdaging aan, verwonder je en ga op bezoek op in het huis op de kop.

open op zondag 

Ridders en Roverspad Kasteelse Bossen

horst, Limburg (8.93km)  -  Ga op avontuur in de Kasteelse Bossen! Stap op het Ridders en Roverpad en ontdek de geschiedenis en natuur rondom Kasteel ter Horst.

elke dag geopend 

Kasteel Huys ter Horst

horst, Limburg (9.11km)  -  Bezoek Kasteel Huys ter Horst en ontdek het verhaal van de ruïne en haar geschiedenis in Horst. Het kasteel heeft een plaats in het hart van alle Horstenaren.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 10, van 12:30 uur tot 16:00 uur 

Dag vol avontuur in Kasteel Huys ter Horst

horst, Gelderland (9.11km)  -  Ben je op zoek naar een uniek dagje uit? Kasteel Huys ter Horst heeft voor iedereen iets tofs. Van boeiende rondleidingen tot avontuurlijke escaperoom en een spannend moorddiner!

soms geopend op zondag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Laco Sportcentrum Venray