Uitstapjes vlakbij Het Huis Utrecht

De Weggeefwinkel

utrecht, Utrecht (0.15km)  -  Winkel gratis bij de Weggeefwinkel!

open op woensdag, donderdag en zaterdag 

Nederlands Volksbuurtmuseum

utrecht, Utrecht (0.69km)  -  Het Nederlands Volksbuurtmuseum maakt een afstand van honderd jaar geschiedenis overbrugbaar dankzij een rijke verzameling voorwerpen. Kom thuis in Wijk C, de bekendste Utrechtse volksbuurt.

's maandags gesloten 

Muziekpodium TivoliVredenburg

utrecht, Utrecht (0.73km)  -  Het meest veelzijdige en grootste muziekpodium van het land, dat is TivoliVredenburg!

elke dag geopend 

De Bijenkorf Utrecht

utrecht, Utrecht (0.79km)  -  De Bijenkorf in Utrecht ligt heel centraal en is hét toonaangevende warenhuis met vernieuwende product- en merkcollecties.

elke dag geopend 

Rondvaart Utrecht Rederij Schuttevaer

utrecht, Utrecht (0.82km)  -  Een bezoek aan de stad en de provincie Utrecht is niet compleet zonder een vaartocht door de grachten. Rederij Schuttevaer kent de mooiste routes.

elke dag geopend 

Pathé Rembrandt Utrecht

utrecht, Utrecht (0.83km)  -  Geniet van de nieuwste films in Pathé Rembrandt aan de Oudegracht in het gezelligste deel van Utrecht.

elke dag geopend 

Speel 'Wie is de Rat?' in Utrecht

utrecht, Utrecht (0.86km)  -  Leer je collega's, vrienden of familie op een heel andere manier kennen en speel het spel 'Wie is de Rat?'! Dit zenuwslopende spel is gebaseerd op het populaire tv-programma 'Wie is de Mol?'.

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 214 50 45 

Utrechtse Smartlappentour

utrecht, Utrecht (0.86km)  -  Zing de sterren van de hemel tijdens de Smartlappentour. Lekker eten en genieten van de mooie stad Utrecht maakt dit uitje één groot feest.

geopend op afspraak of bel +31(0)30 214 50 45 

Daklozen Rondleiding Utrecht

utrecht, Utrecht (0.86km)  -  Ontdek het leven van de Utrechtse straat tijdens een Daklozenrondleiding. Bezoek een daklozenopvang en praat met mensen zonder huis.

elke dag geopend 

Molen de Ster

utrecht, Utrecht (0.88km)  -  Molen de Ster is in 1721 gebouwd en is tweeënhalve eeuw lang, tot 1982, als houtzagerij gebruikt. Maar ook nu draait de molen! Elke zaterdag kun je zaagdemonstraties zien en een rondleiding volgen. Of bezoek het Molencafé.

open op zaterdag 

BoulesBitesBar Utrecht

utrecht, Utrecht (0.89km)  -  Speel gezellig een potje Jeu de Boules op de professionele baan van BoulesBitesBar in Utrecht. Geniet van hapjes, drankjes en gezelligheid in de Utrechtse Oudegracht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Hoog Catharijne

utrecht, Utrecht (0.91km)  -  Om te winkelen in Hoog Catharijne in Utrecht hoef je het station niet eens te verlaten. Vanuit de trein stap je zo een van de tientallen winkels in.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Beatrix Theater Utrecht

utrecht, Utrecht (0.92km)  -  Het Beatrix Theater is een podium voor musicals, concerten en andere theatervoorstellingen. Beleef een cultureel avondje weg in Utrecht!

's maandags gesloten 

Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder

utrecht, Utrecht (0.93km)  -  De geur van pannenkoeken komt naar boven en nestelt zich in je brein. Daar kun je niet omheen! Stap op die trap naar De Oude Muntkelder en geniet van heerlijke pannenkoeken.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder

utrecht, Utrecht (0.93km)  -  Bij Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder eet je sfeervol in een van de oude kelders aan de gracht. Bij mooi weer kun je terecht op het terras pal aan het water.

elke dag geopend 

De Gebouwengids Utrecht, rondleidingen architectuur en stedenbouw

utrecht, Utrecht (0.93km)  -  Ontdek de Utrechtse Uithof door de professionele ogen van de Gebouwengids. Langs de eerste onderwijsgebouwen en de nieuwste studentenhuisvesting, leert iedereen de geschiedenis kennen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 623 1701 / +31 (0)6 13 56 06 15 

Jaarbeurs in Utrecht

utrecht, Utrecht (1.01km)  -  Jaarbeurs in Utrecht is de plek voor alle bekende beurzen en evenementen, zoals de vakantiebeurs en de Studie Beurs. Jaarbeurs ligt tegenover het Centraal Station aan het Jaarbeursplein, waar ook het Beatrix Theater is gelegen.

elke dag geopend 

Post Utrecht

utrecht, Utrecht (1.01km)  -  Het voormalig hoofdpostkantoor uit 1924 aan de Neude in Utrecht is prachtig, van binnen en van buiten.

elke dag geopend 

Stedentrips Utrecht

utrecht, Utrecht (1.06km)  -  Geniet van de oude stad Utrecht. Utrecht met zijn oude historie kent veel plekken die je echt een keer moet zien. En er zijn altijd wel culturele activiteiten te doen.

elke dag geopend 

Oudegracht

utrecht, Utrecht (1.06km)  -  Slenter langs de gezellige Oudegracht, als sinds de tiende eeuw dé levensader van Utrecht.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Huis Utrecht