1

Uitstapjes vlakbij Dopersduin

Speelbos Zandspoor

schoorl, Noord-Holland (0.78km)  -  In Speelbos Zandspoor is alle ruimte om te spelen. Kinderen kunnen hier zand vervoeren met een treintje, hun eigen sprong meten en verstoppertje doen.

-in the spotlights-

Ruïnekerk

bergen, Noord-Holland (4.68km)  -  De Ruïnekerk in Bergen zet je op het verkeerde been. Is het een ruïne of zie je daar toch echt een volledig kerkgebouw?

Museum Kranenburgh

bergen, Noord-Holland (4.74km)  -  Kranenburgh is een culturele buitenplaats die een grote rijkdom aan kunstwerken, muziek en poëzie herbergt. Naast Museum Kranenburg met een collectie werken van de Bergense School, is er een beeldentuin en een kunstuitleen.

Van Blanckendaell Park

tuitjenhorn, Noord-Holland (5.03km)  -  Het Van Blanckendaell Park is een gevarieerd uitje. Het omvat een dierentuin, boerderij, museum en een speeltuin. Duik in de dolle beestenboel of bekijk de historische landbouwwerktuigen in het museum.

Vredeskerkje

bergen aan zee, Noord-Holland (6.34km)  -  Bewonder het Vredeskerkje in de duinen bij Bergen aan Zee. In de zomermaanden is de kerk regelmatig open voor bezoekers.

Zee Aquarium

bergen aan zee, Noord-Holland (6.63km)  -  In het Zee Aquarium zijn meer dan driehonderd verschillende vissoorten te bewonderen! Bekijk exotische vissen in de vele vitrines of aai roggen bij het Roggenrif.

Golfbaan Sluispolder

alkmaar, Noord-Holland (7.01km)  -  Golfen in de natuur? Bij golfbaan Sluispolder in Alkmaar ga je voor negen of achttien holes! Na een lekker potje golf is het heerlijk dineren in restaurant 't Sluisje bij de golfbaan.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dopersduin


-advertentiepositie-