1

Uitstapjes vlakbij Powerkiten Scheveningen

Solbeach

scheveningen, Zuid-Holland (0.32km)  -  Geniet van een hapje en een drankje bij Solbeach in Scheveningen. Gewoon lekker luieren op het terras of een visje roosteren op de barbecue. Het kan allemaal bij Solbeach!

SEA LIFE Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.52km)  -  In SEA LIFE zijn naast de zeeschildpad en de zwartpunt rifhaai ook roggen en otters te zien. Allemaal vanuit een tunnel, met 180.000 liter water boven je hoofd!

Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.61km)  -  Voor veel Nederlanders het leukste dagje weg: een dagje Scheveningen! Lekker zonnen op het strand, over de beroemde pier lopen of naar het Circustheater.

AFAS Circustheater

den haag, Zuid-Holland (0.61km)  -  Bekend door de grote musicalproducties van Stage Entertainment, Joop van den Ende en Albert Verlinde: het AFAS Circustheater in Scheveningen. Voor een bijzonder avondje uit!

Le Marie Marché

den haag, Zuid-Holland (0.9km)  -  Le Marie Marché is een markt die wordt gehouden op diverse plekken in hartje Den Haag. Snuffel naar lekkernijen en lifestyleproducten en voel je als God in Frankrijk tussen gezellige kraampjes. Toegang is gratis.

Happy Moodz

scheveningen, Zuid-Holland (1km)  -  Happy Moodz is naar eigen zeggen de ultieme blijmaker op de Scheveningse Pier. Salades, wraps, taart: er staan inderdaad veel blijmakers op de menukaart!

Pier Suites

scheveningen, Zuid-Holland (1km)  -  De golven ruisen zachtjes en wiegen je rustig in slaap tijdens een overnachting in de Pier Suites. Deze luxe suites op de Pier van Scheveningen hebben een bubbelbad, een terras en een mooi uitzicht over de Noordzee.

Skyview de Pier

scheveningen, Zuid-Holland (1.05km)  -  Het reuzenrad op de Scheveningse Pier is niet te missen. De attractie is vijftig meter hoog en geeft een geweldig uitzicht over de zee, het strand en de skyline van Den Haag.

Westbroekpark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.15km)  -  Tussen de rozen in het Westbroekpark heb je een onvergetelijke lunch of picknick. Geniet van deze prachtig aangelegde rozentuin met maar liefst twintigduizend rozenstruiken! Of huur een roeibootje en ga het water op.

The Hague Beach Stadium

scheveningen, Zuid-Holland (1.21km)  -  Volleyballen in de zon of fitnessen op het strand. In de zilte zilte zeelucht van Scheveningen is het altijd fijn om te sporten! The Hague Beach Stadium is de ideale locatie voor een sportief evenement of personeelsfeest.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Powerkiten Scheveningen