Uitstapjes vlakbij Sloepverhuur.info

-in the spotlights-

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (8.52km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

Speelbos Joure

joure, Friesland (9.83km)  -  Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

-in the spotlights-

Kabouterpad Weerribben

ossenzijl, Overijssel (10.06km)  -  Er wonen kabouters in Nationaal Park De Weerribben! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

Nationaal Park Weerribben-Wieden

ossenzijl, Overijssel (10.06km)  -  Dankzij de goede zorg voor Nationaal Park De Weerribben-Wieden kunnen bezoekers van dit prachtige gebied genieten. Het Buitencentrum heeft kaarten, informatie en leuke routes om de omgeving mee te verkennen.

Jumpstyle Heerenveen

heerenveen, Friesland (10.86km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij indoor trampolinepark Jumpstyle Heerenveen en ontdek de mix van entertainment en sport bij de verschillende activiteiten.

Posthuis Theater

heerenveen, Friesland (11.72km)  -  Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.

Showtuinen Kwekerij Joosten

rutten, Flevoland (12.03km)  -  Ontdek de schoonheid van de natuur bij de showtuinen van Kwekerij Joosten. Hier zijn honderden soorten irissen en hemerocallissen te bewonderen, elke maand zien ze er weer anders uit.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sloepverhuur.info