Uitstapjes vlakbij Hart Beach Surfschool

Surfschool Aloha

scheveningen, Zuid-Holland (0.15km)  -  Laat je meevoeren door de golven en krijg de surfkunst onder de knie bij Surfschool Aloha op het Noorderstrand in Scheveningen.

elke dag geopend 

The Hague Beach Stadium

scheveningen, Zuid-Holland (0.36km)  -  Volleyballen in de zon of fitnessen op het strand. In de zilte zilte zeelucht van Scheveningen is het altijd fijn om te sporten! The Hague Beach Stadium is de ideale locatie voor een sportief evenement of personeelsfeest.

elke dag geopend 

Surfschool The Shore Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.36km)  -  Leer surfen als een prof tijdens een surfles in Scheveningen! Huur een surfboard of neem een surfles en duik het water van de Noordzee in.

gesloten, open van  20 maart t/m 30 oktober, 08:30 uur 

Bungy Jump Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.36km)  -  Tart de zwaartekracht en maak een bungeejump van 60 meter vanaf de Pier in Scheveningen.

elke dag geopend 

RIB powerboat varen in Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.61km)  -  Beleef de kick van powerboaten bij RIB Actie Scheveningen! Met een Rigid Inflatable Boat (RIB) maak je een stoere vaartocht van dertig minuten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 44 85 88 67 

Beleving aan Zee Scheveningen

den haag, Zuid-Holland (0.63km)  -  Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of klassenuitje organiseren? Bij Beleving aan Zee in Scheveningen kan het allemaal!

open op zondag 

Uw Winkeltje in Scheveningen

den haag, Zuid-Holland (0.68km)  -  Net als Marktplaats, maar dan in het echt. In Uw Winkeltje in Scheveningen verkopen mensen hun spullen door. Elke dag is het aanbod anders. Kom langs en snuffel rond.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Solbeach

scheveningen, Zuid-Holland (1.16km)  -  Geniet van een hapje en een drankje bij Solbeach in Scheveningen. Gewoon lekker luieren op het terras of een visje roosteren op de barbecue. Het kan allemaal bij Solbeach!

gesloten, open van  1 maart t/m 15 oktober, van 08:00 uur tot 01:00 uur 

Museum Beelden aan Zee - aan het strand van Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.2km)  -  Als een parel in het zand van Scheveningen staat museum Beelden aan Zee in de duinen. Bewonder hier prachtige kunstwerken, van onder andere koningin Beatrix en haar gezin.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Zwembad De Blinkerd

den haag, Zuid-Holland (1.22km)  -  Spring in het water van Zwembad De Blinkerd voor een verfrissende duik, zwemles of een les aquajogging.

elke dag geopend 

Muzee Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.29km)  -  De zee geeft en de zee neemt, luidt een bekende uitdrukking. Wat de zee genomen en gegeven heeft, zie je in Muzee Scheveningen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Winkelgebied De Fred

den haag, Zuid-Holland (1.31km)  -  De Fred is een begrip in Den Haag. Iedereen weet dat daarmee de Frederik Hendriklaan wordt bedoeld. In deze prachtige straat staan ongeveer 125 winkels.

elke dag geopend 

SEA LIFE Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.37km)  -  In SEA LIFE zijn naast de zeeschildpad en de zwartpunt rifhaai ook roggen en otters te zien. Allemaal vanuit een tunnel, met 180.000 liter water boven je hoofd!

elke dag geopend 

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.39km)  -  Dompel je onder in een wereld vol LEGO® in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Spot bekende plekken én bouw zoveel je kunt!

elke dag geopend 

Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.42km)  -  Voor veel Nederlanders het leukste dagje weg: een dagje Scheveningen! Lekker winkelen langs de kust, over de beroemde pier lopen of naar het Circustheater.

elke dag geopend 

AFAS Circustheater

den haag, Zuid-Holland (1.42km)  -  Bekend door de grote musicalproducties van Stage Entertainment, Joop van den Ende en Albert Verlinde: het AFAS Circustheater in Scheveningen. Voor een bijzonder avondje uit!

elke dag geopend 

Crazy Pianos Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.54km)  -  Bij Crazy Pianos in Scheveningen geniet je van een hapje en een drankje, onder een nog groter genot: livemuziek!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Loungen met tapas of een barbecue op het strand

scheveningen, Zuid-Holland (1.57km)  -  Nippend aan een tropische cocktail of smullend van een lekkere clubsandwich vliegt een zomerse dag voorbij bij Beach Club El Niño. Of een zomeravond bij het haardvuur!

gesloten, open van  1 maart t/m 2 oktober, 10:00 uur 

Pathé Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.6km)  -  Waai lekker uit op het strand van Scheveningen en eindig de dag met een avondje film kijken in Pathé Scheveningen. Een compleet dagje weg!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hart Beach Surfschool