1

Uitstapjes vlakbij Zwembad De Golfslag

Brandspuithuuske

nes, Friesland (1.98km)  -  Neem een kijkje in een brandspuithuisje op Ameland. Hier werden vroeger de brandspuiten bewaard.

Natuurcentrum Ameland

nes, Friesland (2.04km)  -  Verken Ameland met het Natuurcentrum Ameland. Hier leer je meer over het ontstaan van het waddengebied. Vanuit het centrum kun je wadlopen onder leiding van een gids. Geniet en snuif de zilte zeelucht op.

Korenmolen De Phenix

nes, Friesland (2.16km)  -  Neem een kijkje in de bekendste molen van Ameland. In deze molen wordt rogge geplet. De bakker maakt van de rogge het Amelander roggebrood.

Vakantiehuisjes op Ameland, nabij het strand

ameland, Friesland (2.33km)  -  Geniet van de natuur op waddeneiland Ameland. De rust merk je pas echt goed in de comfortabele vakantiehuizen van Metz. Kijk uit over de duinen, ontbijt in de heerlijke buitenlucht en geniet van een eigen sauna in je vakantiehuisje.

Dagje Ameland: van vuurtoren tot kampvuur

ballum, Friesland (7.74km)  -  Beklim de vuurtoren van Ameland, mountainbike over het strand of kanoën in de branding. Ontdek het eiland met vrienden, collega's of de hele familie. Ameland Actief bezorgt je het mooiste dagje uit!

Ameland Rondvluchten

ballum, Friesland (7.88km)  -  Naast een rondvlucht boven Ameland, biedt Ameland Rondvluchten ook rondvluchten aan boven andere waddeneilanden en het Friese kustgebied.

Vakantieverblijven op Ameland

ameland, Friesland (7.91km)  -  Ameland-site.nl heeft een zeer divers aanbod van recreatieverblijven op Ameland. Deze variëren van een camping tot een luxe huis in de duinen.

Groepsherberg De Witte Reep

hollum, Friesland (9.6km)  -  Gezellig op stap met een hele groep? Groepsherberg De Witte Reep is een heerlijk verblijf en biedt onderdak aan 96 mensen. In de directe omgeving bevindt zich één van de mooiste natuurgebieden van Ameland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Golfslag