Uitstapjes vlakbij Heierhof

Puur Buitensport en Kanoverhuur

valkenswaard, Noord-Brabant (3.55km)  -  Ontdek de Brabantse Kempen vanaf een fiets voor drie personen, of volg een GPS-tocht met een barbecue aan het einde van de rit. Puur Buitensport en Kanoverhuur heeft allerlei groepsuitjes voor je in petto. Van extreem tot sportief tot lekker lui.

Klimrijk Brabant

veldhoven, Noord-Brabant (4.21km)  -  Klauter als een echte Tarzan of Jane door de Nederlandse bossen in Klimrijk Brabant. Daag jezelf uit in dit ecologische klimbos of ontsnap uit de escape room.

E3 Strand

eersel, Noord-Brabant (5.87km)  -  Genieten op het strand: dat kan bij het E3-Strand. Leg je handdoek op het warme zand en neem een verfrissende duik!

Strabrechtse Heide

leende, Noord-Brabant (8.29km)  -  De weidse velden van de Strabrechtse Heide in Noord-Brabant kennen een rijk verleden. Ontdek wandelend, fietsend of te paard deze prachtige Brabantse natuur!

Museum 't Oude Slot

veldhoven, Noord-Brabant (8.79km)  -  Museum 't Oude Slot is gevestigd op de fundamenten van Slot van de Heren van Zeelst. Ontdek hier alles over het leven van vroeger in deze streek.

Zoo Veldhoven

veldhoven, Noord-Brabant (9.02km)  -  In Zoo Veldhoven wonen exotische dieren van over de hele wereld. Ga op bezoek in een dit voormalig papegaaienpark, vol kleurrijke vogels, leuke apen, fluffy alpaca's en meer bijzondere dieren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Heierhof