Uitstapjes vlakbij Japanse tuin landgoed...

Louis Couperus Museum

den haag, Zuid-Holland (0.38km)  -  Kom alles te weten over een van de grootste Nederlandse schrijvers in het Louis Couperus Museum te Den Haag!

lang weekend (vr za zo) 

Literaire wandelroute - Louis Couperus

den haag, Zuid-Holland (0.38km)  -  Struin door Den Haag, in de voetsporen van schrijver Louis Couperus. De app Literaire Routes neemt je mee aan de hand, met tussendoor eenentwintig stops.

elke dag geopend 

Nationaal Museum Sophiahof

den haag centrum, Zuid-Holland (0.56km)  -  Het centrum voor alles wat met Nederlands-Indië te maken heeft: Nationaal Museum Sophiahof. Niet alleen over vroeger, maar ook over het Indonesië van nu.

's maandags gesloten 

Snuffelen in het oudste boekenmuseum ter wereld

den haag, Zuid-Holland (0.59km)  -  Snuffel op je gemak tussen de prachtige boekencollectie. In Huis van het boek leer je alles over het geschreven en gedrukte boek van vroeger en nu. Kleurrijke tentoonstellingen nemen je mee naar de wereld van het boek.

's maandags gesloten 

Relaxen op het Malieveld

den haag centrum, Zuid-Holland (0.68km)  -  Relax op het beroemde Malieveld. Het is een heerlijke plek om van de zon te genieten of lekker in beweging te zijn. Geniet van een heerlijke lunch in het Paviljoen, leef je uit op de skatebaan of breng een bezoekje aan het Hertenkamp.

elke dag geopend 

Plein 1813

den haag centrum, Zuid-Holland (0.71km)  -  Wandelen over een van de beroemdste pleinen van Den Haag. Ontdek Plein 1813!

elke dag geopend 

Escher in Het Paleis: laat je verwarren!

den haag, Zuid-Holland (0.78km)  -  Niets is wat het lijkt in Escher in Het Paleis! In dit museum zijn kinderen groter dan hun ouders, groeien vogels uit Hollandse weiden en worden bezoekers constant op het verkeerde been gezet met de kunstwerken van M.C. Escher.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (0.84km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

soms geopend op vrijdag 

Landgoed Clingendael

den haag, Zuid-Holland (0.86km)  -  Verborgen in de grote stad Den Haag, vlak bij het Haagse Bos, strekt zich een statig landgoed uit. Landgoed Clingendael is een prachtig wandelpark met als grote verrassing de Japanse tuin.

elke dag geopend 

Vrijmetselarij Museum

den haag, Zuid-Holland (0.87km)  -  Wie zich echt wil verdiepen in de vrijmetselarij moet een bezoekje brengen aan het Vrijmetselarij Museum. Hier wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de Vrijmetselarij in Nederland toegelicht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Panorama Mesdag

den haag, Zuid-Holland (0.87km)  -  Bekijk het grootste schilderij van Nederland in Museum Panorama Mesdag. Hier zie je de Nederlandse skyline in vogelvlucht.

's maandags gesloten 

Vergaderingen en evenementen in COMM

den haag, Zuid-Holland (0.89km)  -  Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, congres of bedrijfsfeest? Bij COMM heb je talloze mogelijkheden. In dit museum draait alles om communicatie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)70 33 07 575 

De Koninklijke Schouwburg Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.9km)  -  Een van de mooiste locaties van Den Haag is de Koninklijke Schouwburg. Cultuur komt tot leven in de klassieke foyers en zalen.

elke dag geopend 

Beeld en Geluid Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.92km)  -  Leer alles over de rol van burgers, politici en journalisten in het Nederlandse medialandschap in Beeld en Geluid Den Haag. Herken je fake news? Kom erachter hoe mediawijs je eigenlijk écht bent.

elke dag geopend 

Lange Voorhout, de mooiste laan van Nederland

den haag centrum, Zuid-Holland (0.94km)  -  Een bezoekje aan Den Haag is niet compleet zonder een wandeling over het Lange Voorhout. Aan deze mooiste laan van Nederland vind je beroemde gebouwen zoals het Hotel des Indes, de Kloosterkerk en het smalste huisje van Den Haag.

elke dag geopend 

Theaters Diligentia & PePijn

den haag, Zuid-Holland (0.97km)  -  In twee bijzondere gebouwen in Den Haag zijn Theater Diligentia & Theater PePijn gevestigd. Beide theaters hebben een gevarieerd programma, waaronder cabaret, muziek en toneel.

elke dag geopend 

Haags Historisch Museum

den haag, Zuid-Holland (0.97km)  -  Het Haags Historisch Museum ligt in hartje Den Haag en verhaalt de geschiedenis van onze politieke hoofdstad.

's maandags gesloten 

Kunstzaal van Heijningen

den haag, Zuid-Holland (0.97km)  -  Kunstzaal Van Heijningen biedt ruimte aan talentvolle kunstenaars van over de hele wereld. Voor hedendaagse kunst moet je hier zijn!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Bredius

den haag, Zuid-Holland (0.98km)  -  Het Brediusmuseum toont de nagelaten werken van kunstkenner en oud-museumdirecteur Abraham Bredius.

's maandags gesloten 

Bewonder Hollandse Meesters in het Mauritshuis

den haag, Zuid-Holland (1.09km)  -  Het Mauritshuis is een prachtig museum, vol wereldberoemde kunstwerken uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Bekend topstuk is Meisje met de parel van Vermeer, maar het Mauritshuis is nog zoveel meer!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Japanse tuin landgoed Clingendael