Uitstapjes vlakbij Strandpaviljoen Aloha

Forteiland IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (0.52km)  -  Doe heel veel toffe (groeps)activiteiten op Forteiland IJmuiden in de monding van het Noordzeekanaal en volg een rondleiding. Een uniek stukje Nederland!

geopend, soms geopend op zondag, woensdag 

Ozlines Surfschool

velsen-noord, Noord-Holland (0.68km)  -  Wijk aan Zee is één van de beste surfspots van Nederland. En bij Ozlines Surfschool vind je alles voor een dagje surfen. Neem surfles of huur alleen een surfboard en wetsuit.

in het weekend geopend 

IJmuidense Rondvaart

ijmuiden, Noord-Holland (1.01km)  -  Ontdek de haven van IJmuiden tijdens een rondvaart met de IJmuidense Rondvaart Maatschappij.

elke dag geopend 

Bunker Museum IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (1.45km)  -  In de Duitse bunkers uit de Tweede Wereldoorlog van Bunker Museum IJmuiden kom je van alles tegen uit de oorlog: een onderzeeboot of zelfs een compleet ingericht woonvertrek.

geopend, soms geopend op zondag 

Strandtent Zilt aan Zee

ijmuiden, Noord-Holland (1.71km)  -  Zilt aan Zee is een trendy beach club, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Lekker chillen op de brede banken op het terras of binnen genieten van een heerlijke maaltijd. De kinderen kun je hier zonder zorgen laten spelen.

elke dag geopend 

IJmuider Zee- en Havenmuseum

ijmuiden, Noord-Holland (2.2km)  -  In het IJmuider Zee- en Havenmuseum komt de historie van de visserij tot leven. Kijk binnen in een echte stuurhut met kompas en bewonder de andere attributen zoals een seinlamp en een visveilingklok.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag 

SeaSide sports: Stranduitjes aan het IJmuiderstrand

ijmuiden, Noord-Holland (2.6km)  -  De leukste stranduitjes organiseer je met AeroZone events. Wat dacht je van blokarten en een barbecue aan zee? Geniet van de zee en de wind in je haren!

elke dag geopend 

Flyboarden en powerkiten in IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (2.6km)  -  Geen lui dagje zonnen, maar stevige actie op het strand! Vlieg mee op de wind tijdens een lesje flyboarden of houd de touwtjes stevig in handen met powerkiten.

elke dag geopend 

Duinpark Paasdal - restaurant en midgetgolf

wijk aan zee, Noord-Holland (2.74km)  -  Duinpark Paasdal in Wijk aan Zee heeft een prachtige midgetgolfbaan met een gezellig restaurant. De baan ligt onderaan de Paasduin, een bekende duintop in Wijk aan Zee.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Hotel Mare Sanat

wijk aan zee, Noord-Holland (2.87km)  -  Op zoek naar een romantisch gelegen hotel? Komt tot rust in hotel Mare Sanat, met sauna en vlakbij het strand.

elke dag geopend 

Summit Sports

wijk aan zee, Noord-Holland (2.92km)  -  Evenementenbureau Summit Sports organiseert indoor- en outdooractiviteiten voor bedrijven en particulieren.

elke dag geopend 

Zwembad De Heerenduinen

ijmuiden, Noord-Holland (3.76km)  -  In zwembad De Heerenduinen in IJmuiden geniet jong en oud van spetterend water. Glij van de glijbaan en bubbel op de bruisbanken!

elke dag geopend 

Pieter Vermeulen Museum

driehuis, Noord-Holland (4.87km)  -  In het Pieter Vermeulen Museum maken bezoekers kennis met de natuur en het milieu in IJmuiden. Doe mee met de leuke kinderactiviteiten!

open op zondag, woensdag - soms geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag 

Landgoed Duin & Kruidberg

santpoort-noord, Noord-Holland (5.3km)  -  Gasten worden in stijl ontvangen op Landgoed Duin & Kruidberg. Voor een ontspannen diner, een overnachting of een andere gelegenheid. Ook voor bruiloften of vergaderingen een locatie met allure.

elke dag geopend 

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (5.59km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

elke dag geopend 

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (5.7km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Natuurspeeltuin Moby Dick

beverwijk, Noord-Holland (5.72km)  -  Een oase voor kinderen en ouders, midden in het centrum van Beverwijk. Ga lekker spelen in Natuurspeeltuin Moby Dick!

's zondags gesloten 

Sauna Ridderrode

santpoort-zuid, Noord-Holland (5.8km)  -  Geniet van de kruidengeuren in de kruidentempel. Neem plaats op het marmer van het Caldarium en kom verfrist uit de citroensauna. Bij Sauna Ridderrode hebben ze een sauna voor iedereen.

elke dag geopend 

Speeltuin Santpoort

santpoort-noord, Noord-Holland (5.89km)  -  Speeltuin Santpoort bestaat al vele jaren en trekt nog steeds veel kinderen met hun ouders en grootouders. Een feest voor jong en oud!

elke dag geopend 

Ruïne van Brederode

santpoort-zuid, Noord-Holland (5.91km)  -  De Ruïne van Brederode is tegenwoordig een bijzondere plek voor feestjes en tentoonstellingen, maar vroeger was het dertiende-eeuwse Kasteel Brederode een levendige plek!

geopend, open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Strandpaviljoen Aloha