Uitstapjes vlakbij Zeilschool Pean

Pontjesroute De 8 van Grou

grou, Friesland (2.1km)  -  De fietsroute De 8 van Grou gaat door het merengebied van Midden-Friesland. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden en opstapplekken. Op de route liggen diverse oversteekjes met de pont.

De Mariahoeve

terherne, Friesland (7.12km)  -  Huur een sloepje of zeilboot van De Mariahoeve en vaar het Sneekermeer op. Overnachten in één van de vijf sfeervolle kamers kan ook.

Annage Skutsjesilen

earnewâld, Friesland (8.39km)  -  Bij Annage kan je vergaderen, skûtsjesilen en vele andere fantastische bedrijfsuitjes beleven in de groenste locatie aan het water van Friesland!

Rondvaardij Princenhof

eernewoude, Friesland (8.47km)  -  Vertrek vanuit Eernewoude voor een rondvaart over de Friese meren. Kies uit een middag- of dagtocht of een moonlightcruise. De boot kan ook worden afgehuurd voor een varend feest.

Skûtsjemuseum Earnewâld

eernewoude, Friesland (8.51km)  -  Duik in het leven van de vroegere zeilschippers. Het Skûtsjemuseum Earnewâld laat alles zien over skûtsjes en het vroegere vissersleven. Spring maar aan boord en vaar een stukje met een skûtsje.

RCN de Potten

offingawier, Friesland (11.28km)  -  RCN de Potten ligt in het Friese Offingawier, nabij het grootste plassen- en merengebied van West-Europa, waaronder het Sneekermeer.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zeilschool Pean