1

Uitstapjes vlakbij El Thoro

-in the spotlights-

Zwembad Wasbeek

sassenheim, Zuid-Holland (2.95km)  -  Dompel onder in het recreatiebad of sjees van de lange waterglijbaan. Wasbeek is een subtropisch zwembad met unieke attracties!

Tulip en Dahlia Bicycle Tours

lisse, Zuid-Holland (3.02km)  -  Stap op de fiets en reis met de Tulip Bicycle Tour in het voorjaar langs de mooiste bloeiende bollenvelden rondom Lisse en in het najaar langs de dahliavelden. Een gids vertelt onderweg meer over de bezienswaardigheden en historie van de omgeving.

't Huys Dever

lisse, Zuid-Holland (3.47km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoekje aan de bijzondere woontoren 't Huys Dever. Of huur het kasteel af voor een exclusief diner in de kapelzaal met sfeervolle kaarsverlichting.

Museum De Zwarte Tulp

lisse, Zuid-Holland (4.48km)  -  Ontdek de cyclus van bol tot bloem in Museum De Zwarte Tulp. Foto's, video's, gereedschappen en een kleine bibliotheek laten de ontwikkeling van de bloembollenstreek zien.

-in the spotlights-

Monkey Town Warmond

warmond, Zuid-Holland (5.32km)  -  Regent het? Bij speelparadijs Monkey Town Warmond heb je daar geen last van! Speel met superlego, duik in de ballenbak en roetsj van glijbanen. Inclusief gratis lasergamen en kinderdisco.

Kasteel Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (5.61km)  -  Landgoed Keukenhof ligt midden in de bloembollenstreek. Het kasteel op dit landgoed is een prachtige plek voor een bruiloft of ander feest!

Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (5.61km)  -  Er is geen park in de wereld waar de lente in al zijn kleur en fleur zo losbarst als in Keukenhof. Een bloeiend uitje voor alle leeftijden!

Lisser Art Museum

lisse, Zuid-Holland (5.62km)  -  In de tuin van Kasteel Keukenhof ligt het Lisser Art Museum. Hier geloven ze dat een paar kunstwerken écht goed bekijken beter is dan een heleboel kunstwerken een beetje bekijken.

KidsZoo

noordwijkerhout, Zuid-Holland (5.66km)  -  KidsZoo is een tof speelparadijs in junglethema. Kom klimmen en klauteren in het diverse aanbod van speeltoestellen.

Zwembad Poelmeer

oegstgeest, Zuid-Holland (6.39km)  -  Neem een duik in het wedstrijd- of recreatiebad Poelmeer. Na alle inspanning kom je heerlijk bij in bijvoorbeeld het Turkse stoombad.

Zwembad De Zijl

leiden, Zuid-Holland (6.58km)  -  Sporten en zwemmen: het kan allebei bij Sportcomplex De Zijl in Leiden. Liever relaxen? Het zwembad heeft naast verschillende binnenbaden ook een buitenbad met ligweide.

TRIXS Leiderdorp/Leiden

leiderdorp, Zuid-Holland (6.77km)  -  Bezoek trampolinepark TRIXS Leiderdorp/Leiden en ontdek activiteiten die sport en entertainment combineren. Jump en speel volleybal, basketbal of Dodgeball (trefbal) tegelijkertijd of ontdek de Ninja Court: een hindernisbaan waar je van, over of...

Heempark Leiden

leiden, Zuid-Holland (7.17km)  -  Wandel over smalle slingerpaadjes door typisch Nederlandse landschappen, zoals bos, duin en zelfs de wegberm. Allemaal met de planten die daar van oudsher groeien. In Heempark Leiden zie je de hele flora van Nederland bij elkaar.

Sint Josephkerk

leiden, Zuid-Holland (7.37km)  -  Stap binnen in de Sint Josephkerk in Leiden. Van buiten een groots gebouw en van binnen een plek om tot jezelf te komen! Ervaar de rust.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van El Thoro


-advertentiepositie-